Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Prezentare CATALIN DUTULESCU

CATALIN DUTULESCU
NumeCATALIN DUTULESCU
Vârstă55 ani
LocaţieBucureşti
OcupaţieADMINISTRATOR
Membru din27 martie 2013
Ultima vizită29 decembrie 2023
Popularitate4760 vizitatori
Comentarii5
Partide de pescuit0
Fotografii7
Prieteni10
Anunţuri13
Videoclipuri0
Aprecieri7
Interviu pentru Crapmania.ro
C.ro-De unde pasiunea pentru pescuit si de la ce varsta pescuiesti ?
C.D.-Pasiunea a venit undeva prin anul 1997,cand impreuna cu un grup de colegi am fost la pescuit la Dunare -zona Olteni aproape de granita bulgareasca.Atunci am luat la buchet de rame negre un frumos somn de 5,800 kg ceea ce ma indemnat sa continui acest minunat sport pana in ziua de astazi. Imi mai aduc bine aminte ,coleg de breasla fiind la aceea vreme cu Andrei Vladeanu cum acesta ma indemna sa mergem la pescuit impreuna cu alti prieteni la Dunare si nu numai.
 
C.ro-Care este primul lucru pe care il pui in trusa cand pleci la pescuit ?
C.D.-Am o gramada de bagaje pe care le iau cu mine cand plec la pescuit,cunoscatorii stiu bine acest lucru,mai ales ca foarte rar stau mai putin de 36 de ore pe balta,dar totdeauna verific inainte de plecare sa nu uit vreun borcan sau vreo nada pregatite pentru partida respectiva.
 
C.ro-Pescar de crap sau de rapitor ? De ce ?
C.D.-Pana acum 2-3 ani bifam pentru ambele.Satisfactia drilului cu un crap trecut de 8-9 kg este enorma,dar si in pescuitul rapitorilor drilul cu un salau sau un somn este fenomenal.
 
C.ro-Ce alegi intre un lac cu peste mare, dar rar si o balta cu peste mult, dar mai mic ?
C.D.-Esential ,dupa parerea mea ,intr-o partida de pescuit este satisfactia pescarului. Momentul pe care il ai in timpul drilului,lupta cu pestele ,este unica.De aceea spun ca oriunde ai pescui satisfactia acestui sport trebuie traita la maxim.
 
C.ro-Boilies sau porumb ?
C.D.-Ambele,cu predilectie un mare plus pentru boilies.
 
C.ro-Care este cel mai mare peste pe care l-ai prins pana acum ? Dar cel mai mare crap ? Pe ce balta si cand ?
C.D.-La Dunare zona Borcea ,acum 5-6 ani somn 36 kg luat la coropisnita,iar la crap 22 kg un chinezesc luat la pufuleti pe Frasinet -Calarasi in 2012.
 
C.ro-Un lac sau un rau anume, Dunare sau Delta ? Unde pescuiesti cel mai des ?
C.D.-Cel mai des pe Pleasa .La Dunare mai rar in ultima vreme din cauze cunoscute de toata lumea.electricieni,lipsa peste datorat braconajului samd
C.ro-Care este atuul tau fata de restul pescarilor ? Dar cel mai mare defect al tau ca pescar, ce-ti reprosezi ?
C.D.-Perseverenta si stilul "nu ma dau batut" cu care am avut destule satisfactii iar ca defect si repros spun ca nu stiu sa ma opresc atunci cand pestele nu "raspunde " orice ai face.
 
C.ro-Care este cea mai mare minciuna pe care ai spus-o legat de pescuit ?
C.D.-Consider ca nu este nici elegant nici normal sa minti in legatura cu o captura.Personal nu am nici o datorie de platit cuiva ca sa pot minti in legatura cu un dulap de X kg.
 
C.ro-Poate cel mai de pret lucru cu care ramanem dupa ani de pescuit sunt amintirile. Care este cea mai frumoasa sau haioasa amintire la care te gandesti acum ?
C.D.-In general ,asa cum am spus mai sus ,pescuitul este un sport minunat,ancestral pentru noi cei care am fost virusati de el,asa ca ar fii greu sa pot depana amintiri acum,dar poate pe viitor....
 
C.ro-Cine este modelul tau de pescar din pescuitul international ? Dar din cel autohton ? :)
C.D.-Din tagma pescarilor de talie mondial regretatul Kurt Grabmayer,maghiarul Tamas Landosi,iar dela noi V Pavlovici,A Vladeanu ,C Popescu si nu in ultimul rand pt simplitatea sa in arta pescuitului V Baboieru
 
C.ro-In ultimii 20 de ani, pescuitul a avansat enorm la nivel de tehnica, echipament, nada, lacuri etc. Cum vezi pescuitul din Romania peste 20 de ani de acum incolo ?
C.D.-Parerea mea este ca tehnica va avansa enorm.Deja in UK sau Japonia firmele de prestigiu in domeniu acumuleaza sume colosale din vanzari ceea ce denota interesul major al impatimitilor din acest domeniu.Problema este ca la noi am avea degeaba tehnica,echipamentul celor de afara daca nu avem unde sa o punem in practica si aici ma refer la balti,Dunare,rauri etc.
 
C.ro-De ce Crapmania.ro si nu alt site de profil ?
C.D.-Pe scurt UN SITE PROFESIONIST