Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Balta Solacolu, Călăraşi

Ultima actualizare: 8 februarie 2021, de Viorel Mateianu
Balta Solacolu, Călăraşi
Balta Solacolu cu suprafata de aproximativ 8 ha luciu de apa face parte din patrimoniul S.C. DYNAMIC INVESTMENT S.R.L. cu sediul in Fundulea jud. Calarasi din anul 2007.

Adancimea apei este diferita in fuctie de structura substratului si variaza intre 1 m si 4.5 m. Adancimea medie se situeaza in jurul valorii de 2.5 m.

Printre noii „locatari” se remarca exemplare de crap care depasesc in greutate 15 kg si exemplare de cteno de peste 12 kg. Punctele forte ale baltii il constituie accesul facil pe orice fel de vreme, accesul pe DN3 sau A2, densitatea mare de peste, exemplarele record de crap si cteno, atitudinea civilizata a personalului, umbrare si nu in ultimul rand curatenia baltii – iarba este tunsa in fiecare saptamana cu un tractoras profesional, astfel incat sa ofere tot confortul de a petrece ziua in aer liber in conditii excelente.

Balta Solacolu dispune de asemenea 8 casute si patru camere ,dotate si utilate cu: aer condiţionat, încălzire, duş, articole de toaletă gratuite, toaletă, canale prin satelit, TV cu ecran plat , chicinetă, frigider, cuptor cu microunde, plita electrica , bucatarie dotata cu vesela , pahare , tacamuri , cratite , tigai, pahare,etc.

Balta a fost populata cu crap si cteno in 2009, 2010, 2011, 2012 ,2013 ,2014, 2015, 2016, 2017, 2018 si 2019 si popularile vor continua.

Casutele sunt proiectate atat pentru familii cu copii, sunt facute in 2014, datorita cererii mare de cazare din partea familiilor, cat si pentru pescarii care vin in grupuri si doresc sa imbine confortul oferit de casute cu placerea de a pescui.

Pentru pescuitul nocturn, pe toata suprafata baltii sunt stalpi de iluminat, dotati cu prize,ce se pot folosii pentru alimentarea cu energie electrica.
crap   cteno
Mixt
C& R - 70 lei/12 ore Retinere 5kg - 140 lei/12 ore
cazare   restaurant   piscina   bar   gratar   magazin nade si momeli   curent electric   stand iluminat   toalete
Foarte bun
Acces pe DN3 sau A2
            Fiecare pescar poate fi insotit de o persoana cu drepturi si obligatii egale in ceea ce priveste pescuitul sau de sotia si copilul/copiii pescarului. Orice alta persoana insotitoare in afara de acestia va putea ramane pe acelasi stand de pescuit, numai cu conditia sa plateasca o taxa de 30 lei/12 h. Pe toata durata partidei de pescuit personalul amenajarii piscicole are dreptul sa controleze si sa cantareasca pestele capturat de pescari, inclusiv in autovehiculele acestora. La incheierea partidei de pescuit se va cantari pestele capturat. In cazul in care cantitatea capturata de crap depaseste cantitatea prevazuta in regulament pentru taxa platita, pestele retinut in plus se va elibera sau se va pastra contra unei taxe de 30 lei/kg, pret cu TVA inclus pentru crap (ATENTIE: se pot retine doar exemplare cu greutati intre 1 si 4 kg). Limita pentru specia caras este de 5 kg.In cazul in care cantitatea capturata depaseste cantitatea prevazuta in regulament pentru taxa platita, pestele retinut in plus se va pastra contra unei taxe de 12 lei/kg, pret cu TVA inclus.

Inainte de instalarea pe locul de pescuit se va consulta prezentul regulament si se va achita taxa corespunzatoare dupa ce pescarul este de acord cu aceste reguli. Chitanta eliberata se va pastra pe toata durata partidei de pescuit. Pescuitul de zi incepe la ora 06.00 si se termina la ora 18.00. Pescuitul de noapte incepe la ora 18.00 si se termina la ora 06.00. PESCUITUL DE NOAPTE ESTE DISPONIBIL NUMAI IN CAZUL PARTIDELOR DE 24 H. Din momentul intrarii pe teritoriul amenajarii piscicole circulatia cu autovehicule se face cu viteza redusa (max. 5 km/h). Toate autovehiculele, fara exceptie, se parcheaza pe drumul pietruit in dreptul locului de pescuit. Fiecare pescar se va aseza numai in dreptul locului marcat pentru pescuit, acest lucru fiind indicat prin doua borne de culoare verde si va pescui numai pe directia INAINTE. Este interzis pescuitul pe poduri sau in afara standurilor special amenajate.
        

Unei persoane îi place asta.

Comentarii
Momentan nu există comentarii.