Salut, am sa pun poze si preturi cu echipamentul Senzor Team, agreat de conducerea clubului.
Or sa fie mai multe propuneri si in functie de bugetul fiecarui membru al clubului, o sa poata sa isi
aleaga ce doreste fiecare. Vreau ca in momentul in care imi trimite-ti mesajul cu ce anume doritisa comandati sa
imi specificati marimea si numele (sau porecla) pentru fiecare lucru in parte. De asemenea comanda va
fi lansata in momentul in care imi trimite-ti bani in cont. Am posibilitatea de a comanda si individual echipament,
dar de preferat ar fi ca sa comand pentru cati mai multi odata, de aceea am sa las ca termen limita pentru
prima comanda data de 30.06.2014, adica cine comanda pana pe 30.06.2014 echipamentul il va avea pe 10.07.2014
inclusiv personalizat.
O sa fie si o varianta de tricouri mai ieftine (asa numitele tricouri de stat in stand) care se pot realiza mai repede,
si care costa mai putin. Singurul lucru pe care il cer aici este ca fiecare sa isi ia de la inceput 2-3 tricouri (cate considera
fiecare ca are nevoie) datorita faptului ca ele vor fi personalizate cu numele propriu al fiecarui membru.
PS: Am uitat sa specific echipamentul este marca Uhlsport - Germania. Calitatea materialelor nu se pune la indoiala,iar cei care le-au vazut si purtat pot sa dea o nota pe acesta tema ca, colegi de club sa poata sa isi faca o parere.Tricourile si sorturile sunt din poliester special din care se face echipamentul echipelor de fotbal. Ca fapt divers echipa de fotbal Corona Brasov are echipament Uhlsport.Tricourile mai ieftine sunt din bumbac 100% si sunt marca Fruit Of the Loom sau ceva asemanator in functie de momentul comenzii la importator.