Taxa - Cotizatie Anuala

In acest topic au acces doar membrii clubului sportiv Senzor
Adi Forest
Puncte: 0

Taxa - Cotizatie Anuala

Mesaj de Adi Forest »

Taxa de cotizatie anuala se va plati in contul RO07 BTRL 0440 1201 D647 94XX, Banca Transilvania, titular Visan Adrian Nicolae.Valoarea cotizatiei anuale este de 250 lei. Aceasta taxa este obligatorie pentru toti membri clubului Senzor.
Data limita de plata a cotizatiei este 31.03.2015.

Stefan B
pescar de competitie

Re: Taxa - Cotizatie Anuala

Mesaj de Stefan B »

Adi Forest scrie:Taxa de cotizatie anuala se va plati in contul RO07 BTRL 0440 1201 D647 94XX, Banca Transilvania, titular Visan Adrian Nicolae.Valoarea cotizatiei anuale este de 250 lei. Aceasta taxa este obligatorie pentru toti membri clubului Senzor.
Data limita de plata a cotizatiei este 31.03.2015.

Achitata azi ...... :D :D :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Forest, ar fi bine sa faci si publica lista cu cei seriosi, care au achitat cotizatia, ca sa stim cine nu isi permite....

Nu de alta, dar as propune ca la data de maximum 10 mai, cei care nu fac dovada platii sa fie automat exclusi din club, mai bine putini si seriosi, decat multi se fara cuvant... :oops: :(
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Aron

Mesaj de Dan Aron »

vladut, eu incerc pe cat posibil sa platesc cotizatia, dar momentan sunt intr-un pic de impas. nu e vorba de seriozitate, dupa cum prea bine stii.
nu de alta dar inelu de logodna, avansu pentru restaurant, si altele nu pica din cer si la valoarea mea e mai greu putin :D :D :D .
dar promit sa nu particip la nici un concurs pana nu achit cotizatia. ok ?

sper sa nu ma trezesc dat afara pe usa, ca dup-aia trebuie sa intru pe geam :))
CS Senzor Team

Adi Forest

Mesaj de Adi Forest »

Dan Aron scrie:vladut, eu incerc pe cat posibil sa platesc cotizatia, dar momentan sunt intr-un pic de impas. nu e vorba de seriozitate, dupa cum prea bine stii.
nu de alta dar inelu de logodna, avansu pentru restaurant, si altele nu pica din cer si la valoarea mea e mai greu putin :D :D :D .
dar promit sa nu particip la nici un concurs pana nu achit cotizatia. ok ?

sper sa nu ma trezesc dat afara pe usa, ca dup-aia trebuie sa intru pe geam :))
Salut Dan, nu este vb. de dat afara din club. Nu se va intampla lucrul asta niciodata dar este vb. ca am facut si eu un calcul cu bani stransi din cotizatie si chiar vreau pe aceasta cale sa rog toti membri care nu au achitat taxa de cotizatie anuala sa faca un mic efort pentru achitarea acesteia, deoarece avem nevoie sa ducem la capat proiectele de anul acesta din club.
Va multumesc pe aceasta cale si va rog sa nu mi-o luati in nume de rau dar cred ca 250 lei anual ca sa faci parte din cel mai galonat club din Romania nu mi se pare o suma...
Singurul lucru pe care o sa il fac la Cupa Senzor care se va tine pe Magura 9 doar intre membri clubului, va fi acela ca o sa ii invit doar pe cei cu cotizatia platita la zi. Si va promit eu ca o sa le para rau celor care nu vor veni, fiindca va fi cel mai frumos concurs organizat de mine vreodata.

Dan Aron

Mesaj de Dan Aron »

atuncea ma imprumut si platesc :)) sa trec cu bine de nunta de pe 23 si vin cu cotizatia in dinti ! sau o leg de-un plumb si v-o trimit la sediu prin lansare.
CS Senzor Team

Adi Forest

Mesaj de Adi Forest »

Dan Aron scrie:atuncea ma imprumut si platesc :)) sa trec cu bine de nunta de pe 23 si vin cu cotizatia in dinti ! sau o leg de-un plumb si v-o trimit la sediu prin lansare.
Dane care 23 ? mai sau iunie? nu de alta dar sa stiu cand beau... :lol: :lol: :lol:

Dan Aron

Mesaj de Dan Aron »

Adi Forest scrie:
Dan Aron scrie:atuncea ma imprumut si platesc :)) sa trec cu bine de nunta de pe 23 si vin cu cotizatia in dinti ! sau o leg de-un plumb si v-o trimit la sediu prin lansare.
Dane care 23 ? mai sau iunie? nu de alta dar sa stiu cand beau... :lol: :lol: :lol:
nunta va fi pe 30 iulie 2016 si sunteți toți invitați !!!
vă voi da detalii și invitații scrise pe masură ce se apropie evenimentul :)

cine are plăcere să vină să vadă un coleg pescar cum se nenorocește pe viață, este binevenit.

anu ăsta mă duc la o nuntă a unei cunoștințe acum pe 23 mai.
CS Senzor Team

senzor planet

Înapoi la “Clubul Sportiv SENZOR TEAM”