Anul acesta, PELZER a scos 10 modele de rod-pod-uri noi, cu preturi intre 3 si 16 milioane. Ambele tipuri :si cu picioare fata -spate si cu picioare pe mijloc.
Vor fi disponibili in cateva saptamani la noi la magazin.
Eu acum folosesc un tripod (pt ca asta este tot ce am putut gasi pe-aici) si intradevar are o stabilitate nemaipomenita, insa mustangul este foarte usor de manevrat in conditiile in care pestele incepe sa faca zig-zag-uri incalecand firele de la celelalte lansete.
Vladut,
Da pune frate si tu niscai poze sa vad si io cum arata podurile despre care vorbesti.
Moose
Acesta il folosesc eu http://www.englandangling.co.uk/display ... Code=IRP_1 foarte stabil, robust si rezistent se monteaza destul de repede iar suportii pentru alarme sant culisabili pe buzzer-bar se pot muta sau scoate afara din ei depinde de numarul de bete care vrei sa folosesti singurul dezavantaj e cam greu.
Mi-am vandut sky-ul si sunt in cautarea unui rod-pod perfect ! Sunt atatea variante si pareri ca nu mai stiu ce sa fac
Cine s-a intalnit cu un rod-pod intradevar stabil , din toate punctele de vedere !
eu am cumparat pentru SKY-podul meu accesoriile de la FOX pentru ancorare (talpici in care se infig cuie , racoarde de ancorare ) care dupa ce le montez, fac rodpodul extrem de stabil pe cel mai naucitor vant
Am vrut sa-mi iau skypod, dar mi s-a parut destul de subred, nu instabil. Vreau sa vad pe viu un Mustang2 de la carpsounder sau un Daiwa infinity rod pod, si apoi ma decid la unul dintre ele.
Nu ne este frica de munca, stim sa ne ferim de ea!