Federatie

In acest topic au acces doar membrii clubului sportiv Senzor
George Slave

Re: Federatie

Mesaj de George Slave »

Buna seara
Acum am citit
In primul rand vreau sa spun ca nu sunt suparat pe nimeni !!!
vad ca altcineva este suparat pe aici.
Eu am o intrebare :
Cine face lotul pentru CN ??
Vad ca Stefan cauta a-3-a echipa din afara clubului Senzor,de unde rezulta ca eu
si restul membrilor nu avem valoare pentru a face parte din lotul pentru CN
Dupa ce nu s-au gasit oameni m-a intrebati si pe mine cu cine fac echipa ca o ultima
solutie ???
De cand jucatorii fac echipa ???
Stefane prezenta mea in clubul Senzor te deranjeaza ???
Mari de unde sti ca sunt ,,foarte "suparat ???
Despre ce amenintari este vorba ??? Cumva despre amenintarile lui Stefan ca daca
eu fac parte din lot el nu mai pescuieste pentru Senzor ???
Senior Crap Club

George Slave

Mesaj de George Slave »

Stefane eu sunt veriga slaba ?? Tu ai afirmat ca nu vrei sa mai umblam cu jumatati de masura ??
Despre mine era vorba ??
Nu cumva ti-ai gasit alt lot si nu ai cu cine sa te certi de la noi ???
Senior Crap Club

George Slave

Mesaj de George Slave »

Cand Dan a venit cu Borcan.Sandu Podaru.Maxx.Mirea si a facut lotul pentru CN eu nu am
facut parte din lot si nu m-am suparat pe nimeni !!!!
Asa ca si tu Stefane poti face lotul cu care vrei sa mergi la Cn si poti sa stai linistit ca nu o sa fiu suparat
pe nimeni.
Senior Crap Club

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

George, nu cred ca este cazul sa te iei dupa zvonuri. Sunt sigur ca daca vei vb cu Stefan iti vei da seama ca si-a bagat dracu ' coada ! :wink:
Tot datorita unor telefoane poate ca nu am iesit anul trecut campioni nationali, acum, cu toate ca i-am rugat pe toti la sedinta sa renunte la aceste practici, se pare ca aceleasi intrigi telefonice fac sa se aleaga praful !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

George Slave scrie:Cand Dan a venit cu Borcan.Sandu Podaru.Maxx.Mirea si a facut lotul pentru CN eu nu am
Asa ca si tu Stefane poti face lotul cu care vrei sa mergi la Cn si poti sa stai linistit ca nu o sa fiu suparat
pe nimeni.
Multumesc pentru ca ai gandit asa. Stii ca nu a fost nimic personal si mai stii ca daca era sa mai fac acum un lot , cu totul alta era situatia. Cred ca total invers, ca pozitie a ta.

In alta ordine de idei, in urma celor discutate mai sus, noi doi facem o echipa , iar Stefan cu Mary demisionarul :D . Stefan a spus ca mai trebuie o echipa completa cu rezultate pe Corbu, pentru a intari lotul.
Adi si Cornel rezerve . Daca vor asta ( nu am discutat ), dar prin participarile pe aceasta balta, prin participarile multiple la Turneul celor 6 Cluburi alaturi de lot, prin rezultatele alaturi de mine si prin calitatile pe care le au ca pescari, sunt prioritari in fata celorlalti membrii ai clubului. Totusi sunt o echipa in continuare tanara, in care niciunul nu a confirmat ca a condus vreodata o strategie castigatoare pe Corbu. La asta se refera Stefan prin "jumatati de masura". Oricand pot intra ca rezerve, fara sa avem nici cea mai mica problema ca nu pot continua o strategie, dar nu pot forma o echipa titulara.
Daca ei nu pot asta in viziunea lui Stefan, restul membrilor cu atat mai mult nu se incadreaza pentru a forma un lot, cu care sa intrecem hienele de la un CN. Asta este si parerea mea, chiar daca sunt ceva mai maleabil decat Stefan, ca dovada participarile mele de la Turneu .... Acolo am pierdut multi bani, timp si orgolii, cu un scop, sigur nevazut : Sa invatam , sa ne cunoastem si sa stim fiecare ce poate. La CN eu unul nu mai pot sa pierd decat timp si bani. :D Orgoliile sa le piarda restul loturilor. :wink:

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Buna dimineata domnilor .......

Voi raspunde pe rind la diversele afirmatii prezente aici ...ma bucur ca pana la urma au fost postate si parerile lui George ....si il mai astept si pe Adi Visan ....dar sa le luam pe rind !

Vladut Mateianu scrie: v-am rugat pe TOTI la sedinta, fara telefoane, barfe, suste, etc ptr ca uite la ce se ajunge !

Avem forumul nostru unde putem discuta deschis, fara sa dam impresia de barfa...../quote]

Rezultatul demisiei lui Mari este fix ......aruncarea pastilelor de catre Adi VISan ...la adresa noastra, a echipei ....

Eu nu mai am timp de "clasa I" ....dar il amarati pe Marian (el si e mai sufletist) ....cu pastille de genu ...domne dar ..."am mai avut unu care a vrut sa faca lot-ul inainte ...." (banuiesc ca la tine se referee Dane ....) ..."domne ...acel rezultat il scotea orice echipa din club ....ca a fost conjuctura sa picati acolo "....., " domne Baboiueru si Paraschiv veneau imediat daca Babita nu era in club" ....si altele de genu pe care pe mine personal ma amuza ....dar pe Marian ....l-au stresat ...pe bune ....

George Slave scrie:Buna seara
Acum am citit
In primul rand vreau sa spun ca nu sunt suparat pe nimeni !!!
vad ca altcineva este suparat pe aici.
Eu am o intrebare :
Cine face lotul pentru CN ??
Vad ca Stefan cauta a-3-a echipa din afara clubului Senzor,de unde rezulta ca eu
si restul membrilor nu avem valoare pentru a face parte din lotul pentru CN
Dupa ce nu s-au gasit oameni m-a intrebati si pe mine cu cine fac echipa ca o ultima
solutie ???
De cand jucatorii fac echipa ???
Stefane prezenta mea in clubul Senzor te deranjeaza ???
Mari de unde sti ca sunt ,,foarte "suparat ???
Despre ce amenintari este vorba ??? Cumva despre amenintarile lui Stefan ca daca
eu fac parte din lot el nu mai pescuieste pentru Senzor ???
Mai George ....sa le luam pe rand ........

CLUBUL SENZOR , prin reprezentantii lui ......isi face SINGUR LOTUL !!!! Eu am scris doar o parere PERSONALA ........

Stefan nu cauta a treia echipa .... Vladut ne-a rugat pe TOTI sa venim cu propuneri ......pt a treia echipa ......dar restu nu prea a-ti participat pt ca nu erati de accord cu acest lucru ......

George sa nu te mai aud cu prostii din acestea ...."prezenta mea ....te deranjeaza ....." doamne fereste ....suntem barbati in toata firea .....eu nu umblu cu "prostii d-astea" ....eu NU am nici un interes in sau cu clubul Senzor .......doar ca EU NU POT participa la CHELTUIALA BANIIlor CLUBULUI ( 20.000 LEI...SAU CAT E SUMA) fara sa am SANSE REALE LA LOCUL I "

Eu nu am amenintat ca daca tu faci parte din lotul Senzor eu nu mai particip ....si noanta mea de a expune acest lucru .....NU E DE AMENINTARE !!!!! Era un semnal de alarma !!!! Pe care unii vad ca au luat-o personal !!!!

Ma repet, ca si parare personala .....a treia echipa trebuie sa fie cu rezultate pe Corbu ...altfel eu nu merg .....NU e o amenintare ...., e o REALITATE daca vrei sa fim CAMPIONI NATIOANLI - altceva pe mine NU ma intereseaza !!!! cu TOATE CA pe unii ii deranjeaza si digera greu acest aspect - repet ...este o parere personala !!!!

George Slave scrie:Stefane eu sunt veriga slaba ?? Tu ai afirmat ca nu vrei sa mai umblam cu jumatati de masura ??
Despre mine era vorba ??
Nu cumva ti-ai gasit alt lot si nu ai cu cine sa te certi de la noi ???
George ....nu esti veriga slaba ....echipa cu totu de pe sect B a fost .....NU tu personal .....repet ...NU Geroge Slave in persoana ......

Pai exact ....nu vreau jumatati de masura ....

Doamne fereste sa ma cert cu cineva, eu nu am timp de asa ceva .....eu daca am ceva de spus .....O SPUN DIRECT .... (precum s-a vazut) la mine nu exista .....sopirle, pastille ....precum au practicat altii ....cu Marian !

GEORGE ....eu nu am cautat alt lot, nu am discutat cu nimeni .....ba din contra ...pasul pe care l-am facut prin expunerea parerii personale ....crezi ca ERA CA SA NE CERTAM ????? nu George ....iti zic eu ....era ca sa fim si mai buni anu acesta ........

Tu crezi ca eu sunt genu daca am ceva de spus ...arunc pastille ....nu ma caracterizeaza !

[quote="George Slave" Asa ca si tu Stefane poti face lotul cu care vrei sa mergi la Cn si poti sa stai linistit ca nu o sa fiu suparat pe nimeni.
Mai fratilor ....eu am propus si v-am expus o parere personala ...........NU nea Stefan FACE LOTUL ......repet de 100 ori sa se INTELEAGA ! EU STAU FOARTE BINE SI ACASA .......nu am nevoie sa fiu la CN decat daca pot obtine locul I !!!!
Vladut Mateianu scrie:George, nu cred ca este cazul sa te iei dupa zvonuri. Sunt sigur ca daca vei vb cu Stefan iti vei da seama ca si-a bagat dracu ' coada ! :wink:
Tot datorita unor telefoane poate ca nu am iesit anul trecut campioni nationali, acum, cu toate ca i-am rugat pe toti la sedinta sa renunte la aceste practici, se pare ca aceleasi intrigi telefonice fac sa se aleaga praful !
De ce oare nu a-ti luat in considerare SFATUL LUI Vladut ......sa ajungem acum la demisii , suparari, orgolii, etc....copilarii din punct-ul meu de vedere dar pt altii lucruri mai consistente !

Ca o concluzie, PERSONALA:

Incercati sa vb cu Marian sa vedeti daca poate reveni asupra deciziei lui .....

Fara un lot puternic NU merg la CN-ul de anu acesta ......respectiv a treia echipa .....si nu inseamna ca pun presiune pe cineva, doar va expun O REALITATE (ca am mai auzit si duma asta ......ca domne Babita pune presiune pe noi - e vb de tine Valdut si Adi ....nu stiu daca tot pastille ....???)

Mai departe ....reprezentantii clubului ....decid ......cum vor sa participe .....DECIZIA ESTE A LOR !!!

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Dan Mitranescu scrie:
George Slave scrie:Cand Dan a venit cu Borcan.Sandu Podaru.Maxx.Mirea si a facut lotul pentru CN eu nu am
pe nimeni.
Multumesc pentru ca ai gandit asa. Stii ca nu a fost nimic personal si mai stii ca daca era sa mai fac acum un lot , cu totul alta era situatia. Cred ca total invers, ca pozitie a ta.

In alta ordine de idei, in urma celor discutate mai sus, noi doi facem o echipa , iar Stefan cu Mary demisionarul :D . Stefan a spus ca mai trebuie o echipa completa cu rezultate pe Corbu, pentru a intari lotul.
Adi si Cornel rezerve . Daca vor asta ( nu am discutat ), dar prin participarile pe aceasta balta, prin participarile multiple la Turneul celor 6 Cluburi alaturi de lot, prin rezultatele alaturi de mine si prin calitatile pe care le au ca pescari, sunt prioritari in fata celorlalti membrii ai clubului. Totusi sunt o echipa in continuare tanara, in care niciunul nu a confirmat ca a condus vreodata o strategie castigatoare pe Corbu. La asta se refera Stefan prin "jumatati de masura". Oricand pot intra ca rezerve, fara sa avem nici cea mai mica problema ca nu pot continua o strategie, dar nu pot forma o echipa titulara.
Daca ei nu pot asta in viziunea lui Stefan, restul membrilor cu atat mai mult nu se incadreaza pentru a forma un lot, cu care sa intrecem hienele de la un CN. Asta este si parerea mea, chiar daca sunt ceva mai maleabil decat Stefan, ca dovada participarile mele de la Turneu .... Acolo am pierdut multi bani, timp si orgolii, cu un scop, sigur nevazut : Sa invatam , sa ne cunoastem si sa stim fiecare ce poate. La CN eu unul nu mai pot sa pierd decat timp si bani. :D Orgoliile sa le piarda restul loturilor. :wink:

Da Dane, exact ......asta e concluzia !

Adi Forest

Mesaj de Adi Forest »

[quote="Stefan B"]Buna dimineata domnilor .......

Voi raspunde pe rind la diversele afirmatii prezente aici ...ma bucur ca pana la urma au fost postate si parerile lui George ....si il mai astept si pe Adi Visan ....dar sa le luam pe rind !

Buna ziua domnilor....sa incep asa cum a inceput si Stefan, si sa o luam asa pe rand..
Cum am spus si in postarea in care Vladut s-a luat de mine pe nedrept la fel o sa fac si acuma ripostez doar atunci cand sunt atacat indirect. Vreau sa va spun ca am invatat sa tac si acolo unde nu imi este locul sa nu mai vb. (si aici ii multumesc lui Dan care a avut rabdare cu mine anul trecut si mi-a explicat cum trebuie sa te comporti in lumea pescuitului. :wink: si nu e ironie credeti-ma).
In primul rand sa lamurim un lucru nu am sunat pe nimeni. Am fost sunat de Mari, si
ca orice om normal raspund la telefon pentru ca nu stii niciodata ce se intampla la capatul celalalt al firului. Mari m-a intrebat de pozitia clubului fata de federatie si AGVPS SI ce parere am de cele discutate pe forumul nostru si de ce nu comentez nimic. I-am raspuns foarte clar si precis nu hotaresc nimic eu si nici nu sunt in masura sa fac acest lucru. De acest proiect se ocupa Vladut si ia legatura cu el. M-a intrebat daca sunt suparat si i-am raspuns ca da si e normal cand vezi ca se cauta "pescari mercenari, iar cei din club sunt uitati" , i-am spus ca il inteleg perfect si pe Stefan dar pana una alta cu oamenii astia din club s-au obtinut performantele de anul trecut, care dupa mine sunt cele mai bune din ultimii cinci ani din istoria clubului. In loc sa se gaseasca o solutie de armonizare si colaborare mai buna a membrilor din lot, tot incercam sa cautam mercenarii care din pacate, nu prea mai sunt disponibili sa vina sa pescuiasca din placere. Asa cum a spus si Vladut inainte de fi pescar, mai trebuie sa fi om si sa ai si un pic de caracter. Cred ca politica clubului Senzor din totdeauna a fost aceea de a realiza o familie si nu aceea de a inregimenta mercenarii pentru a putea castiga o batalie. La finalul convorbirii Mari m-a rugat sa il intreb pe George daca a vazut si el discutiile de pe forum si sa isi dea cu parerea. I-am spus ca daca vb. cu George o sa ii transmit. Asta a fost cam tot ce am vb. cu Mari in rest nu stiu de unde s-au scos alte variante (supararii...si altele gen Baboieru, ..."v-a spun un lucru eu il caut pe Baboeru de o luna ca are sa imi dea bani din octombrie anul trecut si el nu imi raspunde la telefon....da sa mai vb. cu el").
In legatura cu George acuma, l-am sunat joi seara sa ii comunic ca am platit taxa la concursul lui Bogdan Dragan de la Corbu, unde urmeaza sa mergem impreuna, si l-am intrebat si daca a vazut
discutia de pe forum si ce parere are. George mi-a raspuns foarte sincer ca nu a avut timp sa intre si nu a vazut nimic dar in seara respectiva, o sa intre sa vada despre ce este vorba. Atata tot, in rest iarasi nu stiu ca George sa fi zis ceva...
Acum concluziile mele sunt foarte clare:
1. Cred ca se cauta niste "chichite" care ulterior in cazul unui esec la CN sa se poata spune "v-am zis eu..." "am dres eu...." am spus eu ca nu...."
2. Cred ca in momentul de fata datorita conjuncturilor din "fenomenul pescuit" este foarte greu sa aduci pe cineva in club din elita pescarilor asa cum spunea Stefan (Baboieru, Tomulescu, Emil, Jhony...etc) fara sa poti sa le oferi ceva in schimb, ( iar acest lucru este greu de realizat in acest moment la club, datorita situatiei financiare grele prin care trece clubul.) Daca se trece peste aspectul "lipsa de caracter" sunt cateva nume care pot fi trecute pe lista si eu as incepe cu primul pe lista Borcan care intradevar ne-a lasat cu curu in motz cand nu trebuia, dar asa cum a spus si Dan "nu are caracter dar pescar este" si cred intr-o posibila armonie Dan-Borcan cu rezultate bune.
3. Cred ca Mari nu este vinovat cu absolut nimic, el doar din prisma faptului ca vrea ca totul sa fie bine si sa se creeze o stabilitate la nivelul grupului (asa este el mai sufletist fata de alti) a incercat sa impace si capra si varza si nu trebuie imputat nimic daca incearca sa vada care este pozitia fiecaruia in relatiile cu ceilaltii. Si aici am rugaminte personala la Mari sa nu faca prostia sa plece din club, deoarece cred ca este facut pentru acest club si chiar daca este venit doar de un an mi se pare ca face parte din totdeauna din aceasta familie.
4. Stefan eu sunt suparat un pic pe tine pentru ca nu ai pus problema corect. Ai avut un moment in care ai lasat sa se inteleaga ca daca nu se gasesc acei pescarii de top, nu mai vii la nationale, lucru care mi se pare mie nu este corect. Daca faci parte dintr-un club, participii la actiunile clubului si la bine si la greu. Crezi ca vreunul din cei care au fost anul trecut la CN nu a vrut sa iasa campion? Iti raspund eu, toti au vrut, dar factori care au influentat rezultatul au fost multi, si nu poti sa spui ca din cauza unei "echipe" si implicit se stie ceea de pe B-uri nu s-a castigat. Acum intr-adevar daca stau si analizez suntem barbatii si pe partea cealalta ai dreptate atunci cand nu ne convine ceva sa putem discuta nu sa ne ascundem, dar nici nu putem pune conditii de acest gen cand faci parte dintr-o familie.
5. Multumesc din nou Dan ca ai incredere in mine si ma vezi in lotul clubului Senzor (ca si rezerva asa cum ai specificat) dar sa stiiti ca nu ma doare daca nu fac parte din lot. M-ar durea mai mult daca as vedea cum apar din nou mercenarii care nu ii intereseaza de istoria clubului si care daca maine e mai bine in alta parte sa plece imediat si sa ne lase descultii asa cum am mai patit-o de mai multe ori.
6. Pentru Vladut, in legatura cu convocarea mea la actiunile clubului indiferent care sunt, sa sti ca voi raspunde neconditionat prezent de fiecare data si voi face tot ce imi sta in putinta pentru a putea castiga de fiecare data. Asta este spiritul care ar trebui sa ne caracterizeze pe toti cei care suntem in acest club.
Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi acest mesaj, si daca cineva s-a simtit jignit sau ofensat de ceea ce am scris va rog sa ma iertati. Va doresc o zi buna, si Dumnezeu sa va limpezeasca gandurile si ideile pentru a putea face ceva constructiv impreuna.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Stefan B scrie:... doar va expun O REALITATE (ca am mai auzit si duma asta ......ca domne Babita pune presiune pe noi - e vb de tine Valdut si Adi ....nu stiu daca tot pastille ....???)

Mai departe ....reprezentantii clubului ....decid ......cum vor sa participe .....DECIZIA ESTE A LOR !!!
Ce presiune Stefan ? Noi am vb de 2 ori la telefon, strict creativ, fara barfe si discutii despre altii din club !
Am hotarat ca ne trebuie atat pescari buni, dar mai ales CARACTERE !

Referitor la lot, noi ne numim Senzor, dar partcipam din partea CS Senior Crap, al carui presedinte sunt.
De aceea, imi asum responsabilitatea creari unui lot performant, de a carui rezultate voi raspunde DOAR EU ! Bineinteles ca nu fac nimic de capul meu, ma sfatuiesc cu toti din lot, dar decizia finala mi-o asum...
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Adi Forest scrie: M-a intrebat daca sunt suparat si i-am raspuns ca da si e normal cand vezi ca se cauta "pescari mercenari, iar cei din club sunt uitati" , i-am spus ca il inteleg perfect si pe Stefan dar pana una alta cu oamenii astia din club s-au obtinut performantele de anul trecut, care dupa mine sunt cele mai bune din ultimii cinci ani din istoria clubului. In loc sa se gaseasca o solutie de armonizare si colaborare mai buna a membrilor din lot, tot incercam sa cautam mercenarii care din pacate, nu prea mai sunt disponibili sa vina sa pescuiasca din placere. Asa cum a spus si Vladut inainte de fi pescar, mai trebuie sa fi om si sa ai si un pic de caracter. Cred ca politica clubului Senzor din totdeauna a fost aceea de a realiza o familie si nu aceea de a inregimenta mercenarii pentru a putea castiga o batalie..
Foarte buna si corecta pozitie, sunt 100% de acord cu tine !!!
CS SENZOR

senzor planet

Înapoi la “Clubul Sportiv SENZOR TEAM”