Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Prezentare Mihai Lazar

NumeMihai Lazar
Vârstă42 ani
LocaţieBucureşti
OcupaţieInginer achizitii
Membru din20 octombrie 2013
Ultima vizită09 martie 2020
Popularitate2426 vizitatori
Comentarii0
Partide de pescuit0
Fotografii9
Prieteni11
Anunţuri2
Videoclipuri0
Aprecieri32
Interviu pentru Crapmania.ro
C.ro-De unde pasiunea pentru pescuit si de la ce varsta pescuiesti ?
M.L.-Pasiunea pentru pescuit o am in sange de mic si pot spune ca si unchiul meu ( un mare PESCAR ) a avut un rol important . Pescuiesc de la varsta de 8 ani.
 
C.ro-Care este primul lucru pe care il pui in trusa cand pleci la pescuit ?
M.L.-Nu am un lucru preferat , de obicei imi echipez trusa cu tot ce consider ca este util pt partida la care urmeaza sa plec.Am totusi o slabiciune pt briceag si lanterna.
 
C.ro-Pescar de crap sau de rapitor ? De ce ?
M.L.-Imi plac ambele stiluri de pescuit , unul este activ iar altul implica multa strategie , lucru care ma face tot timpul sa vin cu noi tehnici si mijloace de abordare .Depinde foarte mult de balta. Toamna si iarna acord mai multa atentie rapitorului .Imi place foarte mult sa pescuiesc si la copca.
 
C.ro-Ce alegi intre un lac cu peste mare, dar rar si o balta cu peste mult, dar mai mic ?
M.L.-Sunt momente in care caut trofeele dar de obicei imi place un pescuit activ , deci as alege a 2-a varianta .
 
C.ro-Boilies sau porumb ?
M.L.-Categoric porumb , Tackle Enterprise este nelipsit din trusa. Am avut rezultate mult mai bune la plastice decat la boilesuri.
 
C.ro-Care este cel mai mare peste pe care l-ai prins pana acum ? Dar cel mai mare crap ? Pe ce balta si cand ?
M.L.-Cel mai mare peste a fost capturat in luna august 2014 pe balta Lazar,un amur de 14 kg .
 
C.ro-Un lac sau un rau anume, Dunare sau Delta ? Unde pescuiesti cel mai des ?
M.L.-Imi place foarte mult sa pescuiesc pe Dunare dar ajung destul de rar acolo. Aleg sa merg cat mai departe de Bucuresti pentru a evita aglomeratia de pe balti si caut locuri cat mai simple si cu multa umbra. Balta mea de suflet este Caldarusani , unde ma duc destul de des.
C.ro-Care este atuul tau fata de restul pescarilor ? Dar cel mai mare defect al tau ca pescar, ce-ti reprosezi ?
M.L.-Cel mai mare defect ar fi in momentul de fata lipsa de experienta dar lucrez la acest capitol. Atuul principal fata de alti pescari este determinarea pe care o am fata acest sport.
 
C.ro-Care este cea mai mare minciuna pe care ai spus-o legat de pescuit ?
M.L.-De obicei nu prea mint , daca-mi fac poze cu pestii altora nu le arat sau postez pe diferite siteuri sau retele de socializare.
 
C.ro-Poate cel mai de pret lucru cu care ramanem dupa ani de pescuit sunt amintirile. Care este cea mai frumoasa sau haioasa amintire la care te gandesti acum ?
M.L.-Se intampla acum vreo 17 ani , pe Caldarusani . Am reusit performanta de a cadea in apa de 3 ori in aceeasi zi. Trebuia sa intru pe un pom cazut in apa ca sa ajung la ochiul de pescuit format in larg. La momentul respectiv undita de trestie era sfanta. Locul era greu accesibil dar cu rezultate foarte bune odata ce ajungeai sa pescuiesti acolo.Pot sa spun ca a meritat partida respectiva.
 
C.ro-Cine este modelul tau de pescar din pescuitul international ? Dar din cel autohton ? :)
M.L.-Imi place foarte mult echipa de la Tackle Enterprise , in special Frank Warwick. Sunt foarte multi pescari autohtoni foarte buni , nu dau nume , n-as vrea sa omit vreunul.
 
C.ro-In ultimii 20 de ani, pescuitul a avansat enorm la nivel de tehnica, echipament, nada, lacuri etc. Cum vezi pescuitul din Romania peste 20 de ani de acum incolo ?
M.L.-Cred ca va evolua si mai mult si probabil ca va ajunge la un nivel foarte bun. Imi doresc sa avem balti asemanatoare cu cele din Ungaria unde respectul fata de peste este maxim.Trebuie sa evoluam si noi daca vrem sa fim in rand cu restul lumii.
 
C.ro-De ce Crapmania.ro si nu alt site de profil ?
M.L.-Consider ca este mai profi decat alte siteuri similare.