Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Prezentare MIHAI IVAN

MIHAI IVAN
NumeMIHAI IVAN
Vârstă39 ani
LocaţieBucureşti
Ocupaţiereceptioner hotel
Membru din11 iulie 2013
Ultima vizită19 februarie 2018
Popularitate2960 vizitatori
Comentarii89
Partide de pescuit0
Fotografii15
Prieteni31
Anunţuri0
Videoclipuri0
Aprecieri33
Interviu pentru Crapmania.ro
C.ro-De unde pasiunea pentru pescuit si de la ce varsta pescuiesti ?
M.I.-de mic copil,cam de pe la 7 ani luam undita din trestie si fugeam la balta.
 
C.ro-Care este primul lucru pe care il pui in trusa cand pleci la pescuit ?
M.I.-o pereche de ciorapi de schimb....am un talent nativ de a lua contact cu apa involuntar la aproape orice partida :))))
 
C.ro-Pescar de crap sau de rapitor ? De ce ?
M.I.-de crap.este palpitant sa te gandesti la fiecare trasatura ca la capatul firului poate fi un caras de 150 de grame sau un crap de 25 de kg.
 
C.ro-Ce alegi intre un lac cu peste mare, dar rar si o balta cu peste mult, dar mai mic ?
M.I.-o balta cu peste mare si rar....as astepta si 3 zile o trasatura daca ar fi nevoie(recordul este de 2 zile)
 
C.ro-Boilies sau porumb ?
M.I.-In functie de balta.Mai mult porumb.
 
C.ro-Care este cel mai mare peste pe care l-ai prins pana acum ? Dar cel mai mare crap ? Pe ce balta si cand ?
M.I.-18 kg.crap romanesc.pe Gurbanesti la inceputul anului(prin martie)
C.ro-Un lac sau un rau anume, Dunare sau Delta ? Unde pescuiesti cel mai des ?
M.I.-Imi place sa experimentez des.Merg pe balti semi-salbatice.Imi place sa cred ca o iesire la pescuit este in primul rand o iesire in natura.Tocmai de aceea "ligheanele' astea recent aparute pe langa Bucuresti imi displac enorm.In principiu am o balta pe care o urmaresc de mult,unde rezultatele sunt ok de fiecare data.
 
C.ro-Poate cel mai de pret lucru cu care ramanem dupa ani de pescuit sunt amintirile. Care este cea mai frumoasa sau haioasa amintire la care te gandesti acum ?
M.I.-La o partida organizata pe fuga ne-am hotarat sa mergem pe undeva pe langa Fundulea.Ne-a prins ploaia si am ramas blocati pe malul baltii.3 masini.A tras tractorul de noi 2 ore sa iesim la sosea.Cu toate ca am zis ca nu mai calc pe balta dupa aceasta experienta la o saptamana distanta de nefericitul eveniment eram pe treaba:)
 
C.ro-Cine este modelul tau de pescar din pescuitul international ? Dar din cel autohton ? :)
M.I.-Model de pescar?Tatal meu....el m-a invatat sa respect natura,mediul inconjurator si nu in ultimul rand pestele.De la el am invatat ca pestele sub 1 kg "te bate Dumnezeu daca il bagi in traista".Asta in conditiile in care el nu este pescar profesionist.De-aia am acum o aversiune fata de cei care baga la traista tot si apoi se mira de ce nu e peste pe balta.
 
C.ro-In ultimii 20 de ani, pescuitul a avansat enorm la nivel de tehnica, echipament, nada, lacuri etc. Cum vezi pescuitul din Romania peste 20 de ani de acum incolo ?
M.I.-Sper ca patronii de balti sa respecte pescarul mai mult.Sa inteleaga ca daca platim o taxa de pescuit asta nu inseamna ca el trebuie sa transforme balta in rau.Din nefericire deocamdata vorbim de fraiereala pe fata la majoritatea baltilor de pe langa Bucuresti.Peste 20 de ani?Sa fim sanatosi pana atunci si om vedea.
 
C.ro-De ce Crapmania.ro si nu alt site de profil ?
M.I.-Pai cica este un proverb englezesc al nu stiu cui:If you want to learn,learn from the best!!!(daca vrei sa inveti invata de la cei mai buni)