Echipament CS Senzor Team

In acest topic au acces doar membrii clubului sportiv Senzor
Adi Forest
Puncte: 0

Re: Echipament CS Senzor Team

Mesaj de Adi Forest »

Salut, am sa pun poze si preturi cu echipamentul Senzor Team, agreat de conducerea clubului.
Or sa fie mai multe propuneri si in functie de bugetul fiecarui membru al clubului, o sa poata sa isi
aleaga ce doreste fiecare. Vreau ca in momentul in care imi trimite-ti mesajul cu ce anume doritisa comandati sa
imi specificati marimea si numele (sau porecla) pentru fiecare lucru in parte. De asemenea comanda va
fi lansata in momentul in care imi trimite-ti bani in cont. Am posibilitatea de a comanda si individual echipament,
dar de preferat ar fi ca sa comand pentru cati mai multi odata, de aceea am sa las ca termen limita pentru
prima comanda data de 30.06.2014, adica cine comanda pana pe 30.06.2014 echipamentul il va avea pe 10.07.2014
inclusiv personalizat.
O sa fie si o varianta de tricouri mai ieftine (asa numitele tricouri de stat in stand) care se pot realiza mai repede,
si care costa mai putin. Singurul lucru pe care il cer aici este ca fiecare sa isi ia de la inceput 2-3 tricouri (cate considera
fiecare ca are nevoie) datorita faptului ca ele vor fi personalizate cu numele propriu al fiecarui membru.
PS: Am uitat sa specific echipamentul este marca Uhlsport - Germania. Calitatea materialelor nu se pune la indoiala,iar cei care le-au vazut si purtat pot sa dea o nota pe acesta tema ca, colegi de club sa poata sa isi faca o parere.Tricourile si sorturile sunt din poliester special din care se face echipamentul echipelor de fotbal. Ca fapt divers echipa de fotbal Corona Brasov are echipament Uhlsport.Tricourile mai ieftine sunt din bumbac 100% si sunt marca Fruit Of the Loom sau ceva asemanator in functie de momentul comenzii la importator.

Adi Forest

Mesaj de Adi Forest »

Acesta este primul set de echipament care se numeste Liga.
Este practic echipamentul cu care lotul Senzor s-a prezentat la Campionatul National.
Pret echipament set + personalizare = 150 lei
tricou liga.jpg
sort liga.jpg
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

Adi Forest

Mesaj de Adi Forest »

Acesta este varianta a doua de echipament care se numeste Match.
Pret echipament set + personalizare = 110 lei

Adi Forest

Mesaj de Adi Forest »

Acesta este varianta a treia de echipament care se numeste Joc.
Pret tricou + personalizare = 15 lei

Adi Forest

Mesaj de Adi Forest »

Acesta este geaca de ploaie (rezistenta la apa).
Pret geaca + personalizare = 125 lei

Adi Forest

Mesaj de Adi Forest »

Acesta este trening Liga.
Pret set + personalizare = 300 lei
Trening pantalon Liga.jpg

Adi Forest

Mesaj de Adi Forest »

Asa arata o geaca inscriptionata.

mihai.sava

Mesaj de mihai.sava »

Salut,eu le am vazut pe balta si sunt pt varianta liga in ceea ce priveste setul tricou+pantalon scurt
C.S. CARP ZONE

Andrei Costache

Re:

Mesaj de Andrei Costache »

mihai.sava scrie:Salut,eu le am vazut pe balta si sunt pt varianta liga in ceea ce priveste setul tricou+pantalon scurt
Si eu la fel.

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

Servus Adi.
Sigla si logo-ul clubului apar si pe fata si pe spate? ca nu vad...asa aparea la sedinta, in pozele din mapa, pe care le-am primit si cu care TOTI MEMBRII am fost de acord...ce faine erau!!!
Vreau poze cu un echipament complet(inclusiv cu sapca!)si cand va fi gata, cu SIGLA, LOGO, NUMELE brodat, STEAGUL ROMANIEI asa, mai mic, chiar si pe sapca....daca ma convingi :D eu o sa vreau un echipament complet.
Aici, la capitolul echipament sportiv, sunt extrem de exigent si cu mine si pot spune ca, "m-am nascut in echipament sportiv". Dupa vreo 15 ani de sport, inclusiv de performanta si vreo 14 de cand sunt profesor de sport, am vazut, purtat, schimbat si "pipait" o multime de astfel de echipamente in aproape 35 de ani de cand sunt in "lumea sportului"...deci, crede-ma ca stiu ce inseamna un echipament de "valoare" (nu neaparat si scump, ci gandit si facut cu mult bun gust, placut ochiului).
Un club cu o asemenea istorie si traditie in spate cum este SENZOR, trebuie sa aiba asa ceva,... am/avem pretentii de la tine!
O seara buna si asteptam poze/vesti bune de la tine.
Carp Passion

senzor planet

Înapoi la “Clubul Sportiv SENZOR TEAM”