CarpFishing Competition Balta Chita 2 - 15-17 MAI 2020

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, Eduard Vrabie, Matei Marin, p.balan

Avatar utilizator
Eduard Vrabie
pescar de competitie
Mesaje: 2004
Membru din: Sâm Mai 12, 2018 5:25
Puncte: 5000
Localitate: Magurele

CarpFishing Competition Balta Chita 2 - 15-17 MAI 2020

Mesaj de Eduard Vrabie »

EV-713.JPG
CarpFishing Competition Balta Chita 2
Comuna Rasuceni, Jud. Giurgiu

DATA: 15-17 MAI 2020
ORGANIZATOR : Eduard Vrabie cu ajutorul Administratiei Balta Chita 2.

TAXA : 500 lei echipa 2 pescari + runner (100lei)

Concurs bazat pe CANTITATE-CALITATE (5 pesti - CALITATE, obligatoriu, pentru a intra in clasamentul general)

3 SECTOARE (A,B,C). LOCURI DISPONIBILE - 24

Punctează crapul comun,oglinda si amurul indiferent de greutate !

LOCUL 1 : 2500lei + CUPE + DIPLOME
LOCUL 2 : 1500lei + CUPE + DIPLOME
LOCUL 3 : 1000lei + CUPE + DIPLOME
CAPTURA : CUPE + DIPLOME
Cei mai mari 5 pesti - CUPE + DIPLOME
Cei mai mici 5 pesti - CUPE + DIPLOME
Cea mai mare cantitate - CUPE + DIPLOME
Locul 1 sector - CUPE + DIPLOME
Locul 2 sector - CUPE + DIPLOME
Locul 3 sector - CUPE + DIPLOME

48 de cupe - 16 echipe premiate

Nu se cumuleaza nici un premiu.

Premiile sunt valabile pt 24 de echipe.

Plata avansului (300 lei) garanteaza participarea.
Persoana contact: Eduard Vrabie 0728.86.86.46

Se vor face 2 trageri la sorți ,una pentru numarul de ordine, a doua pentru stand.
Adunarea pe balta Vineri ora 9.00; tragerea la sorți ora 9:30 , ora 12:00 START CONCURS ! Duminica ora 12.00 FINAL CONCURS !
Duminica ora 13:00 Festivitatea de premiere !
Concurs bazat pe CANTITATE-CALITATE , câștigă echipa cu cel mai mic numar de puncte . În caz de egalitate departajarea se face în funcție de CANTITATEA prinsă !
TAXA ACHITATA NU SE RESTITUIE, PARTICIPANTUL TREBUIE SA ISI GASEASCA INLOCUITOR PANA LA DATA INCEPERII CONCURSULUI SAU PIERDE TAXA
Regulament
1-Se pescuieste cu maxim 4 lansete la apa şi maxim 2 lansete la apa folosite pentru markere. Se pot tine in stand oricate lansete de rezerva gata de atac, incarcate, dar fara ca monturile sa fie in apa.
2. Pescuitul se face cu un singur carlig pe montura. Este obligatorie folosirea monturilor care sa permita eliberarea de plumb in caz de ruptura.
3. Se poate pescui cu plumb, momitor si plumb pentru pasta.
4. Pentru protejarea capturilor, este obligatorie momeala pe fir de par.
5. Se pescuieste si se nadeste doar in fata standului, locul pescuit se poate baliza cu markere (chiar si luminoase). Lanseurile spre stanga sau spre dreapta, nu vor depasi directia liniei de delimitare a zonei de pescuit.
6. Concurentul care este prins in drill la terminarea concursului, mai are la dispozitie inca 15 minute pentru scoterea capturii, daca drillul a inceput inainte de semnalul de final al concursului. Echipa trebuie sa anunte imediat arbitrii si un vecin de stand daca au peste in drill la semnalul de final al concursului, altfel pestele nu puncteaza.
7. Lungimea maxima a inaintasului folosit nu va depasi 9 m.
8. Toate capturile se elibereaza, cu grija, dupa cantarire, de catre arbitru.
9. Este interzisa folosirea oricarui fel de sonar, ratusca, barca de nadit sau orice alte mijloace care nu sunt acceptate si tratate de acest regulament.
10. Este interzisa iluminarea standului pe timpul noptii, cu exceptia luminii de cap si a luminii din cort.
11. Nu este permis focul deschis in cort.
12. In 5 minute de la semnalul de final al concursului, concurentii trebuie sa nu mai aiba lansete cu monturi in apa.

NADIRE

13. Nadirea si lansarea se desfasoara numai de pe mal.
14. Nu se poate folosi momeala vie. Pentru nadire este permisa folosirea mixurilor, semintelor, boilies-urilor si peletelor!
15. Bulgarii de mixuri, preparati folosind ingredientele de mai sus, trebuie sa nu depaseasca 60 mm in diametru.
16. Este permisa numai nadirea manuala. Se poate folosi doar bastonul de nadire (cobra), cupa de nadire, catapulta, lopata de nadire, spomb-ul sau racheta de nadire, precum si accesoriile PVA solubile (fir, sac sau banda).
17. Saculetii solubili, racheta de nadire sau spombul nu trebuie sa aiba diametrul mai mare de 60 mm.
18. Este permisa nadirea grea (cu racheta de nadire, spomb, catapulta, lopata sau cupa de nadire, etc) intre orele 10:00: si 17:00
19. Este interzisa nadirea in standurile invecinate.
20. Se admite nadirea cu seminte dar doar daca acestea sunt cel putin fierte..
- Prastia de mana cu bulgari de maxim 35 mm nu se considera nadire grea .

REGULI DE CONCURS

21. Accesul vizitatorilor este permis doar intre orele 08:00 - 18:00.
22. Concurentii au voie sa paraseasca standul, doar pe timpul zilei. Pe timpul noptii concurentii pot parasi standul cu lanterna de frunte aprinsa si doar pentru necesitati fiziologice sau la solicitarea arbitrilor, pentru a fi martori la cantariri efectuate la standurile vecine. Pe timpul noptii concurentii pot parasi pista de concurs cu masina doar in caz de urgente si numai cu acordul organizatorului si cu instiintarea arbitrilor. In timpul concursului doar arbitrii pot circula cu masina.
23. Concurentii sunt obligati sa pescuiasca in liniste. Este interzisa folosirea aparatelor audio, cu un volum care poate fi receptionat si in standul vecin.
24. Concurentii sunt obligati sa se comporte civilizat si respectuos fata de vecinii de stand, fata de concurenti si de arbitri.
25. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie tip cadita pe picioare (cradle), a minciocului ecologic, a sacilor de pastrare obligatorii (minim 15 si maxim 3 saci pe pichet) si a spray-ului dezinfectant. Daca vreunul din aceste obiecte lipseste, echipa va putea incepe pescuitul in momentul remedierii situatiel. Se pot retine maxim 3 pesti intr-un sac de pastrare, daca pestii au greutatea individuala mai mica de 4 kg. (un sac nu va depasi in niciun caz 14 kg)
26. In cazul in care apar neintelegeri intre doua echipe vecine, referitoare la zona de pescuit, nadire sau orice alt subiect divergent, decizia finala se ia de catre arbitru.
27. Concurentii sunt obligati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final. Arbitrii au obligatia, sa verifice acest lucru si sa sanctioneze nerespectarea lui, inainte de afisarea clasamentului final.

CANTARIREA

28. Se puncteaza urmatoarele specii: crapul comun, oglinda, ten (amur), indifferent de greutate.
29. Este interzis sa se retina pestii care nu fac parte din specii punctabile, cu exceptia obtinerii acordului propietarului sau organizatorului.
30. Este interzis sa se prezinte la cantarire capturi neviabile. Capturile in pericol, sunt anuntate imediat arbitrilor, iar acestia vor lua decizia daca se va cantari suplimentar sau nu.
31. Daca o echipa prezinta la cantarire un crap ranit grav, din vina acestora, captura nu se puncteaza iar echipa va fi sanctionata.
32. Este strict interzis sa se retina sau sa se transporte pesti punctabili sau nu, in alte scopuri decat cantarirea
34. Pescarii pot solicita cantarire suplimentara in cazul unui peste mai mare de 10 kg (ziua) sau 15 kg (noaptea) - daca pestele in cauza nu are cel putin 10, respectiv 15 kg, va fi repus in sac si va fi cantarit la urmatoarea cantarire oficiala. Intre orele 19 si 7 este considerata noapte. Cantaririle suplimentare se fac in ordinea solicitarii acestora. Cu 30 de minute inainte de cantaririle oficiale si cu 1 ora inainte de finalul concursului nu se mai efectueaza cantariri suplimentare. Se pot cere cantariri suplimentare la 25 pesti
35. Cantaririle se fac dupa programul de cantariri stabilit de organizator si arbitri. Programul de cantariri va fi anuntat de catre organizator, la sedinta tehnica.
36. Fiecare cantarire la o echipa, se trece in fisa de arbitraj si se semneaza de catre arbitru si un concurent din echipa plus OBLIGATORIU un martor din alta echipa
37. Este obligatorie pastrarea capturilor in conditii cat mai bune. Se pastreaza un singur peste intr-un singur sac, (cu exceptia pestilor pana in 4 kg). Pestii se vor pastra fara lest, pietre sau alte obiecte puse in sac. La cantarire, concurentii vor depune pestii cu grija in salteaua de cantarire, asezata pe salteaua de receptie.
38. La efectuarea cantaririlor se vor prezenta toti pestii capturati pana in acel moment. Se interzice retinerea capturilor pentru a fi cantarite la cantarele ulterioare.
39. Concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatilor de pescuit in timpul cantaririlor.
40. Cantarirea se face cu acelasi tip de cantar pentru toate standurile.
41. Daca intervin alte probleme care nu sunt tratate in acest regulament, decizia se va lua de catre organizator Solutia se da in decurs de o ora de la semnalarea problemei. Orice contestatie se va face in scris si va trebui insotita de o garantie de 100 lei. In cazul in care contestatia se dovedeste a fi indreptatita, garantia va fi returnata.
42. Orice incercare de fraudare a rezultatelor sau a cantaririlor se va sanctiona cu eliminare directa din concurs.

SANCTIUNI:
Se sanctioneaza cu AVERTISMENT nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte: 8, 10, 19, 21, 24, 25, 29, 30. Se sanctioneaza cu AVERTISMENT (si penalizare 50 kg) nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte: 5, 7, 12, 22, 23, 27, 31, 37.
Se sanctioneaza cu ELIMINARE din concurs nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte din prezentul regulament: 1, 2, 3, 4. 9, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 20, 32, 38, 42, precum si cumularea a doua avertismente.

Premiile sunt valabile in cazul participării a 24 de echipe! NUMAI avansul garantează participarea in concurs si este in valoare de 300 de ron .

Telefon contact :0728.86.86.46
ACHITAREA taxei s-au avansul se poate face si prin cont bancar (contul se comunica la telefon).
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Eduard Vrabie
CarpFishing COMPETITION
https://www.snz.ro

Avatar utilizator
Eduard Vrabie
pescar de competitie
Mesaje: 2004
Membru din: Sâm Mai 12, 2018 5:25
Puncte: 5000
Localitate: Magurele

Re: CarpFishing Competition Balta Chita 2

Mesaj de Eduard Vrabie »

1. JohnnyTooFish + Feraru Ionut
2. Marin Livezenu + parteneri
3. Marian Ionescu + Adrian Ciolacu + Anton Corneliu
4. Eremia Daniel + Razvan Puscasu
5. Sava Bogdan + Parteneri
6. Florin pirvu + Ionut Preda
7. Chiticaru Lucian + Safta Catalin
8. George Paduraru +
9. Alex Raduta +
10. Avram Florin + Cristi Mitrea
11. FriendsCarpTeam : Flaviu & Furnica
12. Calota Marian + Bahnea Laurentiu + Bahnea Mădălin
13. Marian Burghezu + Ioniță Fanel + Cocoș
14. Crap Control: Cristian Stefanescu + Ilie Cosmin Razvan
15. Nicu Voicu + parteneri
Eduard Vrabie
CarpFishing COMPETITION
https://www.snz.ro

Avatar utilizator
Eduard Vrabie
pescar de competitie
Mesaje: 2004
Membru din: Sâm Mai 12, 2018 5:25
Puncte: 5000
Localitate: Magurele

Re: CarpFishing Competition Balta Chita 2 - 15-17 MAI 2020

Mesaj de Eduard Vrabie »

1. JohnnyTooFish + Feraru Ionut
2. Marin Livezenu + parteneri
3. Marian Ionescu + Adrian Ciolacu + Anton Corneliu
4. Eremia Daniel + Razvan Puscasu
5. Sava Bogdan + Parteneri
6. Florin pirvu + Ionut Preda
7. Chiticaru Lucian + Safta Catalin
8. George Paduraru +
9. Alex Raduta +
10. Avram Florin + Cristi Mitrea
11. FriendsCarpTeam : Flaviu & Furnica
12. Calota Marian + Bahnea Laurentiu + Bahnea Mădălin
13. Marian Burghezu + Ioniță Fanel + Cocoș
14. Crap Control: Cristian Stefanescu + Ilie Cosmin Razvan
15. Nicu Voicu + parteneri
16. Black fish Brașov - Marian Prunaru + Remus Dontu + Viorel Blaj
Eduard Vrabie
CarpFishing COMPETITION
https://www.snz.ro

tica82
Mesaje: 183
Membru din: Dum Ian 04, 2015 12:42
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: CarpFishing Competition Balta Chita 2 - 15-17 MAI 2020

Mesaj de tica82 »

Ionuț +viorel+craiu

Avatar utilizator
Eduard Vrabie
pescar de competitie
Mesaje: 2004
Membru din: Sâm Mai 12, 2018 5:25
Puncte: 5000
Localitate: Magurele

Re: CarpFishing Competition Balta Chita 2 - 15-17 MAI 2020

Mesaj de Eduard Vrabie »

1. JohnnyTooFish + Feraru Ionut
2. Marin Livezenu + parteneri
3. Marian Ionescu + Adrian Ciolacu + Anton Corneliu
4. Eremia Daniel + Razvan Puscasu
5. Sava Bogdan + Parteneri
6. Florin pirvu + Ionut Preda
7. Chiticaru Lucian + Safta Catalin
8. George Paduraru +
9. Alex Raduta +
10. Avram Florin + Cristi Mitrea
11. FriendsCarpTeam : Flaviu & Furnica
12. Calota Marian + Bahnea Laurentiu + Bahnea Mădălin
13. Marian Burghezu + Ioniță Fanel + Cocoș
14. Crap Control: Cristian Stefanescu + Ilie Cosmin Razvan
15. Nicu Voicu + parteneri
16. Black fish Brașov - Marian Prunaru + Remus Dontu + Viorel Blaj
17. Ionut + Viorel + Craiu
18. Ion Valentin +
19. George Stoica +
Eduard Vrabie
CarpFishing COMPETITION
https://www.snz.ro

carpiodiem
Mesaje: 131
Membru din: Vin Ian 06, 2012 17:43
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: CarpFishing Competition Balta Chita 2 - 15-17 MAI 2020

Mesaj de carpiodiem »

Bainea Cristian&partener

Avatar utilizator
Eduard Vrabie
pescar de competitie
Mesaje: 2004
Membru din: Sâm Mai 12, 2018 5:25
Puncte: 5000
Localitate: Magurele

Re: CarpFishing Competition Balta Chita 2 - 15-17 MAI 2020

Mesaj de Eduard Vrabie »

1. JohnnyTooFish + Feraru Ionut
2. Marin Livezenu + parteneri
3. Marian Ionescu + Adrian Ciolacu + Anton Corneliu
4. Eremia Daniel + Razvan Puscasu
5. Sava Bogdan + Parteneri
6. Florin Pirvu + Ionut Preda
7. Chiticaru Lucian + Safta Catalin
8. George Paduraru +
9. Alex Raduta +
10. Avram Florin + Cristi Mitrea
11. FriendsCarpTeam : Flaviu & Furnica
12. Calota Marian + Bahnea Laurentiu + Bahnea Mădălin
13. Marian Burghezu + Ioniță Fanel + Cocoș
14. Crap Control: Cristian Stefanescu + Ilie Cosmin Razvan
15. Nicu Voicu + parteneri
16. Black fish Brașov - Marian Prunaru + Remus Dontu + Viorel Blaj
17. Ionut + Viorel + Craiu
18. Ion Valentin +
19. George Stoica +
20. Claudiu Dutca, Alex Poenaru, + partener
21. Bainea Cristian&partener
22. Giurgea Razvan + parteneri
23. Senzor Oltenia
Eduard Vrabie
CarpFishing COMPETITION
https://www.snz.ro

Avatar utilizator
Eduard Vrabie
pescar de competitie
Mesaje: 2004
Membru din: Sâm Mai 12, 2018 5:25
Puncte: 5000
Localitate: Magurele

Re: CarpFishing Competition Balta Chita 2 - 15-17 MAI 2020

Mesaj de Eduard Vrabie »

1. JohnnyTooFish + Feraru Ionut
2. Marin Livezenu + parteneri
3. Marian Ionescu + Adrian Ciolacu + Anton Corneliu
4. Eremia Daniel + Razvan Puscasu
5. Sava Bogdan + Parteneri
6. Florin Pirvu + Ionut Preda
7. Chiticaru Lucian + Safta Catalin
8. George Paduraru +
9. Alex Raduta +
10. Avram Florin + Cristi Mitrea
11. FriendsCarpTeam : Flaviu & Furnica
12. Calota Marian + Bahnea Laurentiu + Bahnea Mădălin
13. Marian Burghezu + Ioniță Fanel + Cocoș
14. Crap Control: Cristian Stefanescu + Ilie Cosmin Razvan
15. Nicu Voicu + parteneri
16. Black fish Brașov - Marian Prunaru + Remus Dontu + Viorel Blaj
17. Ionut + Viorel + Craiu
18. Ion Valentin +
19. George Stoica +
20. Claudiu Dutca, Alex Poenaru, + partener
21. Bainea Cristian&partener
22. Giurgea Razvan + parteneri
23. Senzor Oltenia
24. Matei Petrescu +
Eduard Vrabie
CarpFishing COMPETITION
https://www.snz.ro

Avatar utilizator
Eduard Vrabie
pescar de competitie
Mesaje: 2004
Membru din: Sâm Mai 12, 2018 5:25
Puncte: 5000
Localitate: Magurele

Re: CarpFishing Competition Balta Chita 2 - 15-17 MAI 2020

Mesaj de Eduard Vrabie »

Lista participare:
1. JohnnyTooFish + Feraru Ionut - achitat avans
2. Calota Marian + Bahnea Laurentiu + Bahnea Mădălin
3.. Marin Livezenu + parteneri - achitat avans
4. Black fish Brașov - Marian Prunaru + Remus Dontu + Viorel Blaj - achitat avans
5. Giurgea Razvan + parteneri - achitat integral
6. Chiticaru Lucian + Safta Catalin - achitat avans
7. Sava Bogdan + Sava Marian + Sorin Teodorescu - achitat integral
8. Ion Valentin + - achitat avans
9. Claudiu Dutca, Alex Poenaru, + partener - achitat avans
10. Matei Petrescu + - achitat avans
11. Marian Neagu +Alin Marincel - achitat avans

Lista intentie:
Eremia Daniel + Razvan Puscasu
Florin Pirvu + Ionut Preda
George Paduraru +
Alex Raduta +
Avram Florin + Cristi Mitrea
FriendsCarpTeam : Flaviu & Furnica
Marian Burghezu + Ioniță Fanel + Cocoș
Crap Control: Cristian Stefanescu + Ilie Cosmin Razvan
Nicu Voicu + parteneri
Ionut + Viorel + Craiu
Bainea Cristian&partener
Senzor Oltenia
Marian Ionescu + Adrian Ciolacu + Anton Corneliu
Eduard Vrabie
CarpFishing COMPETITION
https://www.snz.ro

Avatar utilizator
Eduard Vrabie
pescar de competitie
Mesaje: 2004
Membru din: Sâm Mai 12, 2018 5:25
Puncte: 5000
Localitate: Magurele

Re: CarpFishing Competition Balta Chita 2 - 15-17 MAI 2020

Mesaj de Eduard Vrabie »

Lista participare:
1. JohnnyTooFish + Feraru Ionut - achitat avans
2. Calota Marian + Bahnea Laurentiu + Bahnea Mădălin
3.. Marin Livezenu + parteneri - achitat avans
4. Black fish Brașov - Marian Prunaru + Remus Dontu + Viorel Blaj - achitat avans
5. Giurgea Razvan + parteneri - achitat integral
6. Chiticaru Lucian + Safta Catalin - achitat avans
7. Sava Bogdan + Sava Marian + Sorin Teodorescu - achitat integral
8. Ion Valentin + - achitat avans
9. Claudiu Dutca, Alex Poenaru, + partener - achitat avans
10. Matei Petrescu + - achitat avans
11. Marian Neagu +Alin Marincel - achitat avans
12. Bobi + parteneri - achitat avans

Lista intentie:
Eremia Daniel + Razvan Puscasu
Florin Pirvu + Ionut Preda
George Paduraru +
Alex Raduta +
Avram Florin + Cristi Mitrea
FriendsCarpTeam : Flaviu & Furnica
Marian Burghezu + Ioniță Fanel + Cocoș
Crap Control: Cristian Stefanescu + Ilie Cosmin Razvan
Nicu Voicu + parteneri
Ionut + Viorel + Craiu
Bainea Cristian&partener
Senzor Oltenia
Marian Ionescu + Adrian Ciolacu + Anton Corneliu
Eduard Vrabie
CarpFishing COMPETITION
https://www.snz.ro

senzor planet

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”