Analiza finala Campionat AGVPS 2016

In acest topic au acces doar membrii clubului sportiv Senzor
Adi Forest
Puncte: 0

Analiza finala Campionat AGVPS 2016

Mesaj de Adi Forest »

Deschid acest topic doar pentru cei 10 membri care am fost anul acesta la campionatul AGVPS. S-a terminat campionatul, ne-am linistit si ne-am odihnit cu toti, si acum putem sa analizam situatia mai bine. In primul rand as vrea sa nu se inceapa cu comentarii de genul, "tu nu ai ce comenta" sau "situatii de razbunarii personale" si alte lucrurii de acest gen.
In primul rand vreau sa analizam greselile care au fost facute si in al doilea rand sa constatam cine a gresit si de ce? Cei care au fost in standuri? Cei care au stabilit strategia? Cei care nu au respectat indicatiile de pe margine? Cei care pun urechea la tot ce se spune dintr-un sector si nu stiu ce se intampla pe alte sectoare?......si poate mai exista si alti "cei" si mie nu imi vin in minte aici. De trei ani de zile facem aceiasi greseala, dupa parerea mea si nimeni nu vrea sa discutam barbateste fata in fata care sunt problemele reale?.... ne ascundem dupa cuvinte rastalmacite de genul: eu nu am spus asa... eu vreau numai asa...eu vreau sa vina ala...si multe alte lucruri de acest gen?
In acest an nu se poate da vina pe alte lucruri de genul nada, lipsa scule de pescuit si alte lucruri de acest gen. E clar sunt doua lucruri care sunt de analizat: cei care au fost in standuri si strategia care a fost aplicata.
Va rog sa comentati fix pe aceste probleme si sa nu deviati de la acest subiect. Daca considerati ca nu puteti sa va exprimati pe acest forum va invit la o sedinta fulger pe aceasta tema unde sa discutam aceasta problema.

Vreau aceste pareri ale voastre deoarece sunt dupa Vladut, al doilea om din club care in ultimi trei ani am pierdut foarte multi bani (numai anul acesta pe ambele manse, cred ca peste 6.000 lei) din cauza acestor greseli. Vreau sa stiu daca si pe viitor se vor face aceleasi greseli, deoarece nu mai sunt dispus sa imi irosesc timpul si banii pe dorintele si ambitiile altor persoane.
Va multumesc inca odata pentru intelegerea acestor cuvinte exact asa cum le-am scris, si nu sub alta forma si astept cu nerabdare parerile voastre. Cei care se vor abtine de la aceste comentarii, consider ca sunt de acord cu greselile facute si nu vor sa isi asume anumite responsabilitatii.

Marian Constantin
Veteran

Re: Analiza finala Campionat AGVPS 2016

Mesaj de Marian Constantin »

Eu sincer nu am vrut sa vorbesc la telefon in timpul competitiei, am preferat sa fiu concentrat pe munca din stand, .. am primit doar informatii personale de la Vladut cand venea in standul nostru ....

Mentionez ca Vladut m-a intrebat ce spun eu de decizia pe care vrea sa o ia pe sectorul A si am incercat sa i explic ca se face o mare greseala .. aceiasi greseala pe care am facut-o si noi , echipa noastra , in prima mansa pe sectorul A ... rezultatul mi a dat dreptate si cine si a asumat rezultatul trecand peste toti trebuie sa si l asume si sa repare raul facut ..

pe mine personal aceste doua etape m-au costat 4000 de ron si cred ca este normal ca cel care a gresit si a spus ca isi asuma rezultatul sa plateasca acesti bani .... daca gresesc va rog sa ma contraziceti si vreau si argumente .. nu de genul "ti am spus sa arunci 160m si nu ai aruncat " .. argumente nu presupuneri ..
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Razvan Cristi

Mesaj de Razvan Cristi »

Aveti perfecta dreptate dar degeaba scriem aici pe forum cel mai bine sa ne intalnim azi maine si sa avem o discutie ca intre barbati, nu sa vorbim pe la spate fara dreptul la replica
Dupa atatea zile, nopti si bani pierduti cred ca ar trebui sa fie obligatorie prezenta la aceasta discutie
FABRICA DE NADA

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu sunt in Bucuresti diseara, la ora 18 ne putem vedea la Forest la atelier, si eu cred ca este mai bine....

Si terminati cu tampeniile legate de sumele investite, ca aici intervin eu pe alt ton.... :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Adi Forest

Mesaj de Adi Forest »

Sunt perfect de acord cu aceasta intalnire, ar trebui Vladut sa ii convoci pe toti cei 10 care am participat, si sa stam de vorba. Eu voi prezent 100%.

Lucian Bindea

Mesaj de Lucian Bindea »

Si eu vin
Fabrica de Nada

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Eu nu am ce sa reprosez nimanui nimic.
Ce am avut de spus, au fost sfaturile date in timp util, sfaturi obtinute in urma unor experiente pe Corbu. Nu pot sa bag mana in foc pentru ele, motiv pentru care nici nu pot sa acuz pe cineva ca a gresit, pentru ca nu a facut ca mine.

De cheltuit, cred ca este CN-ul cel mai ieftin avut vreodata, motiv pentru care multumesc clubului pentru celelalte cheltuieli acoperite ( taxa participare, cazare si cele aprox. 15kg de boilies primite in cele doua manse ).

Legat de contributia sportiva si lund in calcul cele doua manse, consider ca iar nu are rost ca cineva sa reproseze ceva cuiva.
Inclusiv cu locul 2 pe sector A nu ne calificam, asa ca se pare ca toti nu ne-am facut treaba. Nici pe B suficiente puncte de castigator de CN si nici pe C suficiente kg pentru un cap de sector la nivel de castigator de CN, care sa asigure calificarea in caz de baraj.

Daca are cineva sa-mi reproseze ceva, ii spun cu toata sinceritatea ca niciodata nu am fost rau intentionat si daca am gresit imi pare rau.

Nu vin la o sedinta de "balacareala" . Stiu din experienta ca astfel de lucruri nu rezolva absolut nimic.

Am sa vin la o sedinta in care fiecare sa spuna ce considera ca a gresit personal. Asta este mediul in care am facut sport de performanta, mediul care leaga sportivii unui lot, mediul care duce la satisfactii sportive si care nu inseamna neaparat locul 1.
Pe aceasta cale il felicit pe George Slave singurul pe care l-am auzit sa spuna pe parcursul acestor doua manse cuvintele "am gresit".

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Eu nu voi fi present la sedinta, va veni Marian, care ma va reprezenta ....

Asta daca se va mai tine ...sedinta ....

In rest privitor la acest CN, la randul meu multumesc clubului pt efortul de a acoperi cheltuielile de participare, ca cele de nada le-a suportat Marian - (am inteles la inceput de drum pt anu acesta ... ca bugetul ar fii asigurat ...ulterior s-a dovedit ca nu e chiar asa ....) !

Cu privire la rezultat, strategie, etc ma abtin ....ca nu are rost .....eu cu Marian ne-am vazut de pescuitul nostru....am vb cu Dan (personal) tot timpul concursului ca sa vedem cum merge treaba si la el si la noi ....

Eu zic ca nu am avut inspiratie si acel plus de a descoperi tainele sectorului A ! (in doua etape )

Ce pot spune, e ca echipa noastra a incercat sa obtina locul II cu orice pret ....ne-am oprit la 3 kg ...asta e !

Sa fim sanatosi si sa ne vedem cu bine !

Adi Forest

Mesaj de Adi Forest »

[quote="Dan Mitranescu"]

Nu vin la o sedinta de "balacareala" . Stiu din experienta ca astfel de lucruri nu rezolva absolut nimic.

Am sa vin la o sedinta in care fiecare sa spuna ce considera ca a gresit personal.

Dane consider ca o astfel de sedinta, nu este o sedinta de balacareala, pentru ca asa cum am inceput acest topic, am spus foarte clar ca nu cautam sa acuzam pe cineva, ci doar cautam sa vedem unde am gresit sa nu se mai repete pe viitor si cine anume a gresit ca sa poata vedea greseala si sa nu o mai faca pe viitor.

Pe aceasta cale il felicit pe George Slave singurul pe care l-am auzit sa spuna pe parcursul acestor doua manse cuvintele "am gresit".

Referitor la cuvintele pe care le-a spus George fraza pana la capat era asa "am gresit ca nu am facut ce stiu eu mai bine, sa pescuiesc.....pentru ca de 10 ani cred ca am invatat lucrul asta" cam asa a sunat fraza, eram si eu acolo.

Din punctul meu de vedere, ma acuz ca am gresit in momentul in care am acceptat sa ies din stand intr-un moment in care echipa mea nu era departe de locul 2, si intr-un moment in care aveam patru pesti la sac si alti trei luati in urmatoarea ora pe lansetele aruncate de mine in apa si elaborasem o strategie impreuna cu George si Vladut (nadit cu bile sus) care a doua zi, s-a dovedit castigatoare pe sectorul A.
Dar asa cum am spus nu cred ca e cazul de reprosuri, e cazul de analiza a situatiei pentru un viitor mai bun al clubului.

In continuare astept, parerile si a lui Stefan (aici il rog pe Stefan sa comenteze greselile facute), George si Cornel.
Va multumesc.

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

"balacareli" ... nu cred ca e cazul .. suntem majori , vaccinati si nici un caz nu suntem " maimutoi "...

o discutie la obiect in sedinta ... si cel mai important acea asumare de raspundere, care a fortat o schimbare prost facuta si s-a dovedit a fi paguboasa, care ne a costat un loc pe podium (macar atat .. nu neeaparat campioni nationali ) ... sa invatam din greseli si sa nu se mai repete in viitor ...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual