Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Balta Vlahi, Constanţa

Ultima actualizare: 26 iunie 2020, de Viorel Mateianu
Balta Vlahi, Constanţa
Balta Vlahi se afla in satul cu acelasi nume din comuna Aliman, judetul Constanta, este alimentata de apa curata din multiple izvoare si curge catre un brat al Dunarii. Balta are o suprafata totala de 141 hectare de apa, canale stuf si plauri. Vegetatia este la ea acasa aici, iar pe alocuri pentru a ajunge la mal trebuie traversati plauri cu lungimi de cateva sute de metri
crap   caras   cteno   somn   stiuca   lin
Mixt
- 75 lei / 12 ore si se poate retine o captura de crap sau cten cu greutatea intre 2kg si 4kg, plus 10kg caras. - 50 lei / 12 ore C & R
ponton   barca
Foarte bun
                        Regulament 2020

            Pescuitul la Balta Vlahi se face numai pe pontoane amenajate pentru 2 persoane. Langa fiecare ponton la care s-a efectuat extindere s-a construit o platforma pe care s-a amenajat un foisor din lemn si stuf pentru imbunatatirea confortului. Inainte de imbarcarea pentru plecarea pe ponton pescarul va consulta prezentul regulament si va achita taxa corespunzatoare numai in cazul in care este de acord cu acest regulament !
            Deoarece pescuitul se face numai de pe ponton, toate persoanele care merg pe ponton, platesc taxa stabilita, indiferent daca pescuieste sau nu, invocand statutul de persoana insotitoare.
            Pescuitul de zi incepe la ora 06.00 si se termina la ora 18.00.Pescuitul de noapte incepe la ora 18.00 si se termina dimineata la ora 06.00.
            La pescuitul cu retinere de peste,taxa este de 75 lei pe 12 ore si se poate retine o captura de crap sau cten cu greutatea intre 2kg si 4kg, plus 10kg caras.Crapul romanesc si ctenul sub 2kg sau peste 4kg se elibereaza imediat.Se elibereaza imediat linul indiferent de greutate.
            La pescuitul fara retinere de peste taxa este de 50lei pe 12 ore si nu se retine niciun fel de peste.
            Incepand cu 15.04.2019 se interzice pescuitul cu bomba din dorinta de a proteja pestele de raniri grave.
            Incepand cu 15.04.2019 se interzice nadirea cu porumb uscat si alte seminte. Se poate nadi doar cu porumb si alte seminte, fierte.
            Administratia baltii isi rezerva dreptul de a verifica in timpul partidei de pescuit daca se pescuieste sau nu cu bombe.Cel care va fi gasit ca pescuieste cu bombe este scos imediat de pe balta, se va retine pestele prins si nu i se va restitui taxa achitata.
            Se poate planta cu Navomodel contra sumei de 20 Ron sau se poate inchiria barca contra sumei de 50 Ron (numai pentru plantat). Interzis plecatul cu barca de la ponton pentru alte scopuri.
            Pescarii nu au voie sa dea peste altor pescari de pe alt ponton.
            Pe aceasta balta sunt interzise manelele, injuriile, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta.
            Pentru pastrarea curateniei pe balta este interzisa aruncarea gunoiului(pet-uri, doze, pungi de plastic, sticle, etc.) pe apa sau in stuf, acestea vor fi colectate in pungi si aduse la mal.
            La terminarea partidei de pescuit se va face controlul tuturor bagajelor.
            La plecarea de pe ponton , personalul baltii va verifica starea pontonului,a foisorului si a saltelei de primire.Daca se vor constata deteriorari ale acestora, pescarii vor suporta contravaloarea deteriorarilor.
            Deoarece pescuitul la Balta Vlahi se face numai de pe ponton atat ziua cat si noaptea,fiecare pescar care accepta acest lucru isi asuma riscurile care decurg din acest mod de pescuit precum si riscurile din utilizarea barcii.
            Rezervarile se fac la numarul de tel. 0758 888 834.
            Pentru sugestii si eventuale nemultumiri sunati la nr. tel. 0744 633 365

***

Rezervarile se fac la numarul de tel. 0758 888 834. Daca persoanele care au rezervat un loc de pescuit nu mai pot ajunge, acestia sunt rugati sa anunte administratia lacului cu minimum 24 de ore inainte. In cazul in care persoanele care au facut o rezervare si care intarzie mai mult de 3 ore de la ora intrarii pe balta atunci rezervarea se va anula.

Pentru sugestii si eventuale nemultumiri sunati la nr. tel. 0744 633 365
                
Nicio hartă încarcată


Comentarii
Momentan nu există comentarii.