Vladut Mateianu scrie:de aceea avem toipicul acesta, ca sa ne expunem toti,PUBLIC, parerile !
deci ?
PS CN se strica daca nu exista organizator ca sa-si asume responsabilitatea ! orhei nu raspunde de 10 zile cand il intreb in ce cont se vireaza banii !!!!!!!!!
Am vazut ca Senior Crap si-a asumat colectarea banilor (cont, banca) .....prin semnarea hartiei respective alaturi de celelalte cluburi, precum si restul detaliilor de acolo, ca banuiesc ca nu s-a scris acolo pe hartie aiurea .....
Orhei pesemne sta la cutie sa treaca iuresu cu ....discutiile ivite .....si gasirea unei solutii pt a participa 12-14 cluburi ......
Echipa lui Iulian este o echipa care a obtinut rezultate si stiu ce sa faca in stand, au o experienta competitionala, dar trebuie sa tinem cont si de ceilalti din lot, pentru ca daca nu este o armonie ...si o unitate intre echipe nu merge ...... Poate intre unii si altii de-a lungul timpului au mai existat non sensuri ....
Felul in care a pus problema Iulian ...cu prima ...pt ocuparea locului 1, 2, 3 ......nu imi place ....pt ca, daca cineva le va oferi o prima mai serioasa .....in timpul jocului ....s-ar putea sa-si "dea chilotii jos" ....ca nu prea au de pierdut (nu e implicat clubul lor, nu e implicat nada lor sau daca e ..cu siguranta se va auzi ca d-aia au tinut locul I, II si s-au lasat dupa .....) ......ca cu siguranta prima pe care ar obtin-o l-ar acoperi toate costurile !!!!
Eu, parerea mea ....mai trebuie lucrat la character ....ca si siguranta a lotului !
M-ai trebuie intrebat si Dan daca este de accord cu aceasta propunere ,....cum vede el acest aspect ....cu cine si-ar dori sa faca echipa ...pt noul CN ?????? in asa fel incat sa fie cu un tonus bun din toate punctele de vedere, sa poata fii concentrat pe ceea ce are de facut !
Marian C intra direct in discutie, amandoi fiind producatori de nada ...., avand diferite discutii cu ei prin competitii, bila xtreme baits si-a facut treaba, Iulian nu stiu cat ar accepta o alta nada .....sau cat si-ar face treaba in felul acesta ....ce ar avea de pierdut ???
Sunt doar cateva aspecte pe care l-am sesizat ....rapid asa ....intre doua sedinte .....
Dar continuam aici si chiar ii rog si pe ceilalti sa scrie .........sa vedem ce avem de facut pt acest CN ...daca mergem sau nu >???? daca avem lot ???? in ce componenta ? Si asa mai departe ....