O locatie total nepotrivita, a sintetizat exact gringolada care a avut loc acest an in cadrul clubului. De fapt a "gastii" de pescari stransa sub steagul Senzor, deoarece actele de infiintare ale clubului nu au fost depuse nici acum...
Am discutat despre 2015 la sedinta, direct, deschis, cum va rog si pe viitor sa o facem toti, nu prin telefoane si bisericute ca pana acum. De aceea avem acest forum DOAR AL NOSTRU !
Am hotart sa preiau conducerea in anul 2016 a echipei noastre de pescari, sub tutele clubului CS Senior Crap, al carui presedinte sunt, membru deplin al AGVPS Romania.
Am nevoie insa de ajutorul vostru, de aceea vreau sa trasez niste sarcini, astfel incat toata lumea sa se faca utila(nu este o obligatie, ci o rugaminte) :
1. Adi Forest - demararea cat mai urgenta a actelor CS Senzor
2.Danut Mateianu - catalog prezentare club, cu oferta concreta de promovare a eventualilor sponsori (pe Crapmania.ro, spot pe Fishing&Hunting, prezentare pe echipament, etc)
3.George Slave- director tehnic- raspunde de dotarea echipelor in stand, strict legata de monturi, accesorii si alte lucruri "marunte" la care am fost deficitari acest an.
4.Razvan Niculescu- colectarea taxei de membru, de 250 lei, pana la 15 martie 2016.
5.Razvan Cristi - legitimatii cartonate, cu sigla clubului, ptr fiecare membru cu taxa platita.Pe viitor, prezenta la sedinte si alte evenimente va fi conditionata de aceasta legitimatie.(vor fi si alte facilitati pe care le voi prezenta ulterior)
6.Marian Constantin- organizare eveniment (in luna mai-iunie), de 24 de ore(gen braila), la individual, intre membrii clubului.Data si locatia anuntate maximum pe 15 februarie, cu confirmare scrisa de la toti doritorii.
7.Dan Mitranescu-creare eveniment intre pescari, concurs pescuit 24-48 ore, pe un carpodrom, sub numele Cupa Hakuyo (de inchiriere balta ma ocup eu), cu taxa modica si banii la bugetul de CN al clubului.
8.Mihai Sava/Andrei Costache- cautare echipament de prezentare (tricou maneca lunga sau hanorac ) care sa permita imprimarea si sa nu coste mult. Propuneri pe forum, cu inscriptionarea inclusa.
Pe restul, cum am discutat, va astept cu eventuali sponsori, cu beneficiile discutate la sedinta, contul CS Senior Crap este deschis...
Multumesc anticipat celor care ma vor ajuta, astept aici si alte sugestii si propuneri benefice clubului !