Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu fac referire la un concurs anume, ci in general, la concursurile cu premii mari !petre iulian scrie:Eu am atras atentia ce se intampla la CN...cu probe patit de mine ....la concursurile private nu am primit vre'o oferta pana acum..
Conform DEX , Eugene ipocrit inseamna altceva, nu stiu cum ma poti acuza pe mine de asa ceva ! Reciteste postarile mele si o sa intelegi exact la ce fac referire, tu vorbesti total de altceva ! Nu zic ca nu ai dreptate, dar sunt discutii diferite. Iar exemplele tale sunt "seminte", s-au intamplat altele mult mai grave de-a lungul concursurilor, dar toate la timpul lor....eugen dragnea scrie:Vladut ma surprinde faptul ca esti atat de ipocrit (sper sa nu te simti jignit dar asta este cuvantul comform DEX !!! ) sa deschizi dupa atata timp,atatia bani si atatea aranjamente acest topic...parca ai fi Petre Roman cand apare dupa 25 de ani cu super-liftingurile lui faciale vorbind despre bunastarea Romaniei...sa-ti fie foarte clar,in cocina pute pentru ca nu ai facut curat la timp si s-a strans balegarul!
Daca vroiai sa fi vertical si sa demonstrezi ca ai coloana vertebrala trebuia sa iei masuri la timp,nu sa tolerezi de dragul banilor,a prieteniei sau a obligatiilor...trebuia sa-l sanctionezi grav pe cel care si-a permis sa bruscheze un arbitru sau un administrator (Imi pare rau Iohan dar meritai cel putin 6 luni suspendare...daca as fi fost in locul tau, din respect pentru ceilalti m-as fi auto-suspendat singur doar ca sa nu las loc de interpretari !) ... trebuia sa nu mai permiti o perioada indelungata participarea celor care au fost prinsi in flagrant ca au fraudat un concurs (Androne nu mai avea ce sa caute in competitii 2 ani pentru fapta sa,mai mult,orice administrator de balta din Romania intreg la cap nu trebuia sa-i mai permita sa intre in zona de protectie pentru ce a facut,chiar si numai ca sa dam exemple celorlalti,oare mai indraznea vre-un pescar de competitie sa mai ascunda peste dupa ce ar fi patit el...?) La fel Iulian & Co si ceilalti pescari combinatori (pe foloase cuvenite,necuvenite sau doar pentru ca permite regulamentul) trebuiau atentionati la fiecare "tensionare" a regulamentului si la un numar X de penalizari sa-si ia un "rosu" asa de "control"...dar pentru asta iti trebuie "cojones"...
Nu ai inteles , am zis ca exista fapte mult mai grave, cele relatate de Eugen fiind minore....MihneaBV scrie:de aia suntem unde suntem pentru ca atunci cand cineva vine cu fapte dovedite (exemplele domnului dragnea - adica exact ce ati cerut dumneavoastra domnule Mateianu) le consideram "seminte".
Fara fapte , exemple si detalii - nu mai zic de dovezi - topicul e fara sens. Tocmai tu care ai vazut si auzit tot ce misca ne intrebi pe noi cum sta treaba in brailele astea de le ziceti concursuri?! AmuzantVladut Mateianu scrie: Subiectul topicului era sa gasim solutii ptr viitor, nu sa-i desconspiram pe cei care au furat in trecut...va urma si topicul lor, stai linistit.