Baza se prinde de picior prin filet.
Se scoate aceea baza sferica, se prinde cu holsurub de ponton, apoi se insurubeaza piciorul.
Buzbarul se prinde direct pe tija interioara a piciorului.
Timp de montaj - 5 minute cu totul.
Ocupa fff putin spatiu , este destul de greu pt dimesiunile lui fiind inox plin si intradevar, este putin scump. Dar este indestructibil..si daca treci cu masina peste piese nu patesc nimic.
Exista buzz-bari si de 2 si de 3 si de 4. In poza de mai sus este cel de 3. Spatiu foarte mare intre posturi. Eu personal am luat 3 picioare - 2 pe spate unde este greutatea mai mare si unul pe fata. Nu le-am folosit decat cate unu pe fata si unu pe spate, nefiind nevoie si de al treilea. Eu pescuiesc cu 3 lansete.
Nu vad cum ai putea ajunge la 15 milioane cu acest sistem...eu zic ca nu sari de 5-6 milioane.
Si am luat si suporti de spate tot inox, si swingere cu greutati suplimentare tot inox ( de pe ebay).
Ultima oară modificat Mar Feb 25, 2014 15:18 de către claudiue, modificat 1 dată în total.
Recomand chub-urile - au cel mai mic pret din aceasta gama de suporti si dimensinea talpii este mai mare in comparatie cu alte stage stand-uri
Pot fi folositi si fara picheti cel putin cei in varianta L (17.8cm)
Eu i-am gasit second (insa impecabili) 4 stage stand-uri + 4 buzzbari = 450 lei si isi merita fiecare banut
Si daca mergi la un pescuit in care nu ai ponton ??? In care poate malul este foarte umed si malos cum faci cu acesti suporti ??? Incearca sa te gandesti la toate posibilitatile.... cu rodpod-ul poti pescui '' aproape '' oriunde
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro Facebook : Enjoyfishingclub
romanraul scrie:Si daca mergi la un pescuit in care nu ai ponton ??? In care poate malul este foarte umed si malos cum faci cu acesti suporti ??? Incearca sa te gandesti la toate posibilitatile.... cu rodpod-ul poti pescui '' aproape '' oriunde