Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Salut, daca este din inox, de unde puncte de oxidare(rugina)? De la rod-pod, sau de la suruburi(nu sunt tot din inox?)?nicuB scrie:la produsele reconditionate...................totul tine de noroc.
si eu am cumparat anul trecut un rod pod anaconada scepter.....cu cateva puncte de rugina (probabil de aceea mi l-a dat cu 250 ron). nimic grav.
in schimb, am cumparat un scaun pe care a trebuit sa il returnez (pe cheltuiala mea) deoarece sistemul de extindere al picioarelor era defect (la toate cele patru picioare)
am mai cumparat o umbrela, spy nubrolly, care are o gaura mica in material ~2mm. avand in vedere pretul de achizitie (150 ron) ma declar incantat de afacere.
cum spuneam, totul tine de noroc.
De fapt nu este inox, este otel inoxidabil. Si mai apar puncte de rugina, cat ar fi el de "inoxidabil".freespirit scrie:Salut, daca este din inox, de unde puncte de oxidare(rugina)? De la rod-pod, sau de la suruburi(nu sunt tot din inox?)?nicuB scrie:la produsele reconditionate...................totul tine de noroc.
si eu am cumparat anul trecut un rod pod anaconada scepter.....cu cateva puncte de rugina (probabil de aceea mi l-a dat cu 250 ron). nimic grav.
in schimb, am cumparat un scaun pe care a trebuit sa il returnez (pe cheltuiala mea) deoarece sistemul de extindere al picioarelor era defect (la toate cele patru picioare)
am mai cumparat o umbrela, spy nubrolly, care are o gaura mica in material ~2mm. avand in vedere pretul de achizitie (150 ron) ma declar incantat de afacere.
cum spuneam, totul tine de noroc.
Eu nu te contrazic. Popular este inox. Corect este otel inoxidabil, asta am incercat sa spun. Poate formularea a fost de vina. Si rugineste si "inoxul", in afara celui chirurgical care are o anumita concentratie de crom in el. Cam asa stiu eu...osc1or scrie:inox = otel inoxidabil
asa este, si cel mai bun inox rugineste (mai ales) daca este supus intemperiilor. diferenta este ca rugineste la suprafata, niciodata in profunzime. din cate stiu exista un spray care curata petele de pe inox (inclusiv cele de rugina)mons scrie:Eu nu te contrazic. Popular este inox. Corect este otel inoxidabil, asta am incercat sa spun. Poate formularea a fost de vina. Si rugineste si "inoxul", in afara celui chirurgical care are o anumita concentratie de crom in el. Cam asa stiu eu...osc1or scrie:inox = otel inoxidabil