[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tapatalk/tapatalk/event/main_listener.php on line 425: A non-numeric value encountered
BREAKING NEWS - pe Tancabesti !!! - Crapmania.ro
Octav nu se dezminte. A venit spre seara zilei de 12 aprilie 2013 la Tancabesti hotarat sa schimbe recordurile oficiale. Mi-a atras atentia lanseta sa de pescuit oceanic, o simpatica Marquesa – MA12 FIN – NOR, si ii dau denumirea nu ca m-as pricepe cat ca .. asa scrie pe ea!!
Seara pe la ora 22, Lacul Tancabesti 1 mustea de lumini, multi pescari isi petreceau linistit inceputul de weekend .
Pe standul Scaldatoare si la lanseta norocoasa galben cu negru, pe care eu am botezat-o sugestiv – VIESPEA (!), Octav stoarcea de vlaga spre mal un nou monstru si inca din timpul drill-ului, apucase in extremis sa ne sune si pe noi, astfel ca am mai avut timp sa fotografiem si sa filmam ultima parte a drill-ului sau cu aceasta noua captura, de altfel – prima trasatura a partidei de pescuit.
Pare incredibil cum Octav, (care dupa cum veti vedea – l-am cantarit si pe el sa vedem cat are – abia daca bate de 60 de kg!!! ) poate sa traga pesti de asemenea dimensiuni: