Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Balta Valea Liliecilor, Teleorman

Ultima actualizare: 26 martie 2021, de Viorel Mateianu
Balta Valea Liliecilor, Teleorman
La Balta Valea Liliecilor iubim pescuitul ! Si daca iubim pescuitul iubim natura.
crap
Mixt
140 lei / 24h Catch & Release 200 lei / 24h Retinere 8kg peste
casute
Foarte bun
                        Pescuitul se incheie la ora 17:30, dar eliberarea casutelor se face la ora 14:00.

Inainte de a incepe pescuitul, pescarul va consulta prezentul regulament si va achita taxa corespunzatoare, numai incazul in care este de acord cu aceste reguli.

Pescarul care va fi gasit ca nu respecta unul din punctele de mai jos, va fi obligat sa paraseasca imediat lacul, fara sa primeasca taxa achitata inapoi, dupa ce ii va fi eliberat pestele.

Accesul cu masina este permis la locul de pescuit doar pentru a fi descarcate bagajele, apoi aceasta va fi adusa in parcare !!!

Taxa pentru pescuit se va achita la intrarea pe lac, dupa luarea la cunostinta a regulamentului. Odata eliberat bonul, sumele nu se pot returna in nicio circumstanta.

Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 5 bete, lansete sau undite.

Pe un bon au voie sa pescuiasca pescarul + 1 insotitor cu drepturi depline sau pescarul impreuna cu sotia si copiii. Se considera copii pana la varsat de 16 ani ! Orice persoana in plus fata de cele enumerate, va plati o taxa de 30 lei pentru partida de zi sau 50 lei pentru partida de noapte, si va avea aceleasi drepturi ca si pescarul, ramanand obligatorie limita celor 5 scule de pescuit.

Ziua de pescuit (12 ore) incepe la 06:00 si se termina la ora 17.30, iar pescuitul de noapte incepe la ora 18:00 si se termina a doua zi la ora 17.30.

Pescarul are voie sa retina in juvelnic cantitatea maxima permisa in regulament. Ce prinde peste aceasta cantitate se elibereaza sau se retine in continuare si se va plati la pretul de 20 lei / kg.

Atentie :  pestele o data retinut in juvelnic nu se mai elibereaza. Pe parcursul partidei solicitati cantarirea pestelui pentru a nu depasi cantitatea admisa.

Crapul mai mic de 1,5 kg si mai mare de 3,99 kg se elibereaza neconditionat, imediat dupa capturare.
Este interzisa retinerea Tenului, indiferent de greutate.
Este strict intersiza circulatia pe timpul noptii!
La terminarea partidei de pescuit, dupa strangerea bagajelor pescarul este obligat sa anunte administratia la nr. de tel: 0722615905, pentru a avea acces cu masina pentru incarcarea bagajelor.
Administratia Baltii Valea Liliecilor este exonerata de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului si a insotitorilor acestora
Pentru siguranta pescarilor, lacul este supravegheat video.
                


Comentarii
Momentan nu există comentarii.