Deschid acest topic doar pentru cei 10 membri care am fost anul acesta la campionatul AGVPS. S-a terminat campionatul, ne-am linistit si ne-am odihnit cu toti, si acum putem sa analizam situatia mai bine. In primul rand as vrea sa nu se inceapa cu comentarii de genul, "tu nu ai ce comenta" sau "situatii de razbunarii personale" si alte lucrurii de acest gen.
In primul rand vreau sa analizam greselile care au fost facute si in al doilea rand sa constatam cine a gresit si de ce? Cei care au fost in standuri? Cei care au stabilit strategia? Cei care nu au respectat indicatiile de pe margine? Cei care pun urechea la tot ce se spune dintr-un sector si nu stiu ce se intampla pe alte sectoare?......si poate mai exista si alti "cei" si mie nu imi vin in minte aici. De trei ani de zile facem aceiasi greseala, dupa parerea mea si nimeni nu vrea sa discutam barbateste fata in fata care sunt problemele reale?.... ne ascundem dupa cuvinte rastalmacite de genul: eu nu am spus asa... eu vreau numai asa...eu vreau sa vina ala...si multe alte lucruri de acest gen?
In acest an nu se poate da vina pe alte lucruri de genul nada, lipsa scule de pescuit si alte lucruri de acest gen. E clar sunt doua lucruri care sunt de analizat: cei care au fost in standuri si strategia care a fost aplicata.
Va rog sa comentati fix pe aceste probleme si sa nu deviati de la acest subiect. Daca considerati ca nu puteti sa va exprimati pe acest forum va invit la o sedinta fulger pe aceasta tema unde sa discutam aceasta problema.
Vreau aceste pareri ale voastre deoarece sunt dupa Vladut, al doilea om din club care in ultimi trei ani am pierdut foarte multi bani (numai anul acesta pe ambele manse, cred ca peste 6.000 lei) din cauza acestor greseli. Vreau sa stiu daca si pe viitor se vor face aceleasi greseli, deoarece nu mai sunt dispus sa imi irosesc timpul si banii pe dorintele si ambitiile altor persoane.
Va multumesc inca odata pentru intelegerea acestor cuvinte exact asa cum le-am scris, si nu sub alta forma si astept cu nerabdare parerile voastre. Cei care se vor abtine de la aceste comentarii, consider ca sunt de acord cu greselile facute si nu vor sa isi asume anumite responsabilitatii.