Prezentari

In acest topic au acces doar membrii clubului sportiv Senzor
Avatar utilizator
cornelserbu
Veteran
Mesaje: 4167
Membru din: Dum Oct 16, 2005 16:01
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Prezentari

Mesaj de cornelserbu »

mihai.sava scrie:PS Multumesc mult pt sfaturi
cu multa placere, iar cand ne vom mai vedea, sper sa ne impartasim si alte subiecte despre pescuitul de competitie :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Nini
Mesaje: 545
Membru din: Mie Mai 30, 2007 5:52
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Prezentari

Mesaj de Nini »

Adi Forest scrie:Vad ca nu se inghesuie nimeni la prezentari personale. Cum a-ti vrea sa va faceti cunoscuti si sa socializam mai mult daca nici macar nu doriti sa scrie-ti cateva randuri.
Adi prezentarea ta este pe aici? Nu de alta , dar nu am găsit-o.
Da si tu un exemplu, ca si președinte !

Nini
Mesaje: 545
Membru din: Mie Mai 30, 2007 5:52
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Prezentari

Mesaj de Nini »

Horn-Marin Ninel
Ocupație: Manager Tipografie
Profesie: Design & Management
Studii: Sc Generală 169 Rom, Europa Lyceum Koeln, Stadt Universitaet Koeln (Germ)
Stare civilă: Căsătorit, doua fetite

Pescuiesc de mic. Am început sa pescuiesc pe rău la bunici cu mana la scorbura, ulterior la undita cu rama de balegar :D . După ce am crescut am trecut la lansete. Eram așa de mândru când am primit prima lanseta mai fitoasa( era o Ozana de 2.40 cu vârf roșu :D ). Am început sa pescuiesc cu mămăliga ,viermii,patratica porumb si ce mai era atunci. Prin 2002 l-am cunoscut pe Radu Badica. El m-a introdus in circuitul competitional. Am învățat multe de la el, Vladut, Andrei , Coco si mulți alții.
Plin de entuziasm am vrut sa fac ceva mai mult. Împreuna cu câțiva prieteni am ajutat si participat la înființarea clubului Carp zone. Orgoliile imaturitatii au adus bineînțeles si discuții care nu își aveau rostul.
Am ieșit din club si am continuat sa pescuiesc de plăcere cât si in competiții. Am avut in acești ani mai mulți parteneri de concurs, dar din păcate nu am reușit sa creez o echipa omogena care sa reziste in timp. Scârbit la un moment de discuții, carcoteli si căpușe puse pe supt am vrut sa renunța la pescuitul de competiție, îndreptându-ma spre vânătoare. După ce mi-am făcut si damblaua asta am realizat ca tot pescuitul rămâne marea mea dragoste.
Si, am intrat in club cu gândul de a creea ceva si de a nu mai pune la suflet toate carcotelile din branșa asta. Toți știți bine ce discuții provoacă câte unii, numai sa dezbine si sa enerveze oamenii.
Ca si premii si cupe, am si eu câte ceva prin vitrina acasă. Pescuiesc de plăcere , nu pentru bani, dar cum fiecare dintre noi își dorește , îmi doresc mereu sa vin acasă cu o cupita si sa fiu printre primii.

Cam atât despre mine, sper sa nu fi scris prea mult, așa duminica la cafea :lol:
Va urez tuturor fir întins si cât mai multe capturi,
Nini Horn

senzor planet

Înapoi la “Clubul Sportiv SENZOR TEAM”