Mulțumesc!

S-a rupt=a explodat la o aruncare lejeră pe clips la 60 de metrii cu plumb de 110 gr.Indre Ovidiu scrie: ↑Vin Mar 06, 2020 18:08Cum s-a rupt in asemenea hal....chiar sunt curios! O lanseta am rupt si eu la o partida de 48 de ore si nu ii doresc nimanui acel sentiment
Multumesc Andrei. Am multe cazuri de acest fel pe parcursul anilor. Nu atat de multe ca sa-mi duca afacerea in cap, dar in cei peste zece ani de activitate si mii de lansete vandute, se mai intampla accidente. In perioada de garantie, chiar am oferit varfuri gratuit, chiar si cand pescarul mi-a recunoscut ca a fost vina lui. Am obtinut o super relatie cu clientii facand acest lucru.Andrei91 scrie: ↑Dum Mar 08, 2020 9:28o singura data am rupt o lanseta , un MTX UNI in prima aruncare cu ea, scurta , fara sa fortez, sa rupt tronsonul superior si in aproximativ 3-4 zile am primit altul de la Dan gratuit, eu fiind din provincie in urma pozelor prin intermediul wpp. Nu am postat cu scopul de a face reclama , dar pe mine garantia asta m a convins si pe calea asta nu pot decat sa i multumesc .Nu vreau sa ma pun in pielea ta , e destul de frustrant sa ai parte de astfel de evenimente si sa nu gasesti rezolvare ... atata timp cat tu sti ca ai folosit lanseta in parametrii dati de producator ... daca nu rezolvare , macar un raspuns. Mai mult ca sigur nu o sa achizitionez a 4 lanseta Tx9 sa completezi setul, alta problema alta bataie de cap, tot pe banii tai plus neincrederea pe viitor in utilizarea lor ... cel putin eu asa vad lucrurile .. sper sa gasesti rezolvare, sa auzim de bine !
P.S am mai rupt un spod in urma aruncarii in forta, dar avea deja 4 ani de folosire intensiva si ruptura “indica” o lovitura in urma transportului si nu era hakuyo)