Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Prezentare Gabriel Ionete

Gabriel Ionete
NumeGabriel Ionete
Vârstă
LocaţieTimisoara, Timiş
Ocupaţie-
Membru din16 aprilie 2013
Ultima vizită30 ianuarie 2015
Popularitate2825 vizitatori
Comentarii0
Partide de pescuit0
Fotografii9
Prieteni22
Anunţuri0
Videoclipuri0
Aprecieri10
Interviu pentru Crapmania.ro
C.ro-De unde pasiunea pentru pescuit si de la ce varsta pescuiesti ?
G.I.-Familia mea are o lunga traditie in pescuit (bunicii, tatal, verisorii mei), bunica mea a fost cu mine la pescuit la 84 ani... Eu am inceput sa pescuiesc de pe la 6 ani, iar de prin 2005 am trecut la pescuitul "modern" si eminamente sportiv (catch and release)
 
C.ro-Care este primul lucru pe care il pui in trusa cand pleci la pescuit ?
G.I.-Mancarea ! Mi s-a intamplat sa trebuieasca sa abandonez o partida frumoasa de pescuit pentru ca imi uitasem mancarea acasa....
 
C.ro-Pescar de crap sau de rapitor ? De ce ?
G.I.-In principal pescar de crap, este cea mai mare pasiune a mea ! Pentru ca, in judetul Timis, nu prea ai unde pescui la rapitor cu rezultate... Dar detin o "colectie" frumoasa de scule de rapitor si, cand mi se ofera ocazia (de obicei in Delta sau in Serbia) cu mare placere pescuiesc si la rapitor.
 
C.ro-Ce alegi intre un lac cu peste mare, dar rar si o balta cu peste mult, dar mai mic ?
G.I.-Clar ca, daca am de ales, aleg un lac cu peste mare pentru ca pe mine ma intereseaza, atunci cand nu sunt in concurs, sa imi imbunatatesc recordul personal.
 
C.ro-Boilies sau porumb ?
G.I.-Boilies, clar !
 
C.ro-Care este cel mai mare peste pe care l-ai prins pana acum ? Dar cel mai mare crap ? Pe ce balta si cand ?
G.I.-Cel mai mare peste (crap) pe care l-am prins avea 19,03 kg si l-am prins in 2010 la Palic (Serbia)
C.ro-Un lac sau un rau anume, Dunare sau Delta ? Unde pescuiesti cel mai des ?
G.I.-In ultimii doi ani, am pescuit mai putin, fiind plecat din tara, dar inainte mergeam des la Palic (Serbia)
 
C.ro-Poate cel mai de pret lucru cu care ramanem dupa ani de pescuit sunt amintirile. Care este cea mai frumoasa sau haioasa amintire la care te gandesti acum ?
G.I.-Cea mai haioasa este , cand in Delta am plecat cu un amic, Mihai A ,de la Murighiol la Sulina cu salupa lui al carei motor s-a defectat, lua si apa, drept pentru care am facut 14 ore, timp in unul scotea apa cu o sticla de plastic iar celalalt impingea salupa din apa.Am ajuns la Crisan remorcati, iar de acolo cu alta salupa.. Finalul : salupa cu care am plecat initial a fost scufundata a doua zi dimineata la Crisan, datorita unui val provocat de un catamaran ! Si acum zace pe fundul Dunarii...
 
C.ro-Cine este modelul tau de pescar din pescuitul international ? Dar din cel autohton ? :)
G.I.-Nu cunosc prea bine activitatea pescarilor straini. De la noi, le admir activitatea lui Peter Micula si Andrei Vladeanu
 
C.ro-In ultimii 20 de ani, pescuitul a avansat enorm la nivel de tehnica, echipament, nada, lacuri etc. Cum vezi pescuitul din Romania peste 20 de ani de acum incolo ?
G.I.-Sper sa avansam si mai mult si sa ramanem tot timpul pe locuri fruntase in competitiile internationale. Visul meu este sa am din nou balta mea de pescuit, pe care vreau sa o amenajez la un nivel care nu exista inca la noi in tara.
 
C.ro-De ce Crapmania.ro si nu alt site de profil ?
G.I.-Este cel mai : complet, bun, cunoscut.