Lansete FL Strategist ?????

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cipkill
Puncte: 0

Lansete FL Strategist ?????

Mesaj de cipkill »

Am vazut azi intr-un magazin de profil, lansetele de mai sus.
M-am uitat doar la cele de 3,60, actiune 3,75lb, inel de plecare de 50 cu pastila subtire, final cred de 16, mufare inversa.
Ce mi-a placut :
- foarte usoare
-foarte subtiri
-actiune de varf, desi nu asta caut ...
-inelele slim cu diametru interior mare si cu scadere progresiva in diametru spre varful lansetei(nu inel de 50 dupa care brusc se trece la un 35...)
- piciorul inelului lung(inelul afland-se la distanta mare de blanc)fapt care reduce frecarea firului de blanc in lanseu si implicit creste distanta de aruncare
-mandrina metalica destul de "f u t u r i s t a" (am scris asa pt ca e banat cuvantul :P)
-talonul lansetei in partea din capat acoperit cu un material tip impletitura din plastic cred cu o adereanta buna.
Ce nu mi-a placut:
- cam "tepene" asta e chestie de gusturi si depinde la ce stil de pescuit/balta e folosita lanseta
- inelele fiind subtiri dau impresia de fragil
- mandrina desi solida mi se pare ca e total neergonomica - are niste muchii si colturi care sigur afecteaza placerea drilului si precizia/forta aruncarii
- mandrina si protectia din impletitura a manerului sunt greu de intretinut - curatat
Online le-am gasit doar intr-un singur magazin sau pe okazii ...
Ce parere aveti ?
Fişiere ataşate
strategist 3buc.jpg
strategist 3buc.jpg (137.13 KiB) Vizualizat de 11466 ori

popescu59
Pescar de competitie

Re: Lansete FL Strategist ?????

Mesaj de popescu59 »

Sunt detinator de astfel de bete din 3 bucati de 3,9 m si 3,75 lbs .
Ce pot spune de ele raportat calitate pret sunt excelente am fost la un antrenament cu ele si fiul meu a aruncat lejer 157 de m cu plumb de 100 g .
Vreau sa mentionez ca fiul meu este cam pipernicit are 175 m inaltime si 65 de kg deci la fizicul lui a aruncat cu aceste bete destul de bine .
In rest nu va pot spune mai nimic despre bete fiindca nu le-am folosit la pescuit.
Cred ca la pretul de 1,5 mil bucata sunt niste bete foarte reusite comparativ cu ce se gseste pe piata la acest pret .

cipkill

Mesaj de cipkill »

Cum vi s-a parut mandrina, nu deranjeaza in aruncare/recuperare ? Fixeaza bine talpa mulinetei ? Am impresia ca e destul de neergonomica.
Si unde le-ati gasit la 150 lei? Online si in magazinul unde le-am vazut sunt peste 200 lei.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Mandrina prinde mulineta foarte bine si nu incurca absolut de loc in aruncare , v-am spus cit a aruncat fiul meu cu ele, stiu ca nu au ce-a mai mare importanta betele dar totusi nu ma asteptam ca sa poata arunca cu astfel de bete si mai ales din 3 bucati distanta asta .
Despre pret ce sa va spun atit am dat pe ele le am de la importator.

cipkill

Mesaj de cipkill »

Aveti idee ce greutate au ?
Thx

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Nu le-am cintarit dar la cit sunt de subtiri sunt destul de usoare , eu le-am luat findca mi s-au parut bune raportat calitate pret plus ca sunt lucrate foarte atent incredibil pentru firma FL . LE-am luat mai mult fiindca sunt din 3 bucati si nu ocupa toata masina la transport si mai ales pentru plantat .

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

popescu59 scrie:Sunt detinator de astfel de bete din 3 bucati de 3,9 m si 3,75 lbs .
Ce pot spune de ele raportat calitate pret sunt excelente am fost la un antrenament cu ele si fiul meu a aruncat lejer 157 de m cu plumb de 100 g .
Vreau sa mentionez ca fiul meu este cam pipernicit are 175 m inaltime si 65 de kg deci la fizicul lui a aruncat cu aceste bete destul de bine .
In rest nu va pot spune mai nimic despre bete fiindca nu le-am folosit la pescuit.
Cred ca la pretul de 1,5 mil bucata sunt niste bete foarte reusite comparativ cu ce se gseste pe piata la acest pret .

Deci mi-am propus sa nu mai intru in polemica cu tine. Lasa vrajelile cu distanta obtinuta de fiul tau. Spun asta pt ca ii dai informatii false unui om care vrea sa cumpere niste bete - sa dea bani pe ele si se ia dupa informatiile tale.
Uite clasamentul de la concursul de casting din iarna. Uite ce scule si ce distante s-au obtinut. Si mai ales....ce aruncatori (poate cei mai buni din tara). Si vrei sa imi spui tu mie ca fiul tau a aruncat LEJER cu niste bete din 3 bucati 160 de metrii ? Pai il bate si pe Mark Hutchinson (daca ai auzit de el) fiitu.

Repet. NU MA LUAM DE TINE DACA NU DADEAI INFORMATII FALSE - mai ales ca omu e dispus sa cumpere niste bete in urma informatiilor tale.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

lucianman scrie:
popescu59 scrie:Sunt detinator de astfel de bete din 3 bucati de 3,9 m si 3,75 lbs .

Deci mi-am propus sa nu mai intru in polemica cu tine. Lasa vrajelile cu distanta obtinuta de fiul tau. Spun asta pt ca ii dai informatii false unui om care vrea sa cumpere niste bete - sa dea bani pe ele si se ia dupa informatiile tale.
Uite clasamentul de la concursul de casting din iarna. Uite ce scule si ce distante s-au obtinut. Si mai ales....ce aruncatori (poate cei mai buni din tara). Si vrei sa imi spui tu mie ca fiul tau a aruncat LEJER cu niste bete din 3 bucati 160 de metrii ? Pai il bate si pe Mark Hutchinson (daca ai auzit de el) fiitu.

Repet. NU MA LUAM DE TINE DACA NU DADEAI INFORMATII FALSE - mai ales ca omu e dispus sa cumpere niste bete in urma informatiilor tale.

ia si clasamentul

http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 1-105.html

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Sub cuvint de onoare masurat cu contuar Edi a aruncat de citeva ori 150 m daca arunca 120 m nu aveam de ce sa spun ca a dat 120 m .
Cu betele astea cu mulineta SHIMANO ultegra xtb5500 si fir 0,20 Pline .
Daca ne-a indus in eroare contuarul e altceva dar nu a avut o singura aruncare au fost mai multe masurate 150 m.
UIte miercuri mergem pe MV2 si te invit sa vi sa vezi cu ochii tai sau cel mai clar sa vina cel care vrea sa cumpere aceste bete sa vada , daca e din vina contuarului sa nu masoare distanta corect este altceva dar va spun fara nici cel mai mic interes ca asa sa intimplat.

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

popescu59 scrie:Sub cuvint de onoare masurat cu contuar Edi a aruncat de citeva ori 150 m daca arunca 120 m nu aveam de ce sa spun ca a dat 120 m .
Cu betele astea cu mulineta SHIMANO ultegra xtb5500 si fir 0,20 Pline .
Daca ne-a indus in eroare contuarul e altceva dar nu a avut o singura aruncare au fost mai multe masurate 150 m.
UIte miercuri mergem pe MV2 si te invit sa vi sa vezi cu ochii tai sau cel mai clar sa vina cel care vrea sa cumpere aceste bete sa vada , daca e din vina contuarului sa nu masoare distanta corect este altceva dar va spun fara nici cel mai mic interes ca asa sa intimplat.
Normal, daca ti-a facut burta firul puteau sa fie si 190. Nu mira pe nimeni. Conteaza cum masori. De asta concursurile de casting se fac pe pamant.

Deci revin. Ai dat o informatie gresita. Sau mai bine zis, ai masurat gresit.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”