Reparație Lanseta Shimano TX9

In acest topic au acces doar membrii clubului sportiv Senzor
Cristian Maier
Puncte: 0

Re: Reparație Lanseta Shimano TX9

Mesaj de Cristian Maier »

Dan Mitranescu scrie:
Dum Mar 08, 2020 10:09
Cristian Maier scrie:
Dum Mar 08, 2020 9:19
Asta nu am înțeles nici eu. De ce nu s-a rupt când s-a aruncat tare cu ea, in malul opus, și s-a rupt într-o aruncare lejeră la câțiva zeci de metrii.
Fac eu ce pot si pentru astia care trebuiau sa raspunda cu adevarat.
Nu am lanseta la banii aia si nici Class nu pot sa-ti ofer, ca iese din actiunea pe care o ai la restul.
Totusi, daca accepti, iti trimit gratuit un MTX 14 Black Edition, sau chiar New Concept ca este mai bine facut.
Fac asta pentru pozitia demna pe care o ai, pentru faptul ca ai facut toate demersurile de bun simt si pentru ca nu nu stai cu rusinea in tine, asa cum o fac multi dintre cei pacaliti.

Totodata vreau sa-ti arat o lanseta identica din punct de vedere al greutatii, la fel de placuta in utilizare, cu inele de maxima calitate si o lanseta pe care poti sa te lasi cat de tare doresti, sa arunci orice montura uzuala cu ea si la orice distanta iti doresti, fara nicio teama.
Chiar te rog sa pui spombul mare sa dai cat poti cu el, fara urma de frica.
Raspund eu pentru tot si o fac de 12 ani pentru "chinezariile" astea ! Public si nu dispar dupa ce iau banii.

Nu o considera ca pe o mila. Ca nu am mila de cineva care da banii aia pe scule. :D Considera ca este rasplata unui ajutor din partea ta, in munca pe care o fac impotriva celor care mint pescarii. Din asta imi castig si eu existenta, dar intr-un mod cinstit. Nu cred ca se poate blama asta.

Daca esti de acord, te rog sa suni la magazin pentru detalii. Nu ai nici cea mai mica obligatie dupa acest lucru. Nu am platit niciodata pe nimeni sa-mi promoveze produsele si nici acum nu este cazul de asa ceva.
Să vă explic situația până la capăt...
Urmare a evenimentului nefericit, care avut loc in urma cu 6 luni, am vândut celelalte TX9 ramase. De atunci și până acum, am achizitionat încet 3 TX Ultra. Una second hand, impecabilă in garanție , și 2 nou nouțe din magazin. Persoana care a cumpărat de la mine, după câteva probe, a decis sa le vândă și el la rândul lui, și să își cumpere MTX Class.
Deci în momentul de față, am 3 tx ultra și 4 mulinete Daiwa Basiair Tournament 45 QD. Mulinetele vreau să le schimb cu Shimano Aero Tehnium Mgs 14000 XTC, din cauza raportului de recuperare puțin mai mic.

Oferta d-voastră ma lasă fără cuvinte, pentru care nu știu cum să vă mulțumesc și nu am cum să o refuz, in primul rând pentru că nu este frumos, și in al doilea rând, intentionam sa cumpăr un MTX Class să văd de ce il laudă toți posesorii.
Accept cu mare drag oferta, însă cu o singura condiție:
MTX-ul 14 Black New Concept să fie ca bonus la achiziționarea de la d-voastră a unei lansete Class sau Class New Concept (asta in funcție de ce îmi recomandați) împreună cu noul model de mulineta MTX 14000 2020. În felul acesta vom putea eu împreună cei cu care voi pescui sezonul acesta, să testăm față în față gama de top de la Shimano cât si a produselor oferite de dumneavoastră. Ce părere aveți?

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Cristian Maier scrie:
Dum Mar 08, 2020 13:39

Oferta d-voastră ma lasă fără cuvinte, pentru care nu știu cum să vă mulțumesc și nu am cum să o refuz, in primul rând pentru că nu este frumos, și in al doilea rând, intentionam sa cumpăr un MTX Class să văd de ce il laudă toți posesorii.
Accept cu mare drag oferta, însă cu o singura condiție:
MTX-ul 14 Black New Concept să fie ca bonus la achiziționarea de la d-voastră a unei lansete Class sau Class New Concept (asta in funcție de ce îmi recomandați) împreună cu noul model de mulineta MTX 14000 2020. În felul acesta vom putea eu împreună cei cu care voi pescui sezonul acesta, să testăm față în față gama de top de la Shimano cât si a produselor oferite de dumneavoastră. Ce părere aveți?
Te rog sa-mi spui Dan.
Accept propunerea si eu sunt cel care trebuie sa multumesca pentru ea.
Prin lanseta MTX 14 am vrut sa-ti arat ca se poate chiar "mai bine" la bani mult mai putini. De la componente si pana la functionalitate.
Prin Class pot sa arat ce trebuie sa coste la o lanseta cu adevarat , respectiv un blank usor si puternic, un "par chinezesc" pe care nu il poate realiza nimeni fara sa se rupa si nici pe departe la un asemenea pret.
Recomand la ambele modele seria New Concept. Tot ce este scris pe pagina produsului este 100% adevarat.
In aprecierea mea MTX 14 Black Edition putea concura linistit cu lansetele pe care le ai. Varianta New Concept o sa se detaseze putin. O sa observi ce inseamna revenirea unei lansete, iar daca o sa dai cat poti de tare cu ea, cu greutati pana la 180g , o sa observi unde poate sa arunce o astfel de montura o lanseta de 400 lei, fara sa stai cu teama la fiecare aruncare.

Class-ul New Concept este deja la alt nivel al discutiei. Dupa o partida in care ai nevoie de distanta si o vei folosi, iti va fi greu sa mai pui mana pe alta lanseta.

Legat de mulineta MX 14000 CUSTOM o sa te surprinda pe moment prin cateva aspecte gen: viteza de recuperare, frana rapida, greutatea redusa, .... , iar peste cativa ani o sa te surprinda ca nu huruie si ca isi pastreaza functionalitatea initiala. Aici isi spun cuvantul pinioanele de bronz si noul rulment de sub zona de angrenare.

Din partea mea palma este batuta. Multumesc inca o data si sa nu crezi ca o las asa ... :D

Cristian Maier

Mulțumesc încă o dată, am plasat comanda pe site!
Imagine

Dan Mitranescu
Veteran

Cristian Maier scrie:
Dum Mar 08, 2020 20:10
Mulțumesc încă o dată, am plasat comanda pe site!
Imagine
Astazi trebuie sa ajunga.
Raman intre noi parerile. Daca sunt bune si le publici, o sa se creada ca asta a fost scopul cadoului, iar daca sunt rele, cu atat mai mult nu vreu sa apara public. :D

Multumesc pentru comanda!

Cristian Maier

Au ajuns :D
Arată super atât ca aspect cât și constructiv.
Aștept cu nerăbdare primele teste și revin cu feedback bun sau rau :D. Nu văd ce ar putea fi rau. Mulineta pare tanc, rulează impecabil, frâna foarte precisă, da, putin mai grea ca Basiair așa la mână cântărita, însă imi place foarte mult. Deabea aștept să arunc cu ele.
Mulțumesc și consider Reparația reușită, Se poate inchide topicul, dacă nu are nimeni altă soluție mai bună :D :D

Imagine

Imagine

Dan Mitranescu
Veteran

Ma bucur ca au ajuns cu bine.

Rus Bogdan

Mesaj de Rus Bogdan »

Cristian Maier scrie:
Mar Mar 10, 2020 16:32
Au ajuns :D
Arată super atât ca aspect cât și constructiv.
Aștept cu nerăbdare primele teste și revin cu feedback bun sau rau :D. Nu văd ce ar putea fi rau. Mulineta pare tanc, rulează impecabil, frâna foarte precisă, da, putin mai grea ca Basiair așa la mână cântărita, însă imi place foarte mult. Deabea aștept să arunc cu ele.
Mulțumesc și consider Reparația reușită, Se poate inchide topicul, dacă nu are nimeni altă soluție mai bună :D :D

Imagine

Imagine
Pfff, chiar arata bine mulineta.. :D :D

Dan Mitranescu
Veteran

Rus Bogdan scrie:
Mar Mar 10, 2020 18:23

Pfff, chiar arata bine mulineta.. :D :D
Asta este ultima ei calitate. :D :D :D