bogdan5 scrie:La o partida de peste 12h(48/72) trebuie sa cari acumulatori la greu.Si ce relevanta are comentariul tau?
nicuandrey scrie: Eu am varianta pb-acid
Pai care ar fi o solutie mai buna?
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
bogdan5 scrie:La o partida de peste 12h(48/72) trebuie sa cari acumulatori la greu.Si ce relevanta are comentariul tau?
Acuma depinde de bugetul fiecaruia,cele pe lipo sunt mai scumpe,iar cele pe pb-acid mai ieftine. Cum am zis,cel mai bine este sa vorbiti cu cel care le construieste.Skidvicious scrie:bogdan5 scrie:La o partida de peste 12h(48/72) trebuie sa cari acumulatori la greu.Si ce relevanta are comentariul tau?
Pai care ar fi o solutie mai buna?
Ne bucuram ca mai exista si adevarati testeri pentru navomodele de plantat.Te rog frumos sa te prezinti cu argumente si cum ai tras aceste concluzii.Apropo....cine esti sa stim si noi cei ce ne prezentam si ne respectam partenerii de forumacidutzu scrie:Ambele sub Camarad.
Daca este vorba de cineva din ploiesti, stiu despre ce vorbesti. Am luat legatura.Alec14 scrie:Iti recomand Camarad cu acumulator li-po,se încarcă imediat(o ora) la bateria masinii,ai viteza,stabilitate chiar si pe valuri si pret bun.
Eu am si sunt extrem de multumit de el.Iti pot recomanda pe cineva de unde l-am luat eu si ti-l face cum vrei tu.
Am si eu placerea sa te salut,Ion Mironov scrie:Ne bucuram ca mai exista si adevarati testeri pentru navomodele de plantat.Te rog frumos sa te prezinti cu argumente si cum ai tras aceste concluzii.Apropo....cine esti sa stim si noi cei ce ne prezentam si ne respectam partenerii de forumacidutzu scrie:Ambele sub Camarad.
Cu respect Mironov Ion.
Pentru stabilitatea vietii conjugale e bine sa dormi langa sotie, noaptea pe balta cine stie cum aluneci.acidutzu scrie:
Nu stiu daca este relevant pentru cititori cine sunt eu, un simplu ploiestean si cand am timp si pescar, ce-i drept, din ce in ce mai rar si max. 12 ore, prefer sa dorm acasa langa sotie.
Numai bine!
Semnatura ta si cele afirmate nu te vor impiedica sa accepti o provocare ( testare): navomodelul pe care il ai versus un model Delfin si un model Navis Carpo la cele trei sau patru categorii: stabilitate, viteza, autonomie si daca vrei si rezistenta la actiuni mecaniceacidutzu scrie:Am si eu placerea sa te salut,Ion Mironov scrie:Ne bucuram ca mai exista si adevarati testeri pentru navomodele de plantat.Te rog frumos sa te prezinti cu argumente si cum ai tras aceste concluzii.Apropo....cine esti sa stim si noi cei ce ne prezentam si ne respectam partenerii de forumacidutzu scrie:Ambele sub Camarad.
Cu respect Mironov Ion.
Lasand ironia la o parte, incerc sa-ti raspund: stabilitate, viteza, autonomie, design, PRET, etc...
Nu stiu daca este relevant pentru cititori cine sunt eu, un simplu ploiestean si cand am timp si pescar, ce-i drept, din ce in ce mai rar si max. 12 ore, prefer sa dorm acasa langa sotie.
Numai bine!