Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

IBCC 2020. Unde vezi rezultate si clasament LIVE de la cel mai mare concurs de pescuit la crap din lume

luni, 26 octombrie 2020

In perioada 21-28 octombrie, la Balaton, in Ungaria, se desfasoara IBCC, cea mai importanta competitie de pescuit sportiv la crap din lume. Peste 230 de echipe de pescari din toata Europa se intrec pentru marele premiu.

ibcc 2020

Concursul, al carui fond de premiere depaseste 100 000 de euro, era programat initial pentru luna aprilie, insa datorita situatiei provocate de noul corona virus, a fost reprogramat in luna octombrie.

pescuit la crap ibcc 2020

Pana in acest moment s-au prins peste 7 tone de peste, iar cel mai mare (foto) a cantarit 26,10 kilograme.

Lupta pentru primele pozitii este foarte stransa, iar clasamentul live al IBCC 2020 se poate accesa din sectiunea Competitii pescuit a forumului Crapmania.ro.

pescuit la crap ibcc 2020

La editia de anul trecut, echipele Dan Draguloiu Team si Senzor Planet Romania au obtinut cele mai bune rezultate din istorie pentru echipele romanesti la acest concurs: locul al treilea la general, respectiv locul al treilea in clasamentul celor mai mari 5 pesti prinsi.

Foto: Mario Silaghi

Crapmania.ro 

Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.