In primul rand imi cer scuze de intarziere, dar in cursul zilei de ieri nu am avut timp sa
scriu acest rezumat al sedintei de joi a clubului Senzor.
Rezumat Sedinta
CS Senzor Team din data de 21.08.2014:
1. S-a stabilit ca legitimatiile sa fie de tip card, pentru acest lucru toti membri au
obligatia sa trimita pana la data de 1.09.2014 o poza tip buletin in format electronic
pe adresa de email
adrianvis@gmail.com
2. S-a stabilit ca toti membri clubului s-a primeasca 2 tricouri de joc inscriptionate
cu numele clubului.
3. Am cerut in mod express purtarea tricourilor sau a oricarui al tip de imbracaminte
inscriptionate cu numele clubului la competiile private la care membrii participa,
indiferent daca participa impreuna cu alti terti la aceea competitie. Am facut propunerea
ca daca se constata ca aceasta regula este incalcata sa se excluda din club persoana
respectiva. Se va analiza in consiliul director si se va comunica la ce decizie s-a ajuns.
4. Vizavi de restul echipamentului de club exista un nou termen pentru o noua comanda
in Germania, asa ca cine doreste echipament de joc, trening, geaca de ploaie este rugat
sa trimita mail cu marimea, numarul de bucati si sa faca dovada plati.
5. Referitor la Campionatul National pentru anul 2015 care se va desfasura anul acesta in
octombrie si noiembrie, s-a stabilit ca Vladut Mateianu va face lotul Senzor care va fi anuntat
la data de 01.09.2014, pentru a putea ca fiecare dintre cei selectionati sa poata sa isi planifice
si sa isi rezolve problemele din timp.
6. Tot pentru Campionatul National pe 2015 s-a stabilit asa cum am discutat si la prima sedinta
s-a se participe si cu al doilea lot pe clubul Senior Crap. Aici putandu-se inscrie cine doreste
singurele conditii puse au fost: membri doritori sa detina echipament complet de pescuit la crap
si sa sustina financiar taxa de participare la cest campionat. (taxa care se pare va fi in jur de 50-60 euro
de persoana, aici urmand a veni cu detalii exacte atunci cand se stabileste taxa de catre AGVPS)
7. Pentru acest lucru s-au inscris echipele Mihai Sava & Andrei Costache si Nicu Serban & Mishu Alecu.
Alte echipe doritoare nu s-au aratat la aceasta sedinta, dar sunt asteptate ca sa putem inchega si acest lot.
Eu am avut propunere ca Dorin Neacsu & Viorel Doloc sa formeze a treia echipa, dar se pare ca ambii au renuntat
sa mai faca parte din familia Senzor. Imi pare rau de acest lucru, pentru mine erau doi pescarii care meritau
aceasta sansa, dar asta este, in acest club vrem sa faca parte doar pescarii puternici care nu pun suflet la diverse
discutii marunte care apar in cadrul unui club, inevitabil, ci pur si simplu ne intereseaza pescarii care vor demonstra ca sunt pescarii pe malul apei.
8. Au mai fost discutii pe teme diverse pentru o mai buna functionare a clubului, dar care la acest moment
nu sunt decat la stagiul de proiect.