TX2 intensity versus mtx 14 sau top.

In acest topic au acces doar membrii clubului sportiv Senzor
Adrian I.
Puncte: 0

Re: TX2 intensity versus mtx 14 sau top.

Mesaj de Adrian I. »

Dan Mitranescu scrie:
Vin Mar 13, 2020 19:39
Adrian I. scrie:
Vin Mar 13, 2020 18:57

Am scris simplu, pertinent, la obiect, cu exemple clare. Suntem baieti destepti si stim la ce ne referim. Nu face nimeni aluzii sau asocieri aiurea. Cat despre faptul ca am scris mult, e amuzant sa te vad pe tine spunand asta, cand tu literalmente scrii pagini intregi despre produsele tale, caracteristicile lor, tehnicile tale de marketing sau vanzari. Poate mai ai ceva de invatat si de la altii. Nu strica sa vezi ca unori mai si gresesti in abordarile tale fata de anumite subiecte.
Cine esti Andrei. Eu nu primesc sfaturi si critici de la oameni pe care nu ii cunosc . Nu ne cunoastem, dar ne dam sfaturi . Ti se pare normal ?
Sa discutam despre pescuit este una, dar cand facem reprosuri la persoana este altceva. Poti sa fii oricine. Asta reprosez inclusiv personajului Albert, un user fara identitate care imi tine fel si fel de critici. Poate sa fie om cu probleme psihice ( am mai patit asta ) , poate sa fie sotul unei amante, poate sa fie un influencer platit de concurenta ( asta este parerea mea ) sau poate sa fie un simplu idiot care vrea sa stea de vorba cu lumea. ( top 2 in aprecierea mea )
Crezi ca este normal sa accept idei de la o persoana pe care nu o cunosc si pe care nu o cunoaste nimeni?

Discut civilizat despre orice cu cei care vor sa-si pastreze anonimatul, dar nu am cum sa primesc reprosuri de la ei.
Cand imi descriu produsele sau scriu mult, nu o fac in discutie cu tine ca sa te oblig sa-mi raspunzi. Tu ai scris mult pentru mine si ma obligi sa-ti raspund. Este o mare diferenta. Daca ne vom cunoaste, iti voi raspunde la orice volum de idei ( sau nu ... ), dar pana atunci, cu tot respectul, hai sa fim mai concisi.
In primul rand nu ma cheama Andrei.
In al doilea rand, am spus niste lucruri adevarate, care ti se adreseaza atat tie, cat si altora de pe forum: de foarte multe ori, stricati topicuri prin faptul ca ajungeti la jigniri, mistouri ieftine, atacuri la persoana, critici la adresa unor produse/ companii despre care nu stiti cum functioneaza in interior, amenintari.
Am fost foarte clar in reprosurile pe care vi le fac voua si cred ca ati inteles toti ce am spus.
Nu trebuie sa ne cunoastem personal sau sa ma prezint tie ca sa pot spune niste lucruri pe nume sau sa iti dau sfaturi. Important este ca sfatul - de a inceta odata cu prostiile astea - este unul constructiv si util.
Eu ma opresc aici, tocmai ca sa fiu concis.
Seara placuta tuturor!

marius25

Mesaj de marius25 »

Dane ,au reusit sa te faca sa reactionezi nepotrivit la batul bagat prin gard al unuia dupa un an de zile .Gestul tau ramane de mare valoare ,gest ce trebuia sa-l vedem de la altii in mod normal .
Unde a fost indignarea baietilor destepti cand rupe baiatul ala lanseta-n patru ,nu-i raspunde nimeni timp de 6 luni ? Unde-s zeii pescuitului macar sa-i spuna ceva ?

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Adrian I. scrie:
Vin Mar 13, 2020 20:39

In primul rand nu ma cheama Andrei.
In al doilea rand, am spus niste lucruri adevarate, care ti se adreseaza atat tie, cat si altora de pe forum: de foarte multe ori, stricati topicuri prin faptul ca ajungeti la jigniri, mistouri ieftine, atacuri la persoana, critici la adresa unor produse/ companii despre care nu stiti cum functioneaza in interior, amenintari.
Am fost foarte clar in reprosurile pe care vi le fac voua si cred ca ati inteles toti ce am spus.
Nu trebuie sa ne cunoastem personal sau sa ma prezint tie ca sa pot spune niste lucruri pe nume sau sa iti dau sfaturi. Important este ca sfatul - de a inceta odata cu prostiile astea - este unul constructiv si util.
Eu ma opresc aici, tocmai ca sa fiu concis.
Seara placuta tuturor!
Poate sa te cheme oricum atat timp cat vrei sa fii anonim. Nu este problema mea. Eu ti-am respectat alegerea si am zis sa nu te desconspir. Am folosit un nume fictiv.

Lucrurile "adevarate" sunt spuse numai de persoane adevarate, cu identitate.
Atacuri la persoana pot sa primeasca numai persoane cu identitate, nu clone fara identitate.
Nu primesc sfaturi de la persoane pe care nu le cunosc.

Iti inteleg buna intentie, dar te rog sa ma crezi ca in subsolul industriei din spatele pescuitului sunt multe rele.
Topicul asta este vechi si a fost redeschis cu alte intentii. Au decis sa se razbune aici, ca acolo aveau gura blocata.

Eu spun pe fata lucruri, iar ei pentru ca se simt, reactioneaza cum pot. Daca nu erau adevaruri, nu aveau de ce sa se supere.

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Dan Mitranescu scrie:
Vin Mar 13, 2020 20:27
Interesanta este problema ta legata de relatia mea cu ele. Se pare ca le tii partea si nu stiu de ce.
Pai eu nu stiu in ce categorie ma incadrez ! Printre altele , ti-am recomandat magazinul si produsele multor oameni care nu au bani de ''avioane'' si nu auzisera de tine . Si nu imi aduc aminte sa am vreun interes in asta .
Nici de la Shimano nu am primit absolut nimic gratis . Ba chiar sunt nemultumit ca plasa unui minciog scump de la ei s-a rupt la primul peste si mi s-a spus ca e consumabila si nu se schimba in garantie . Totusi ca sa fiu sincer , nu stiu ce plasa ar fi rezistat la un sturion de aproape 40 de kile .
De obicei tin ...doar cu mine ! Imi plac si folosesc doar mulinete Shimano , am si bete de la ei dar nu prea le folosesc .
Spor !

Dan Mitranescu
Veteran

Florin Pata scrie:
Sâm Mar 14, 2020 11:13
Dan Mitranescu scrie:
Vin Mar 13, 2020 20:27
Interesanta este problema ta legata de relatia mea cu ele. Se pare ca le tii partea si nu stiu de ce.
Pai eu nu stiu in ce categorie ma incadrez ! Printre altele , ti-am recomandat magazinul si produsele multor oameni care nu au bani de ''avioane'' si nu auzisera de tine . Si nu imi aduc aminte sa am vreun interes in asta .
Nici de la Shimano nu am primit absolut nimic gratis . Ba chiar sunt nemultumit ca plasa unui minciog scump de la ei s-a rupt la primul peste si mi s-a spus ca e consumabila si nu se schimba in garantie . Totusi ca sa fiu sincer , nu stiu ce plasa ar fi rezistat la un sturion de aproape 40 de kile .
De obicei tin ...doar cu mine ! Imi plac si folosesc doar mulinete Shimano , am si bete de la ei dar nu prea le folosesc .
Spor !
"Avioane" ?! :D Ai grija ca termenul este folosit destul de rar si naste legaturi. :wink:
Am zis eu Florine ca ai primit de la Shimano ceva gratis ?! Care este legatura ? Totul este pe munca, cel putin asa te cunosc. :wink: Vorbeam de firme carora le tii partea, nu de Shimano . Sau ...?

Cu minciogul am inteles. "Este prost", dar la sturioni de 40kg. :) Asa ca nu este atat de prost, poate putin mai prost ca alea de la FL cu care am scos eu mai multi scoicari intre 25 si 40kg, plus inca alte cateva zeci de tone de crap. Nu s-a rupt, iar plasa de rezerva costa 40 lei. Este adevarat, scrie pe ea FL. :wink: Poti sa-i tai eticheta totusi ca sa nu ai probleme de imagine.

Daca tii doar cu tine, de ce nu iti iei Daiwa. Toti baietii care se respecta din fenomen folosesc mulinete Basia. Plus ca Daiwa lucreaza in Japonia. Daiwa este Daiwa.

De ce nu ma lasi sa discut cu Albert ?

Dan Mitranescu
Veteran

marius25 scrie:
Vin Mar 13, 2020 21:05
Dane ,au reusit sa te faca sa reactionezi nepotrivit la batul bagat prin gard al unuia dupa un an de zile .Gestul tau ramane de mare valoare ,gest ce trebuia sa-l vedem de la altii in mod normal .
Unde a fost indignarea baietilor destepti cand rupe baiatul ala lanseta-n patru ,nu-i raspunde nimeni timp de 6 luni ? Unde-s zeii pescuitului macar sa-i spuna ceva ?
Multumesc Marius pentru ca ai observat acest lucru. Am scos si eu in evidenta aspectul. Reactia mea nu este una necontrolata. Poate sa fie nepotrivita in contextul comertului, dar nu asta este drumul meu in acest caz.
Dorinta mea este sa scot la suprafata mizeria, nu sa o acopar. Acoperita iese prin alte locuri.
Daca doream sa ii demasc, o faceam de mult. Ma joc cu ei de ani de zile, Scot la iveala metode lipsite de scrupule folosite de ei in a castiga piata. Nu ma intereseaza personajele. Faptele lor spun tot.
Stiu cine este in spatele personajului Albert, dar nu rezolv nimic daca ii demasc. Cu cat trece timpul, cu atat placerea o sa fie mai mare. Sper sa nu ii puna in cap de tot antiglobalizarea asta de acum, pentru ca ii afecteaza direct.
Curvele planetei tocmai ce si-o iau la temelie, (ca sa nu o mai pun pe aia cu M ... si sa ma penalizeze domnul moderator).

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Corect , totul e pe munca si prefer sa las de la mine ! Nu se compara solzii si oasele sturionului cu crapul sau scoicarul .
Dupa ce l-am prins pe ala am avut taieturi in palme si antebratele ''polizate'' vreo 2 saptamani . Cu mult sange .

Stii ca imi esti simpatic si iti respect munca si rezultatele . Esti un bun pescar , un bun intelegator in ale tehnicii , bun in multe altele dar la comunicare si marketing '' Stai jos...nota 3...vii la toamna'' :lol:

Unul dintre motive e exact o parte din acest ultim mesaj al tau ! "Decizi tu ca baietii care se respecta...iau Daiwa'' , adica indirect sunt un fraier si nu ma respect . Am luat Shimano pentru ca asta am vrut...si sunt luate din Germania , aici erau prea scumpe . E la fel cu aia ''numai aia cu BMW...e destepti'' .
Dar eu nu pot afirma ca doar cei cu Shimano sunt destepti si ceilalti nu se respecta , pentru ca as jigni o gramada de oameni , care fac ce vor cu banii si gusturile lor .

Iti fac eu un curs GRATIS de comunicare , sa nu mai zici ca sunt ''om rau'' :lol: .

Ai decis tu in trecut ca multinationalele sunt de c...t si prostesc oamenii cu ''manglelile'' lor si tu esti singurul ''Salvatore Schillaci'' :D care ii salvezi . Ia sa vedem pe scurt pe cine ai jignit si o faci in continuare :
- in primul rand pe cei care lucreaza in multinationale...rezulta ca sunt mincinosi si mint/fura/pacalesc lumea
- in al doilea rand pe toti cei care au cumparat ceva de la multinationale si aici sunt tare multi...rezulta ca sunt niste prosti...care au fost prostiti
- in al treilea rand pe toti cumparatorii de Shimano...rezulta ca sunt prosti de bubuie
Pot continua cam pana la 10 dar cred ca ai inteles , ai vrut sau nu , ai jignit o gramada de oameni , multi bine pozitionati financiar , care ar fi putut sa-ti fie clienti .

Lectia de comunicare de azi , poti da cu tunul in produsele respective , dar nu da in clientii lor , repet cum ai facut si in ultimul mesaj ''baetii cu Daiwa e respectabili...baetii cu Shimano...e nerespectabili'' .
Singurul lucru pe care il obtii e sa-i inversunezi si mai mult pe fanii Shimano , pe corporatisti , pe snobi , pe iubitorii de produse ale multinationalelor , pe ''dujmani'' si chiar pe unii indiferenti care nu apreciaza agresivitatea verbala .
De multe ori ca vrei sau nu prin clasificarile tale iti jignesti si prietenii !
Spor !

Dan Mitranescu
Veteran

Florin Pata scrie:
Sâm Mar 14, 2020 13:15
Corect , totul e pe munca si prefer sa las de la mine ! Nu se compara solzii si oasele sturionului cu crapul sau scoicarul .
Dupa ce l-am prins pe ala am avut taieturi in palme si antebratele ''polizate'' vreo 2 saptamani . Cu mult sange .

Stii ca imi esti simpatic si iti respect munca si rezultatele . Esti un bun pescar , un bun intelegator in ale tehnicii , bun in multe altele dar la comunicare si marketing '' Stai jos...nota 3...vii la toamna'' :lol:

Unul dintre motive e exact o parte din acest ultim mesaj al tau ! "Decizi tu ca baietii care se respecta...iau Daiwa'' , adica indirect sunt un fraier si nu ma respect . Am luat Shimano pentru ca asta am vrut...si sunt luate din Germania , aici erau prea scumpe . E la fel cu aia ''numai aia cu BMW...e destepti'' .
Dar eu nu pot afirma ca doar cei cu Shimano sunt destepti si ceilalti nu se respecta , pentru ca as jigni o gramada de oameni , care fac ce vor cu banii si gusturile lor .

Iti fac eu un curs GRATIS de comunicare , sa nu mai zici ca sunt ''om rau'' :lol: .

Ai decis tu in trecut ca multinationalele sunt de c...t si prostesc oamenii cu ''manglelile'' lor si tu esti singurul ''Salvatore Schillaci'' :D care ii salvezi . Ia sa vedem pe scurt pe cine ai jignit si o faci in contiunuare :
- in primul rand pe cei care lucreaza in multinationale...rezulta ca sunt mincinosi si mint/fura/pacalesc lumea
- in al doilea rand pe toti cei care au cumparat ceva de la multinationale si aici sunt tare multi...rezulta ca sunt niste prosti...care au fost prostiti
- in al treilea rand pe toti cumparatorii de Shimano...rezulta ca sunt prosti de bubuie
Pot continua cam pana la 10 dar cred ca ai inteles , ai vrut sau nu , ai jignit o gramada de oameni , multi bine pozitionati financiar , care ar fi putut sa-ti fie clienti .

Lectia de comunicare de azi , poti da cu tunul in produsele respective , dar nu da in clientii lor , repet cum ai facut si in ultimul mesaj ''baetii cu Daiwa e respectabili...baetii cu Shimano...e nerespectabili'' .
Singurul lucru pe care il obtii e sa-i inversunezi si mai mult pe fanii Shimano , pe corporatisti , pe snobi , pe iubitorii de produse ale multinationalelor , pe ''dujmani'' si chiar pe unii indiferenti care nu apreciaza agresivitatea verbala .
De multe ori ca vrei sau nu prin clasificarile tale iti jignesti si prietenii !
Spor !
Comunicarea are multe forme Florine. Tu ai facut cariera in a comunica cu femeile, dar aici suntem baieti. :wink:
Se joaca la alt nivel.

Faci o mare confuzie. Amesteci multinationalele cu angajatii lor. Eu nu am nici cea mai mica problema cu angajatii. De ce ma bagi in gura lor ? Ce am eu cu multinationalele nu face subiectul discutiei, asa ca hai sa ne vedem de ale noastre.

Notiunea de "a se respecta" pe care am atribuit-o pescarilor de la noi este numai o expresie si se refera la cei care cumpara lucruri scumpe. Toti ne respectam ca oameni, dar aia folosita de mine este doar o expresie.
Daca tot o arzi in fite, pai ia-ti Daiwa Basia ca are pretul cat toate ale tale la un loc. La asta ma referea. Ca altfel, stai linistit ca ma respect poate mai mult eu cu MX-urile, in primul rand pentru ca-mi respect familia si nu pot sa dau pe o mulineta cat pe o masina de spalat. Fiecare cu posibilitatile lui, dar nu poti sa te spargi in figuri cu mulinete de 1000 lei atat timp cat exista Daiwa Basia.

In toate randurile alea, nu ma mai baga in gura lumii, ca nu tine vrajeala asta. Nu suntem femei. :wink:

P.s. stii ceva de Albert? Pe unde este ?

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Nu stiu de ce ma tot intrebi de Albert ! Nu il cunosc , dar cred ca si el lucreaza intr-o multinationala .

Eu sper si cred ca ai inteles bine ce am spus , e in interesul tau sa intelegi .

Nu numai femeile sunt consumatoare de cosmetice si scule de barbierit . Banuiesc ca si tu folosesti sapun , sampon , aparat de barbierit si aftershave...sau nu :lol: ?

Nu stiu daca e ''respectabil'' sau nu dar :

Daiwa Basia pret :
https://bigfish.ro/produse-crap/mulinet ... a-45scw-qd

Printre multe altele am doua randuri de Aerotechnium :

https://www.totalfishing.ro/mulineta-sh ... -7643.html

Cand le-am luat erau 1250 de euro , vad ca s-au mai ieftinit . Deci nu prea imi iese la calcule citez '' ia-ti Daiwa Basia ca are pretul cat toate ale tale la un loc'' .
Spor !

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Florine, de obicei mergi cu ele la salonul de la Venetia sau la pescuit ?
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

senzor planet

Înapoi la “Clubul Sportiv SENZOR TEAM”