Scriu si aici, pentru a raspunde in acest topic eventualelor intrebari. :
- MTX14 3,90m 3,75 lbs ramane neschimbat , pretul este de 350 lei ( am luat in calcul revenirea la transportul gratuit si o mica diferenta de pret ).
- MTX UNI 3,90m 4 lbs . Pot sa spun ca este diferita simtitor fata de MTX14. Desi a fost pastrata greutatea lansetei ( implicit cantitatea de material ) , lanseta a capatat o noua conicitate, mai pronuntata pe cotor. Pot sa o compar cu CLASS-ul din acest punct de vedere, dar normal, cu diferenta de calitate a materialului. Astfel UNI a devenit ceva mai rapida decat MTX14. Pretul este acelasi : 350 lei. ( finisaje, inele si mandrina la fel ca pe MTX14 ).
- MTX TOP 3,90m . Pe scurt, un CLASS la 560 lei. Este identic cu CLASS-ul ( strat de finisaj 3k , inele K , mandrina Fuji, tot ... ) .
In comparatii uzuale ( de magazin ) intre cele doua lansete nu se observa mari diferente de actiune sau putere. Par la fel, atat ca greutate cat si ca miscari.
Totusi am fost asigurat de producator ca diferenta de putere dintre modele ramane evidenta in testele practice. Asa ca MTX TOP este un MTX CLASS ceva mai moale , dar clar mai tare decat MTX UNI sau MTX14.
- COBRE CARBON de 22 si 24. Am adus si varianta cobrelor din panza de carbon. Sunt mai usoare si cu un finisaj ce multumeste inclusiv pe cei care tin si la acest aspect. Panza de carbon circulara confera aceste calitati suplimentare, fata de varianta initiala in care carbonul turnat avea si mici imperfectiuni.
Cobra de 22 costa 170 lei .
Cobra de 24 costa 210 lei si este in varianta "de distanta", adica mai lunga.
- SWINGERELE MKM3 HAKUYO la un pret cu mult mai mic !!!
Penarul cu 4 swingere costa 180 lei fata de 275 lei !
Swingerul individual mov costa 38 lei fata 60 lei !
( modelul are toate piesele componente inoxidabile, fata de alte variante identice )
bobalex76 scrie:
Sunt pe stoc cele negre in intregime?nu aveti si negre cu leduri colorate? La ce pret sunt cele negre in intregime?
Cele negre complet nu mai sunt pe stoc. Nu erau de la Hakuyo. Acum cele de la Hakuyo au venit.
Nu stiu exact cand vor aparea cele negre. Pretul era de 35 lei.
P.S. nu aveau leduri colorate diferit.