Ingrediente originale Sticky Baits

Moderator: Calin Visoianu

darius123
Puncte: 0

Re: Ingrediente originale Sticky Baits

Mesaj de darius123 »

Am facut si eu o comanda, sunt foarte curios de calitatea ingredientelor, preturile sunt mai mult decat bune.
Cel putin la LT, Predigerata, Ulei somon, Spartura scoica, Condimente.....sunteti sub pretul pietei.
Sunt nerabdator sa vad preturile la Pudra belachan, blocuri si Robin red.

EcoFish

Mesaj de EcoFish »

Andrei91 scrie:Ce dozaj ai folosit la cereal crumbs ? eu ma gandeam sa folosesc 10% , dar nu vreau sa am surprize, zici ca leaga mai bine decat ttx-ul.
Tot la 10% ma duc si eu. Am facut o bila numai din Cereal Crumb cu putina apa si in 20 de minute era pietroi. Nu sunt un atotstiutor al nadelor, dar cred ca legatul excesiv e datorat cantitatii mari de Amidon degajat prin fierbere. Oricum, nu cred ca are in el doar ce zic ei. Are culoare negricioasa; deci o fi si floarea soarelui, canepa....habar n-am. E criminal ce sa mai, dar e clar ca trebuie facute multe teste ca altfel zobesti tot mixul.

Andrei91

Mesaj de Andrei91 »

La 10% , e in regula, plus ca au si o recomandare cei de la sticky

Calin Visoianu

Mesaj de Calin Visoianu »

Deoarece pot exista si alti pescari interesati de cum arata la o prima vedere Cereal Crumb Sticky Baits, am atasat foto.

Pret de vanzare doctorfishing.ro: 6 ron/kg ( TVA inclus)
Fişiere ataşate
Cereal.jpg
Cereal.jpg (171.24 KiB) Vizualizat de 2908 ori
Doctor Fishing

Calin Visoianu

darius123 scrie:Am facut si eu o comanda, sunt foarte curios de calitatea ingredientelor, preturile sunt mai mult decat bune.
Cel putin la LT, Predigerata, Ulei somon, Spartura scoica, Condimente.....sunteti sub pretul pietei.
Sunt nerabdator sa vad preturile la Pudra belachan, blocuri si Robin red.
Asteptam cu interes feedback-ul dumneavoastra pe acest topic.
Pudra si Block-ul de Belachan sunt importate de catre Sticky Baits din Malaezia iar containerul este pe drum in acest moment. Va sosi in stocul nostru la cateva zile dupa descarcarea in depozitul Sticky de la Hull. Speram ca aceasta sa se intample cat mai curand. Dar cu siguranta la sfarsitul saptamanii viitoare va intra in stocul nostru Robin Red-ul si Nectarblend-ul de la Haith's. Credeti-ne ca incercam sa ne miscam cat de repede se poate.
Doctor Fishing

elencu

Mesaj de elencu »

Miscati-va, miscati-va, ca sunteti ok. Sunt pitestean, poate imi dati si mie de veste cand se deschide Teiu.

Calin Visoianu

WPC 80 Premium - Whey Protein Concentrate produs in Marea Britanie si utilizat de catre Sticky Baits in retetele proprii ale mixurilor.
Concentrat proteic din zer de calitate Premium, solubil 100%, cu un continut de proteina de 80% ce furnizeaza un profil aminoacidic complex. Este folosit in mixuri de tip HNV, unde proteinele de nivel superior sunt mai mult decat necesare in completarea celor generate de catre fainurile de peste sau crustacee. Proteinele din zer sunt cele mai usor digerabile dintre toate. Deci, daca aveti in vedere acest lucru, introducerea lor in mixul vostru de boilies este de nelipsit ! Din punct de vedere mecanic este un foarte bun liant asigurand mixului usurinta in rulare ajutand la intarirea boilesurilor in procesul de fierbere si totodata oferindu-le elasticitate.

Dozaj recomandat: 5 - 20 % / kg de mix (functie de celelate componente solubile).
Detalii tehnice :
Proteine : 80%
Grasimi : 7%
Solubilitate : 100%

Pret de vanzare doctorfishing.ro: 75 ron/kg(TVA inclus)
Fişiere ataşate
WPC80 Premium.jpg
WPC80 Premium.jpg (117.13 KiB) Vizualizat de 2774 ori
Doctor Fishing

Calin Visoianu

elencu scrie:Miscati-va, miscati-va, ca sunteti ok. Sunt pitestean, poate imi dati si mie de veste cand se deschide Teiu.
Alin Mocanu, administratorul baltii, a luat decizia sa inchida Teiu in acest an atat pentru concursuri cat si pentru pescuitul catch and release.
Doctor Fishing

Calin Visoianu

Astazi va supun atentiei Full Fat Soia Roasted
Full Fat Soia Roasted este practic cea mai calitativa faina de soia prezenta pe piata nadelor de crap la momentul actual. Este produsa prin procesarea semintelor de soia cu cel mai inalt nivel de proteine prin procedee specifice astfel incat produsul final sa mentina intregul echilibru nutritiv natural. Proteinele, grasimile, lecitina, mineralele si vitaminele lipo-solubile sunt ramase la un nivel intact in acest superb produs ! Fiind procesata de 2 ori, factorii anti- nutritivi sunt indepartati prin procesele termice specifice, astfel incat valoarea biologica a proteinelor continute creste exponential. Este un produs extrem de valoros atat pentru calitatile nutritive si biologice foarte mari, cat si datorita proprietatilor functionale pe care le asigura mixului, implicit boiliesului:
-are un rol de emulsifiant puternic.
-absoarbe lichidele foarte usor si asigura o buna functionare a osmozei (procesul de difuziune a lichidelor nutritive si a proteinelor solubile in cotact cu apa).
-are un rol puternic de anti-oxidant al grasimilor datorita continutului mare de Tocopherol (Vitamna E).
-este un excelent agent de legatura.
-asigura o mare usurinta in rulare datorita consistentei sale foarte fine.
-confera mixului o aroma fina de malt.
-retine umiditatea in boilies.
-ofera o cantitate rezonabila de proteine,grasimi,vitamine,minerale si carbohidrati (energie).
De obicei se foloseste impreuna cu Yellow Fine Semolina in proportii egale, pentru a asigura o calitate de rulare foarte buna mixului.
Dozaj recomandat: 5 - 40 % / kg de mix.
Detalii tehnice :
Proteine : 39-41%
Grasimi : 20-23%
Fibre : 4%

Pret magazin doctorfishing.ro : 13 ron/kg (TVA inclus)
Fişiere ataşate
soia.jpg
soia.jpg (123.34 KiB) Vizualizat de 2730 ori
Doctor Fishing

vali.v

Mesaj de vali.v »

Am achiziționat o mare parte din ingrediente,fainuri, lichide nutritive si arome, am rămas foarte surprins de calitatea lor net superioara. Astept sosirea celorlalte produse.
Felicitări băieților pentru transparenta si produsele de calitate oferite si la prețuri decente.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DOCTOR FISHING”