Va recomand tuturor aceasta geaca, este buna si la ploaie si la vant !Adi Forest scrie:Acesta este geaca de ploaie (rezistenta la apa).
Pret geaca + personalizare = 125 lei
Va recomand tuturor aceasta geaca, este buna si la ploaie si la vant !Adi Forest scrie:Acesta este geaca de ploaie (rezistenta la apa).
Pret geaca + personalizare = 125 lei
Va recomand si acest echipament, foarte bun si mai mult ca sigur va rezista foarte bine in timp!Adi Forest scrie:Acesta este primul set de echipament care se numeste Liga.
Este practic echipamentul cu care lotul Senzor s-a prezentat la Campionatul National.
Pret echipament set + personalizare = 150 lei
Salut Vio, pot sa pun cateva poze daca doriti cu tricoul, geaca si sapca.viorel doloc scrie:Neata'.
Multumim pentru recomandari, Maxx si Vladut.
Intr-adevar calitatea materialelor este chiar OK...le-am vazut si "pipait" in stand.
Asteptam si noi poze cu un echipament complet, cu sigla, logo-ul clubului, etc...
Ce zici Adi, se poate?
Mishu, daca vrei suna-ma ne intalnim si iti aduc un tricou L sa il probezi si atunci poti sa imi dai si bani,mihai.alecu scrie:salutare !! as vrea un echipament complet :
pantaloni scurti + tricou liga
trening liga
geaca ploaie
2 tricouri de "tavaleala"
cand platesc si daca contul lui adi ramane valabil
a doua chestiune e ca nu stiu exact daca mi se potriveste marimea Msau imi trebuie L
Emanuel daca vrei putem sa ne intalnim sa probezi pentru ca echipamentul meu este tot XLfishem scrie:Salut Adi ,
O sa iau si eu un echipament cu:
pantaloni scurti + tricou liga
geaca ploaie
Sper sa fie Ok ca marime un XL.
Imi pare rau ca am fost nevoit sa plec de urgenta aseara ca as fi probat direct acolo.
Mersi