Moderator: Victoras Petcu
da da da..."vom vedea cum va sta treaba cu cine da ,la cine da lectii".......fir intins in continuarelulupescar scrie:serios ca de abia 3 pesti pe 24 ore???\Vasile.P scrie:te vad eu cat de lat o sa fii dupa atatea ore...si dupa aia vb de selectie.. tu deabia prinzi 3 pesti in 24 h si acum vrei selectie![]()
il astept pe Arsinel sa iti dea lectii
eu nu cred!!
vom vedea cum va sta treaba cu cine da ,la cine da lectii!!!\neinteresant subiectul pt mine!!!\cat despre 48 ore...cat de lat o sa fiu sau nu vom vedea...am obisnuinta!!!
Vasile ai impresia ca am facut competitie din iesirea asta?Vasile.P scrie:da da da..."vom vedea cum va sta treaba cu cine da ,la cine da lectii".......fir intins in continuarelulupescar scrie:serios ca de abia 3 pesti pe 24 ore???\Vasile.P scrie:te vad eu cat de lat o sa fii dupa atatea ore...si dupa aia vb de selectie.. tu deabia prinzi 3 pesti in 24 h si acum vrei selectie![]()
il astept pe Arsinel sa iti dea lectii
eu nu cred!!
vom vedea cum va sta treaba cu cine da ,la cine da lectii!!!\neinteresant subiectul pt mine!!!\cat despre 48 ore...cat de lat o sa fiu sau nu vom vedea...am obisnuinta!!!