Oare sa-si plateasca curva sau sa faca vreun pariu !?...Decebalus scrie:Piturca a fost omul comisioanelor ,mai mult ca oricand acum are nevoie de bani negri:))

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Oare sa-si plateasca curva sau sa faca vreun pariu !?...Decebalus scrie:Piturca a fost omul comisioanelor ,mai mult ca oricand acum are nevoie de bani negri:))
Se spune ca "banii nu au miros", ce gasesti asa senzational daca Piturca "pune botu"Decebalus scrie:Cunoaste cineva cati bani primeste un club de la federatie de pe urma convocarii unui jucator la nationala![]()
Piturca a fost omul comisioanelor ,mai mult ca oricand acum are nevoie de bani negri:))
Berbecali a zis ca ia 400 de mii dar stai linistit ca nu-i imparte cu Satana, mai degraba ii da de pomana pederastilor de la muntele AthosDecebalus scrie:Cunoaste cineva cati bani primeste un club de la federatie de pe urma convocarii unui jucator la nationala![]()
Piturca a fost omul comisioanelor ,mai mult ca oricand acum are nevoie de bani negri:))
Popescule sorooooo....am zis ca te mai las sa respiri pana in vara dar sa ma bata mama daca nu esti prajit rau de tot,bezmetic,smintit,paliu,frant pe genunchi,zombie,expirat s.a.m.dpopescu59 scrie:Daca nu v-ati dat seama ca a fost aranjat inseamna ca nu cunoasteti fotbal,aranjamente la nivel mare pentru armonia intre popoare , ce dracu parca nu am fi ambele echipe in UE![]()
![]()
.Nu mai acuzati antrenorul acesta baga in teren pe cei care cotizeaza , cei care nu cotizeaza nu vad nici echipa nationala si nici in teren nu intra .Banu primeaza peste tot . Daca ne prezentam asa marti nu cred ca scapam fara 3-4 de la prietenii nostri Olandezi.
E tare iarbaDecebalus scrie:Tind sa cred ca ai fost abuzat emotional,postarea ta nu face decat sa autentifice faptul ca te-ai nascut talent si o sa mori speranta.
Am pus o intrebare ,poti raspunde foarte simplu fara sa jignesti,ai impresia ca daca lecturasi DEX-ul esti mai intreresant?
Ti-ai burdusit creierul cu prea multe sinonime si inevitabil o sa ajungi in rahat