Vreau și eu un sfat

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ioansfilip
Puncte: 0

Vreau și eu un sfat

Mesaj de ioansfilip »

Okuma Distance Carp Pro Intr (Integrator), vine cu un nou design subtire pentru corp si, prin urmare se integreaza cu idealul sau long cast pentru pescuit pe distante mari de apa. Integrator indica faptul ca aceasta mulineta este echipata cu noul Okuma convertor.

Caracteristici:

Numar de rulmenti: 9+1 rulmeti cu bila;
Raport de recuperare: 3:8:1
Sistem Quick Set , anti-reverse one way cu rulment;
Sistem de egalizare a rotorului;
Tambur aluminiu;
Capacitate tambur 330m x 040mm;
Convertor reglabil Bait Feeder;
Manivela aluminiu;
Rezistent la apa
uploadfromtaptalk1431367350692.jpg
uploadfromtaptalk1431367350692.jpg (62.68 KiB) Vizualizat de 1459 ori

ejas
Puncte: 0

Re: Vreau și eu un sfat

Mesaj de ejas »

Salut,

Mulineta DCI-80 e super ok pentru gama de 300 de lei..

Este de fapt aceeasi mulineta (mecanism, structura, tamburi, etc) cu o mulineta fff populara: Axeon VII 80... la care s-au adaugat 5 mici rulmenti prin partile neesentiale (2 in tambur, 2 in capul minerului + 1 aditional in galet)... si convertorul de baitrunner...
Din pacate, mare pacate, toate astea in dauna tamburului de rezerva... Ceea ce Axeon VII are..

Pentru gama ei, DCI-80 aranjeaza firul f bine si daca te obisnuiesti cu convertorul respectiv e super ok... O aranjare mai buna o am la Ultegra XTC sau BBLC XT-A, dar e alta gama de pret...
Daca vrei tambur de rezerva ia-ti Axeon VII.

Eu nu am avut cu DCI-80 problemele cu asezarea firului care au mai aparut la unele Axeoane (vezi forum)

ovidiu_s

Re: Vreau și eu un sfat

Mesaj de ovidiu_s »

iti multumesc pentru informatiile date. Da, mare pacat ca DCI-80 nu are tambur de rezerva. Ramane sa pun in balanta plusurile si minusurile si sa ma hotarasc.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”