Moderator: Calin Visoianu
Tot la 10% ma duc si eu. Am facut o bila numai din Cereal Crumb cu putina apa si in 20 de minute era pietroi. Nu sunt un atotstiutor al nadelor, dar cred ca legatul excesiv e datorat cantitatii mari de Amidon degajat prin fierbere. Oricum, nu cred ca are in el doar ce zic ei. Are culoare negricioasa; deci o fi si floarea soarelui, canepa....habar n-am. E criminal ce sa mai, dar e clar ca trebuie facute multe teste ca altfel zobesti tot mixul.Andrei91 scrie:Ce dozaj ai folosit la cereal crumbs ? eu ma gandeam sa folosesc 10% , dar nu vreau sa am surprize, zici ca leaga mai bine decat ttx-ul.
Asteptam cu interes feedback-ul dumneavoastra pe acest topic.darius123 scrie:Am facut si eu o comanda, sunt foarte curios de calitatea ingredientelor, preturile sunt mai mult decat bune.
Cel putin la LT, Predigerata, Ulei somon, Spartura scoica, Condimente.....sunteti sub pretul pietei.
Sunt nerabdator sa vad preturile la Pudra belachan, blocuri si Robin red.
Alin Mocanu, administratorul baltii, a luat decizia sa inchida Teiu in acest an atat pentru concursuri cat si pentru pescuitul catch and release.elencu scrie:Miscati-va, miscati-va, ca sunteti ok. Sunt pitestean, poate imi dati si mie de veste cand se deschide Teiu.