In primul rand nu ma cheama Andrei.Dan Mitranescu scrie: ↑Vin Mar 13, 2020 19:39Cine esti Andrei. Eu nu primesc sfaturi si critici de la oameni pe care nu ii cunosc . Nu ne cunoastem, dar ne dam sfaturi . Ti se pare normal ?Adrian I. scrie: ↑Vin Mar 13, 2020 18:57
Am scris simplu, pertinent, la obiect, cu exemple clare. Suntem baieti destepti si stim la ce ne referim. Nu face nimeni aluzii sau asocieri aiurea. Cat despre faptul ca am scris mult, e amuzant sa te vad pe tine spunand asta, cand tu literalmente scrii pagini intregi despre produsele tale, caracteristicile lor, tehnicile tale de marketing sau vanzari. Poate mai ai ceva de invatat si de la altii. Nu strica sa vezi ca unori mai si gresesti in abordarile tale fata de anumite subiecte.
Sa discutam despre pescuit este una, dar cand facem reprosuri la persoana este altceva. Poti sa fii oricine. Asta reprosez inclusiv personajului Albert, un user fara identitate care imi tine fel si fel de critici. Poate sa fie om cu probleme psihice ( am mai patit asta ) , poate sa fie sotul unei amante, poate sa fie un influencer platit de concurenta ( asta este parerea mea ) sau poate sa fie un simplu idiot care vrea sa stea de vorba cu lumea. ( top 2 in aprecierea mea )
Crezi ca este normal sa accept idei de la o persoana pe care nu o cunosc si pe care nu o cunoaste nimeni?
Discut civilizat despre orice cu cei care vor sa-si pastreze anonimatul, dar nu am cum sa primesc reprosuri de la ei.
Cand imi descriu produsele sau scriu mult, nu o fac in discutie cu tine ca sa te oblig sa-mi raspunzi. Tu ai scris mult pentru mine si ma obligi sa-ti raspund. Este o mare diferenta. Daca ne vom cunoaste, iti voi raspunde la orice volum de idei ( sau nu ... ), dar pana atunci, cu tot respectul, hai sa fim mai concisi.
In al doilea rand, am spus niste lucruri adevarate, care ti se adreseaza atat tie, cat si altora de pe forum: de foarte multe ori, stricati topicuri prin faptul ca ajungeti la jigniri, mistouri ieftine, atacuri la persoana, critici la adresa unor produse/ companii despre care nu stiti cum functioneaza in interior, amenintari.
Am fost foarte clar in reprosurile pe care vi le fac voua si cred ca ati inteles toti ce am spus.
Nu trebuie sa ne cunoastem personal sau sa ma prezint tie ca sa pot spune niste lucruri pe nume sau sa iti dau sfaturi. Important este ca sfatul - de a inceta odata cu prostiile astea - este unul constructiv si util.
Eu ma opresc aici, tocmai ca sa fiu concis.
Seara placuta tuturor!