E, ce zici cocosh ? Ramane scrisul sau nu ?Stefan Popescu scrie:Eu , Popescu Stefan va rup pe toti cu bataia daca nu veniti alaturi de mine ! Va joc in picioarele goale, lepre de pescari ce sunteti !

Moderator: gor965
E, ce zici cocosh ? Ramane scrisul sau nu ?Stefan Popescu scrie:Eu , Popescu Stefan va rup pe toti cu bataia daca nu veniti alaturi de mine ! Va joc in picioarele goale, lepre de pescari ce sunteti !
Stefan Popescu scrie:Mateianu, acum văd că ești și falsificator. ............!
Popescule vrei sa ne bati pe toti odata un fel de GANG BANG, sau pe rand ca sa stim cum ne asezam ,doriti cu ring sau stadion ,pe starda nu merge ca ne ia jandarmeriaVladut Mateianu scrie:Stefan Popescu scrie:Eu , Popescu Stefan va rup pe toti cu bataia daca nu veniti alaturi de mine ! Va joc in picioarele goale, lepre de pescari ce sunteti !
Stefan Popescu scrie:Mateianu, acum văd că ești și falsificator. ......
Nu eu trebuie să am curaj, ci tu Toni! Și mai mult, îți mai trebuie și minte și am auzit că nu prea te dă afară din casă![/quote]Aschioape Florin scrie:Ai curajul?Numai gura de tine!
Tradu-i intelesu'(rile), ca precis "e in pom" acu'!PS dar nu uita mesajul de mai sus. uneori glumim, alteori nu.depinde.
De ce deviezi de la subiectul pe care tu însăți l-ai deschis?
Cristi Y scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cred ca de fapt realul popescu nici nu are habar ca exista vreo federatie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()