Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Balta Sulimanu, Călăraşi

Ultima actualizare: 16 mai 2020, de Viorel Mateianu
Balta Sulimanu, Călăraşi
Complexul Senzor–Sulimanu dispune de 4 casute de lemn, fiecare dotata cu aer conditionat, frigider cu minibar, tv led , baie , boiler electric, etc. Casutele sunt amplasate in spatele standurilor 7, 8 si 9 , dispun de internet wireless, precum si de acces facil catre terasa complexului. Fiecare casuta are hol, baie si camera de zi de circa 20 mp, precum si o mica mansarda.

In fata lor exista cate o masuta de lemn masiv dotata cu scaune, precum si umrela de soare gen terasa.

In spatele casutelor exista parcare si spatiu de joaca pentru copii, precum si o piscine de sufrafata functionabila din luna mai.
crap   caras   cteno   somn   fitofag
Mixt
C&R 50 lei / 12h sau 80 lei / 24h.
Foarte bun
Autostrada Soarelui, km 49 - intrarea prin OMV (sens Bucuresti - Constanta)
            REGULAMENT DE PESCUIT SPORTIV VALABIL PE BALTA SENZOR-SULIMANU IN 2014 1.Acest regulament trebuie citit in totalitate si reprezinta acordul dumneavoastra ca va conformati regulamentului lacului.
2.Accesul pe balta se va face cu masinile personale, pana la standul de pescuit rezervat. Apoi, masinile vor fi scoase in locurile special amenajate unde vor sta pe durata partidei de pescuit. La plecare, pescarul trebuie sa anunte personalul lacului, incarcarea bagajelor in masina facandu-se doar sub supravegherea unui angajat de la paza.
3.Pescarul are dreptul sa fie insotit de catre un prieten, sotie sau copil pana in 14 ani, care nu vor plati nimic suplimentar pe lac, chiar putand sa intervina in activitatile de pescuit. Pentru restul insotitorilor se plateste o taxa suplimentara. Este permisa sosirea vizitatorilor, dar doar pana la sediul administratiei si doar pe timpul zilei. Noaptea nu se pot primi vizitatori la stand.
4.Se poate pescui cu maximum 4 lansete, iar monturile trebuie sa fie obligatoriu cu cate 1 carlig , iar plumbul sa poata fi eliberat in caz de ruptura. Interzis pescuitul la “bomba” .La caras se poate pescui si cu montura cu 2 carlige.
5.Pescarii pot opta pentru varianta catch&release (prinde si elibereaza) sau pentru varianta pescuit cu retinere.Se pot retine maximum 5 kg de peste(crap, caras, novac), dar nu exemplare care depasesc 4 kg. Crapul de peste 4 kg va fi eliberat imediat in apa, in perfecta stare.De asemenea, ciortanii sub 1 kg vor fi imediat eliberati in apa. 
6.Pe toata durata partidei de pescuit personalul lacului are dreptul sa controleze si sa cântareasca pestele capturat de pescari ! 
7. Pescarul care va fi gasit ca incalca regulamentul lacului, va fi scos imediat de pe bazin, dupa ce i se va elibera in apa si pestele prins pina in acel moment.
8.Pescarii isi vor instala echipamentul in perimetrul standului rezervat.
9.Fiecare pescar isi va tine pestele capturat in juvelnicul propriu, fiind interzis ca mai multi pescari sa tina pestele la comun. Pestele odata bagat in juvelnic nu mai poate fi inlocuit cu o captura ulterioara, decat cu acordul paznicului si daca pestele se afla in stare impecabila.
10.Pescarii sunt obligati sa aiba spray dezinfectant, saltea de receptie si minciog ecologic. Cei care nu au pot inchiria echipamentul de la personalul lacului, contra tarifului de 5 lei.(spray+saltea)
11.Pescarii pot face gratar pe malul lacului, in locurile amenajate sau in gratare cu picioare.
12.Pescarii sunt rugati sa lase locul de pescuit curat, fara chistoace de tigari, coji de seminte sau alte obiecte.
13.Pe timpul partidei se pot face comenzi la cele 3 magazine din incinta complexului : magazin alimentar, magazin nada si scule pescuit, magazin bauturi racoritoare si spirtoase. De asemenea, se pot comanda pungi de 2.5 kg cu cuburi de gheata.
14. Este interzisa ascultarea muzicii pe balta, indiferent de gen, daca acest lucru deranjeaza vecinii de pescuit.
15. Lacul este prevazut cu supraveghere video, camere de ultima generatie reglabile si cu zoom 1:1000. Imaginile se salveaza automat pentru 6 luni, iar imaginile se pot vedea live pe site-ul lacului .Incalcarea oricarei norme de conduita prevazute in regulament confera dreptul administratiei baltii de a nu mai permite accesul pe balta si drept de pescuit autorului .
16. Regulamentul se substituie unui act normativ de protectie a muncii.
17. Va rugam sa solicitati si sa pastrati bonul fiscal conform reglementarilor in vigoare.
18. Orice furt sau tentativa de furt va fi raportata organelor de politie , constituind infractiune pedepsita de lege cu inchisoare de la 1 la 5 ani, conform articolului 227 din Codul Penal.
        
Nicio hartă încarcată

3 persoane apreciază asta.

Comentarii
 • marți, 29 ianuarie 2013 13:32

  Simion Bratescu : Are si peste mare ? Cat s-a prins cel mai mare anul trecut ?

 • luni, 29 aprilie 2013 14:43

  Andrei-Cristian Dumitrescu : Am fost acum doua saptamani si nu am vazut nimic mai mare de 6-7 kg. in aceasi zi pe balta s-a prins si de 15-16 kg.