Multumesc pentru aprecieri useru-lui Lucifer72.
Si el este un om de cuvant si foarte promt...daca pe viitor veti avea ocazia sa faceti tranzactii cu el nu ezitati pt ca nu ve-ti regreta.
chriss (Cristian Lugojan) am cumparat articole de super calitate (4 Shimano ultegra Ci4 10000 XSA) de la un om serios. Iti multumesc chriss si cu siguranta o sa mai colaboram.
crocodilu76 scrie:chriss (Cristian Lugojan) am cumparat articole de super calitate (4 Shimano ultegra Ci4 10000 XSA) de la un om serios. Iti multumesc chriss si cu siguranta o sa mai colaboram.
ACEEASI LUCRU POT SA SPUN SI EU DESPRE USERUL CROCODILU76 ,O PERS DE INCREDERE SI DE CUVANT...RECOMAND CU INCREDERE
Userul "crazy crap" e neserios. Am cumparat un set de Delkim si erau 3 albi si unul albastru, a motivat ca se vedea in poza( ca la casele alea de schimb cu comision, care le mai stie, scrie afara domne!). Intr o discutie avuta pe mail a facut si o referire la cel albastru ca si cand ar fii 4 culori, mi a zis sa i trimit inapoi dar n am mai avut eu curaj si chiar am crezut ca omul e de buna credinta si nu si a dat seama. Mi a mai si facut capul calendar ca nu mi trebuie 4 culori si ca nu e neaparat nevoie etc, abureala, de parca nu stiam eu ce am nevoie si m a ajutat el, oricum nici de 3 de o culoare si unul de alta nu aveam nevoie, asta i clar. Omul acum se intereseaza de Delkimi culori diferite , vrea sa cumpere de la cineva, am vazut pe forum. Am inghitit paguba, asta e. Le am puis la vanzare cu cat le am luat, m au sunat o groaza de baieti si le am spus din start, 3 albi si unul albastru. ATENTIE, neserios PRINTRE NOI !!!
BILA ALBA SI TOATA STIMA PT CHRISS(Cristian Lugojan).Pe langa faptu ca mi-a trimis o mulineta cum a spus(adica noua) m-a ajutat si cu mai multe sfaturi.RECOMAND CU INCREDERE.
Salut in primul rind nu doar cal recomand pe criss dar vreau sa spun ca este o persoana de incredere fff mare cu el am colaborat de aproape 3 ani in care am inceput sal cunosc.
Vreau sa spun ca anu asta ma ajutat cu 4 mul daiwa basia ir si nu va vine sa credeti sau nu stiu cite persoane ar fi facut asta in locul meu iam trimes suma de 9000 ron inainte sa ajunga mulinetele cu aproape 1 luna ,acum cind cumpar ceva de la ii pun bani direct in cont si el imi trimite cemi tre nu mai astept sa platesc la curier
Vil recomand fara nici un fel de problema,vreau sa spun ca nul cunosc decit de pe site nu stiu unde sta sau ceva de genu sunt din bucresti si nu stiu cite persoane din bucuresti daca se gasea cu 9000 ron in cont daca nu era direct teapa ,dar cu el nu am avut nici un fel de problema
Multa stima