Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Prezentare Gigi Adrian Dodenciu

Gigi Adrian Dodenciu
NumeGigi Adrian Dodenciu
Vârstă51 ani
LocaţieOtelu Rosu, Caraş-Severin
Ocupaţie-
Membru din31 mai 2013
Ultima vizită07 decembrie 2013
Popularitate4869 vizitatori
Comentarii7
Partide de pescuit0
Fotografii100
Prieteni74
Anunţuri0
Videoclipuri0
Aprecieri351
Interviu pentru Crapmania.ro
C.ro-De unde pasiunea pentru pescuit si de la ce varsta pescuiesti ?
G.D.-Pescuiesc de pe la varsta de 9 ani iar pasiunea pentru acest sport nobil am deprins-o atat de la tatal mau cat si de la prieteni mei din copilarie, dar o perioada de cativa anisori am cam uitat de acest sport maret, iar de vreo 10 ani incoace mi-a intrat rau de tot microbul numit pescuit si mu stiu daca voi mai scapa vreodata de acest microb.
 
C.ro-Care este primul lucru pe care il pui in trusa cand pleci la pescuit ?
G.D.-In primul rand eu unul imi pun in trusa sprayul antiseptic, deoarece cum si oameni asa si pesti trebuie tratati cu grija si respect.
 
C.ro-Pescar de crap sau de rapitor ? De ce ?
G.D.-De crap in primul rand, deoarece imi ofera o satisfactie deosebita si aparete in driluri, iar din cand in cand si la rapitor.
 
C.ro-Ce alegi intre un lac cu peste mare, dar rar si o balta cu peste mult, dar mai mic ?
G.D.-Daca se pune in duscutie participarea la un concurs de preferat la feeder as alege o balta cu peste mult si mic iar daca merg cu prieteni la o partida de placere, de departe as prefera un lac cu peste mare, dar asta mai depinde si de tactica pe care o alegi pe balta care pescui.
 
C.ro-Boilies sau porumb ?
G.D.-In primul rand categoric porumb, deoarece in urma cu ceva anisori nu multi pescari din Romania stiau ce este acela un boilies si mai toti cred eu ca pescuiau la porumb, dar nu exclud nici boiliesurile de calitate.
 
C.ro-Care este cel mai mare peste pe care l-ai prins pana acum ? Dar cel mai mare crap ? Pe ce balta si cand ?
G.D.-Cel mai mare peste este un crap oglinda de 17,800 kg, prin pe balta Naghykaloy din Ungaria, in anul 2010.
C.ro-Un lac sau un rau anume, Dunare sau Delta ? Unde pescuiesti cel mai des ?
G.D.-Nu prea am o balta anume, deoarece la noi in zona nu sunt balti si de aceea pentru a pescui trebuie sa ma deplasez in alte judete din tara sau in strainatate.
 
C.ro-Poate cel mai de pret lucru cu care ramanem dupa ani de pescuit sunt amintirile. Care este cea mai frumoasa sau haioasa amintire la care te gandesti acum ?
G.D.-Cu siguranta cea mai frumoasa amintire ramane deocamdata partida de pe balta din Ungaria unde mi-am depasit propriul record care pana in acel moment era un crap romanesc de 11,500 kg.
 
C.ro-Cine este modelul tau de pescar din pescuitul international ? Dar din cel autohton ? :)
G.D.-Nu pot spune ca am un model de pescar atat din pescuitul international sau autohton, dar imi place Andy Findlay si Des Shipp.
 
C.ro-In ultimii 20 de ani, pescuitul a avansat enorm la nivel de tehnica, echipament, nada, lacuri etc. Cum vezi pescuitul din Romania peste 20 de ani de acum incolo ?
G.D.-Sper ca peste 20 de ani pescuitul din Romania sa aibe in primul rand o legislatie cat mai concreta, nu ca in zilele de azi, iar pescari sa inteleaga ca pescuitul in general trebuie practicat in sistem C&R.
 
C.ro-De ce Crapmania.ro si nu alt site de profil ?
G.D.-Pentru ca eu consider ca este un site ce satisface orice dorinta, dar nu numai Crapmania.