Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Prezentare Bogdan Chiriac

Bogdan Chiriac
NumeBogdan Chiriac
Vârstă44 ani
LocaţieBucureşti
OcupaţieProduct Manager Koelner Romania
Membru din11 mai 2012
Ultima vizită09 martie 2017
Popularitate3299 vizitatori
Comentarii22
Partide de pescuit3
Fotografii5
Prieteni65
Anunţuri0
Videoclipuri0
Aprecieri16
Interviu pentru Crapmania.ro
C.ro-De unde pasiunea pentru pescuit si de la ce varsta pescuiesti ?
B.C.-Acest sport se "aseamana" foarte mult cu meseria pe care o practic (vanzari) - daca vrei peste mare, iti faci strategia dupa peste mare, daca vrei peste mic si mult, schimbi strategia. La fel este si in vanzari: in functie de clientul vizat, adopti o strategie. Si, ca si in pescuit, cateodata iti iese, cateodata nu. M-am apucat tarziu de acest sport - la 25 -26 ani...dar vin repede din urma :)
 
C.ro-Care este primul lucru pe care il pui in trusa cand pleci la pescuit ?
B.C.-Cantarul :)
 
C.ro-Pescar de crap sau de rapitor ? De ce ?
B.C.-Crap. Pentru mine pescuitul presupune si relaxare, activitate in aer liber. La rapitor nu prea ai timp sa te bucuri de o bere, o partida de sah sau un somn de o ora la umbra unei salcii...
 
C.ro-Ce alegi intre un lac cu peste mare, dar rar si o balta cu peste mult, dar mai mic ?
B.C.-Avind in vedere raspunsurile mele de la primele doua intrebari, clar un lac cu peste mare si rar.
 
C.ro-Boilies sau porumb ?
B.C.-Ambele - fiecare are avantajul sau.
 
C.ro-Care este cel mai mare peste pe care l-ai prins pana acum ? Dar cel mai mare crap ? Pe ce balta si cand ?
B.C.-Recordul meu personal reprezinta ceva obisnuit pentru altii: Crap, 7.100 kg, Magura 9 in 2012, August. Pe 3 Mai tocmai mi-am depasit recordul. Am reusit sa prind un superb crap romanesc, pe o balta salbatica, Costisa, in greutate de 8.300 kg.
C.ro-Un lac sau un rau anume, Dunare sau Delta ? Unde pescuiesti cel mai des ?
B.C.-Nu pot sa spun ca pescuiesc mai des pe o balta. Deocamdata sunt in cautarea baltii de suflet. In 2011 am pescuit mai mult pe Solacolu, anul trecut cred ca cel mai mult pe Magura 9. Dar am si cateva balti salbatice din zona Vaii Argovei pe care le vizitez ori de cate ori am timp.
 
C.ro-Poate cel mai de pret lucru cu care ramanem dupa ani de pescuit sunt amintirile. Care este cea mai frumoasa sau haioasa amintire la care te gandesti acum ?
B.C.-Prima amintire care imi vine in minte acum este capturarea unui crap de 5 kg pe solacolu fara a utiliza lanseta sau mulineta. Noaptea, in timpul drilului mi s-a incurcat firul de la lanseta cu care eram in dril de firul unei alte lansete si a facut o foarte frumoasa bucla. Am taiat firul si am inceput sa aduc pestele la mal tragandu-l cu mainile. Am simtit cu adevarat ce inseamna un dril, am simtit fiecare incercare a respectivului crap de a se elibera. La sfarsit, dupa ce mi s-a consumat toata adrenalina, am observat ca firul imi intrase adanc in pielea unui deget. Port si acum cu mandrie acea cicatrice :)
 
C.ro-Cine este modelul tau de pescar din pescuitul international ? Dar din cel autohton ? :)
B.C.-Deocamdata nu mi-am creat niciun model. Fur de la toti, ori de cate ori am ocazia.
 
C.ro-In ultimii 20 de ani, pescuitul a avansat enorm la nivel de tehnica, echipament, nada, lacuri etc. Cum vezi pescuitul din Romania peste 20 de ani de acum incolo ?
B.C.-In acelasi trend cu economia noastra - in acelasi loc ca acum numai ca folosindu-ne de marketing vom avea impresia ca am evoluat.
 
C.ro-De ce Crapmania.ro si nu alt site de profil ?
B.C.-Aici am gasit cele mai multe informatii despre acest sport. Fiind avid de informatie, m-am oprit aici deocamdata. Cand o sa mi se para ca nu mai am ce invata de aici, probabil voi migra. Avind in vedere ca si voi sunteti atenti la aceste aspecte si inovati mereu, migrarea mea se va produce destul de tarziu sau niciodata.