Servus.
Felicitari din toata inima colegilor de club care au reusit locul 1 si 2 ...AVETI ECHIPE, AVETI VALOARE!!!
Personal, am fost extrem de suparat, incerc sa-mi revin dupa acest rezultat dezonorant pentru mine personal, dar trebuie sa merg inainte, nu ma las.
La mine...nu putea fi altfel din moment ce ambii coechipieri nu stiu sa realizeze o montura, sa lege un sac solubil sau un inaintas, sa prepare o nada, sa pescuiasca noaptea ...sau ziua, la mai mult de 80 de metri, pe eventuale repere/directii, nici macar nu pun momeala la ac, ba mai mult unul vine si citeste carti la pescuit iar celalalt doarme mai mult decat o face acasa si cate si mai cate...de aceea am renuntat la acesti 'parteneri" si merg mai departe cu colegul nostru, Cristi Iacob, la Trofeul Sulimanu, din Iunie.
Multumesc din suflet colegilor, Cristi Iacob, Dorin si Cornel pentru incurajarile de la final, lui Sandu Podaru pentru sfaturi(a fost pe la mine prin stand) si lui Adi Visan pentru steag.
O seara buna.
Multumim pt sustinere si felicitari ,felicitam si noi pe colegi nostri de club care au luat locul 1 la la Peris si echipa domnului presedinte Adi Visan care ne sufla in '' ceafa''