Ce lansete sa aleg ?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Croco

Ce lansete sa aleg ?

Mesaj de Croco »

Ce parere aveti despre Hakuyo MTX 14 3.90 - 3.75 lbs - cu inel de 50
Mie personal imi par a fi prea scumpe la 400 lei / buc .
Stiu producator de lansete care a investit intre 16000 -18000 euro in proiect in cercetare in verificare si mai ales in testare in laborator si afara la lucru , pt. a scoate pe piata o gama / model de lansete . Oare asa s-a facut si cu modelul sus mentionat sau a fost facut dupa ochi / ureche /si mana ?
Am mai citit pe forumuri si din discutiile cu cativa pescari care au asa ceva sau doar au folosit , am auzit ca s-au plans de ceva probleme la mandrina , ca se misca sau ca nu strange bine .(adica nu e prea bine fixata) .
Ce lansete ma sfatuiti sa achizitionez la 3.90 cu 3.50 - 3.75 lbs cu actiune semirapida (pt aruncari la distanta , chiar daca presupune sa pierd un pic din placerea drilului) , si ce rod pod cu 4 picioare la 400-500 lei , bun/stabil , as putea achizitiona ?

arnold_glodean
Puncte: 0

Re: Ce lansete sa aleg ?

Mesaj de arnold_glodean »

La capitolul lansete nu pot sa ma pronunt ca nu le cunosc dar la 500 si ceva de ron poti alege rod podu pelzer phaser,e un rod pod bun si stabil pe care lam folosit tot sezonu trecut si sunt super multumit de el

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Croco scrie:Ce parere aveti despre Hakuyo MTX 14 3.90 - 3.75 lbs - cu inel de 50
Stiu producator de lansete care a investit intre 16000 -18000 euro in proiect in cercetare in verificare si mai ales in testare in laborator si afara la lucru , pt. a scoate pe piata o gama / model de lansete . Oare asa s-a facut si cu modelul sus mentionat sau a fost facut dupa ochi / ureche /si mana ?
Am mai citit pe forumuri si din discutiile cu cativa pescari care au asa ceva sau doar au folosit , am auzit ca s-au plans de ceva probleme la mandrina , ca se misca sau ca nu strange bine .(adica nu e prea bine fixata) .
Ce lansete ma sfatuiti sa achizitionez la 3.90 cu 3.50 - 3.75 lbs cu actiune semirapida (pt aruncari la distanta , chiar daca presupune sa pierd un pic din placerea drilului) , si ce rod pod cu 4 picioare la 400-500 lei , bun/stabil , as putea achizitiona ?
In comparatie cu ce lansete ( care au aceleasi performante ) sunt "prea scumpe " ?
Pe ce forumuri scrie ca mandrina de la MTX14 se misca si ca nu este bine fixata ? Daca exista o singura mandrina de MTX14 care se misca eu ofer 10 lansete din aceasta gama celui care are aceasta problema !!! :wink:

P.S. MTX14 este o lanseta pentru cei care considera ca "placerea in drill " este ca cea din sex : prioritar este sa ai cu cine ! :D

cristiand

Mesaj de cristiand »

ale mele sunt 'cuplate' cu mulinetele hakuyo, le-am folosit doar o singura partida si nu am fost foarte multumit de cum sta mulineta insa de atunci nici nu am mai pus mana pe ele si poate nici nu am incercat eu sa strang mandrina foarte tare dar stiu ca asta mi-a ramas in minte. cand mai capat experienta revin cu detalii.
BARICADA CARP CLUB
(part-time)

govo
pescar de competitie

Mesaj de govo »

isi merita fiecare banut.....referitor la mandrina, eu nu am avut probleme nici la mtx de 3,60 si nici la mtx 14...si le-am folosit cu mulinete fff grele ( bblc so hakuyo TK9000 )....

sfatul meu...mergi si incearca sa arunci cu ea si apoi spune parerea ta....nu te mai lua dupa unu si dupa altu....daca vrei, ne vedem duminica pe lacul morii si poti sa incerci de la mine ( detalii pe PM )
C.S. Friends Carp Team

macara88

Mesaj de macara88 »

Dan Mitranescu scrie:
Croco scrie:Ce parere aveti despre Hakuyo MTX 14 3.90 - 3.75 lbs - cu inel de 50
In comparatie cu ce lansete ( care au aceleasi performante ) sunt "prea scumpe " ?
Pe ce forumuri scrie ca mandrina de la MTX14 se misca si ca nu este bine fixata ? Daca exista o singura mandrina de MTX14 care se misca eu ofer 10 lansete din aceasta gama celui care are aceasta problema !!! :wink:

P.S. MTX14 este o lanseta pentru cei care considera ca "placerea in drill " este ca cea din sex : prioritar este sa ai cu cine ! :D
Domnule Dan o lanseta cu care putem sa comparam MTX ar fi MAVER GENESIS EXTREME 3.90 3.5 lbs :mrgreen: Eu unul am aceasta dilema .. Dvs ca si comerciant de MTX de ce mi-ati recomanda MTX fata de MAVER GENESIS EXTREME ??

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

... pentru ca arunca mai bine cu 10m , pentru ca nu se rup , pentru ca sunt alegerea multor pescari de competitie cu discernamant in alegerea echipamentului, pentru ca se asigura garantie reala imediata ( ma bazez pe asta pentru ca nu este cazul :D ) ... si pentru ca sunt eu subiectiv . :D

Croco

Mesaj de Croco »

Referitor la rod pod am uitat sa precizez ca folosesc ca si mulinete bbrlc-uri . deci ar trebui un rod pod pe care sa imi incapa aceste mulinete .Vorbind despre lansete as face comparatia cu MAVER GENESIS EXTREME 3.90 3.5 lbs sau cu Lanseta Pelzer Pro Royale Plus 3.90m 3.5lbs sau CHUB Rod Outkast 3,9M 3,5lbs .
Caut ceva cu care sa pot arunca la o distanta mai mare si sa fie un pic mai tari .

Danio

Mesaj de Danio »

Dan Mitranescu scrie: MTX14 este o lanseta pentru cei care considera ca "placerea in drill " este ca cea din sex : prioritar este sa ai cu cine ! :D
Adica sa ajungi la "clubul" din mijlocul lacului sau de pe malul opus unde se afla "pestoaica"...corect?!?!

Dar ce te faci cand ajungi aproape de "pat" si "instrumentul" nu mai este la fel de performant...si scapi "pestoaica"...???... :lol: :lol: :lol: Ramai cu "instrumentul" "prea rigid" in mana... :lol: :lol: :lol:

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Danio scrie:
Dan Mitranescu scrie: MTX14 este o lanseta pentru cei care considera ca "placerea in drill " este ca cea din sex : prioritar este sa ai cu cine ! :D
Adica sa ajungi la "clubul" din mijlocul lacului sau de pe malul opus unde se afla "pestoaica"...corect?!?!

Dar ce te faci cand ajungi aproape de "pat" si "instrumentul" nu mai este la fel de performant...si scapi "pestoaica"...???... :lol: :lol: :lol: Ramai cu "instrumentul" "prea rigid" in mana... :lol: :lol: :lol:
Nu scapatul pestilor e "problema" betelor rigide ci lipsa senzatiilor in drill ! Ma rog, senzatii legate de tensionarea si curbarea lansetei, ptr. ca altfel, senzatii poti obtine si cu o lanseta rigida si fir de 0.10 ! 8) Cat timp nu te alearga nimeni, poti sa dai la peste si cu sina de cale ferata...daca ai frana slabita si firul mai elastic, nu scapi nici un peste ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”