cort NAsh Double TOP EXTREME 2 persoane

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
catalinfish
Puncte: 0

cort NAsh Double TOP EXTREME 2 persoane

Mesaj de catalinfish »

As vrea sa mi achizitionez acest cort dar am niste intrebari pentru posesorii lui pentru a ma edifica pe deplin in privinta alegerii pe care o voi face:
Cortul este destul de incapator, ramane suficient spatiu intre cele doua paturi?
In partea din spate a cortului se mai poate pune vreo masuta pentru legat diverse monturi?
In spatiul care ramane intre capsula interioara a cortului si cortul propriu zis se pot depozita diverse lucruri?(Care este distanta care ramane intre capsula interiora a cortului si partea sa frontala?)
Cum se comporta cortul pe timp de furtuna?

Multumesc
Daca cineva are diverse foto cu interiorul cortului cu cele doua paturi montate v-as fi recunoscator

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Re: cort NAsh Double TOP EXTREME 2 persoane

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

catalinfish scrie:As vrea sa mi achizitionez acest cort dar am niste intrebari pentru posesorii lui pentru a ma edifica pe deplin in privinta alegerii pe care o voi face:
Cortul este destul de incapator, ramane suficient spatiu intre cele doua paturi?
In partea din spate a cortului se mai poate pune vreo masuta pentru legat diverse monturi?
In spatiul care ramane intre capsula interioara a cortului si cortul propriu zis se pot depozita diverse lucruri?(Care este distanta care ramane intre capsula interiora a cortului si partea sa frontala?)

Multumesc
Daca cineva are diverse foto cu interiorul cortului cu cele doua paturi montate v-as fi recunoscator

cel pe care il am eu -2 pers, este foarte incapator .am auzit pe multi ca daca scoti capsula interioara o sa fie si mai spatios, dar crede ma ca nu a fost nevoie. intre capsula si peretele de langa usa ramane loc suficient sa iti depozitezi toate gentile si galetile. sunt circa 35-40 cm.
este extrem de stabil si frumos.
ca dezavantaje- marimea si greutatea la transport -sunt nejustificate :oops:
catch&release

zander

Mesaj de zander »

Bogdan , multumesc pentru sfat , am luat cortul de unde mi-ai recomandat ... Super cort la pret ok ..

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

zander scrie:Bogdan , multumesc pentru sfat , am luat cortul de unde mi-ai recomandat ... Super cort la pret ok ..
:wink:
catch&release

Mexicanu'

Mesaj de Mexicanu' »

catalinfish scrie:As vrea sa mi achizitionez acest cort dar am niste intrebari pentru posesorii lui pentru a ma edifica pe deplin in privinta alegerii pe care o voi face:

Multumesc
Vezi ca user-ul robyvan are unul de vanzare, daca te mai intereseaza!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”