INCEPUT DE SEZON SPECTACULOS PT. GAMA DE NADA BOGDAN DRAGAN

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Scrie răspuns
Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

INCEPUT DE SEZON SPECTACULOS PT. GAMA DE NADA BOGDAN DRAGAN

Mesaj de Bogdan Dragan »

Avem placerea sa va prezentam rezultatele obtinute in acest sezon cu nada BOGDAN DRAGAN!

CUPA PRIMAVERII - MOARA VLASIEI - LOCUL 1 GENERAL - ECHIPA GREEN LAKE( PETRE IULIAN, NEACSU MIRCEA ,DOMNICA CIPRIAN )
CUPA PRIMAVERII MAGIC BAITS - GREACA CERCANI - LOCUL 1 GENERAL - ECHIPA GREEN LAKE( PETRE IULIAN, NEACSU MIRCEA ,DOMNICA CIPRIAN )
CUPA MEETCARP - TANCABESTI - LOCUL 1 PE SECTOR - ECHIPA BOGDAN DRAGAN - MIHAI RIPON - ANDREI GAVANESCU
SENIOR CUP - MOARA VLASIEI - LOCUL 2 PE SECTOR - ECHIPA GREEN LAKE( PETRE IULIAN, NEACSU MIRCEA ,DOMNICA CIPRIAN )
SBS CUP - TANCABESTI - CAPTURA COMPETITIEI 20.00 KG - ECHIPA BOGDAN DRAGAN - TUDOR COSMIN - GHITA COSTIN

Dupa cum puteti vedea nada noastra prinde si mare si mult...si asta nu doar pe o singura balta ci pe toate baltile in care exista crap ! :D
Vreau sa le multumesc pe aceasta cale baietilor din Green Lake ( PETRE IULIAN, NEACSU MIRCEA ,DOMNICA CIPRIAN ) pt. increderea pe care o au in aceasta nada...fara voi toate rezultatele astea nu ar fi existat! :wink:
Va asteptam in magazin unde puteti gasi gama completa de nada Bogdan Dragan!
Fişiere ataşate
cosmin.jpg
cosmin.jpg (173.29 KiB) Vizualizat de 2006 ori
GL.jpg
GL.jpg (56.23 KiB) Vizualizat de 2006 ori

alinj

Re: INCEPUT DE SEZON SPECTACULOS PT. GAMA DE NADA BOGDAN DRA

Mesaj de alinj »

19.59kg, 18.90kg si 22.84kg.....adusi pe saltea de bilele lui Bogdan!
Multumim Bogdan pentru partida vietii noatre la CN 2012 APCR pe lacul Sarulesti.
Echipa Green Lake - Vali & Alin
http://www.crapmania.ro/articole/compet ... ulesti-309

Aceleasi bile au adus locul 1 la general pentru Marius si George - Green Lake
http://crapmania.ro/articole/competitii ... 2-apcr-310

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

Felicitari Bogdan si felicitari baietii!
Se vede din poze ca a fost partida vietii voastre,se vede pe fetele voastre!

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Felicitari Alin si Vali pt. captura competitiei...22,840 ar face invidios orice pescar de crap!
Sper sa aveti cat mai multe rezultate de acest gen pe viitor...si tineti minte...un boilies bun nu face nimic fara niste pescari pe masura! :wink:
Ma bucur ca am mai castigat doi pescari de crap adevarati!
Felicitari Iulica, Pompi si Ciprian pt. dulapi! Ti-am zis Iulica ca o sa prinzi cu alea...am mers la sigur! :wink:
Felicitari Stoica Dan si Dumitroiu Alexandru!
Si bineinteles...felicitari George Alexandru si Matei Marius pt. locul 1 general...tot asa si in urmatoarea mansa!
Imi cer scuze daca am uitat sa mentionez pe cineva...si daca am uitat...il felicit acum! :mrgreen:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA FORUM”