CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORT

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT S

Mesaj de Popescu Stefan »

George Tite scrie:La expozitia de la Budapesta, CIPS-FIPS a hotarat:

Campionatul National la Crap 2012 il va organiza APCR.
Calificarile se vor tine pe SARULESTI

Cei care nu vor sa creada sa pastreze aceasta postare pentru luna aprilie.

Iar daca federatia va organiza calificari pentru CN 2012 nu va putea inscrie lotul national la CM 2012 care se tine pe SARULESTI datorita celui mai titrat pescar de crap al Romaniei ANDREI VLADEANU.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
APCR este afiliată la CIPS?
PS Lotul național va fi alcătuit de federație.

Vali Bonto
Puncte: 0

Mesaj de Vali Bonto »

Popescu Stefan scrie:PS Lotul național va fi alcătuit de federație.
...si participa exclusiv la competitii amicale si braile.... :mrgreen:
Citeste cu atentie aici : http://www.agvps.ro/images/informari/informari_56.pdf
Ultima oară modificat Dum Noi 13, 2011 13:48 de către Vali Bonto, modificat de 2 ori în total.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie:
se poate. si ce faci cu el? unde-l duci? cu roabele la balastiere sa-ti care pietrisul?
The One Team

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Popescu Stefan scrie:
George Tite scrie:La expozitia de la Budapesta, CIPS-FIPS a hotarat:

Campionatul National la Crap 2012 il va organiza APCR.
Calificarile se vor tine pe SARULESTI

Cei care nu vor sa creada sa pastreze aceasta postare pentru luna aprilie.

Iar daca federatia va organiza calificari pentru CN 2012 nu va putea inscrie lotul national la CM 2012 care se tine pe SARULESTI datorita celui mai titrat pescar de crap al Romaniei ANDREI VLADEANU.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
APCR este afiliată la CIPS?

Fane, du-te si fa pipi pe o priza, repede, ca iti face bine la sistemul nervos!
Daca gasesti una de 380 e si mai bine.
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

Popescu Stefan

Cică mai ușor este să faci pe alții. Citez dintr-un un clasic în viață. Andrei Vlădeanu. Îl cunoști? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Popescu Stefan

andrei vladeanu scrie:
Popescu Stefan scrie:
se poate. si ce faci cu el? unde-l duci? cu roabele la balastiere sa-ti care pietrisul?
La competițiile naționale și internaționale.
PS În mileniul în care trăiesc eu se lucrează cu utilaje. Pe la APCR cică se lucrează cu cârca. :lol: :lol: :lol:

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Popescu Stefan scrie:Cică mai ușor este să faci pe alții. Citez dintr-un un clasic în viață. Andrei Vlădeanu. Îl cunoști? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A.V., prin ceea ce a facut pt carpfishingul romanesc, poate sa o faca pe multi din astia ca tine!
Pt tine ramane urarea cu priza de 380!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

D-ta nu traiesti in nici un mileniu , d-le Popescu .
D-ta traiesti intr-o lume personala , atemporala , in care iti exerciti anumite refulari personale . Fie ti-ai dorit sa studiezi Dreptul si ai calcat pe undeva cu stingul , fie ai avut o copilarie nefericita , fie functie de administrator de scara de bloc nu te-a multumit si ai vrut mai mult , fie ceva s-a intimplat ....
Sunt sigur ca la cita indarjire ai capatat in anii astia de refulari , puteai face si o federatie de lapte gros sau de inot sincron masculin . De fapt nu conta sportul , conta ideea de a fi sef pe undeva .

Te studiez de ceva vreme , prin cele ce le scrii aici si de o vreme nici nu mai scriu , pentru ca nu e nimic serios in chestia asta , le scrii d-ta pe toate ....si eu am impresia ca vorbesc cu un perete .
Ai gasit un teren slab si ti-ai facut o parte din lectii .... poate PREA usor , fara impotrivire din partea nimanui , pentru ca lumea crapului si poate a tuturor pescarilor este super divizata in clipa de fata , intre zeci de interese , cluburi , ligi , asociatii , site-uri , magazine , samd .
Ai preluat chestii personale din toate partile scrise , ai scos in evidenta pacatele vechi ale unora dintre noi si ai tras la greu , jignind , promitind in luna si in stele , amenintind cu penal , amenintind practic pe toata lumea ca fara d-ta si federatia asta noi nu mai existam .
Ai fost si esti opac in continuare la orice dialog normal purtat , in care unul sau altul doresc sa iti spuna ca nimic nu se poate face cu forta .....si nu ne poti impune federatia asta doar pentru ca ai inregistrat-o undeva .....

Eu am ajuns la concluzia ca nici o fapta buna nu ramine nedepdepsita - si aici ma refer la transformarea APCR din persoane fizice in juridice ( ca sa intelegi paginile alea de web fotografiate de Dan ... in contextul lor real ) . Si indiferent ce tot scrii d-ta - pe niste legi pe care le interpretezi efectiv ca un notar de sat , din rural - exista o HOTARIRE JUDECATOREASCA DEFINITIVA ( de astea care iti plac asa mult ! ) Uite ca altii , judecatori de meserie , au spus ca e legal si este cert ca sunt mult mai in masura decit domnia ta . Depaseste momentul asta .....este definitiv .

Si mai doresc sa spun ceva ... Este pacatul nostru al tuturor pescarilor pentru ca nu reusim sa ne legam COERENT si PE TIMP LUNG de o chestie care functioneaza , ma refer strict la AGVPS , un partener ORICUM mult mai deschis la dialog decit federatia lui Popescu , AGVPS cu CERTA si REALA reprezentare internationala si care face si a facut ...si nu promite nimic . Din pacate tot noi ca pescari de crap ne-am dezavuat si la AGVPS si oamenii aia nu mai stiu in cine si in ce sa aiba incredere . Este strict problema noastra ca nu mergem la ei , ca o institutie CRAPISTA serioasa , mergem numai cu rahaturi .....de proiecte si de de compromisuri ! Incredere in Liga , in APCR , in Carping , in cine ...ce dracu se baga toti domnule ??? Ce e de castigat de aici ? Daca raspundem la intrebarea asta intre noi , cei care sustin pescuitul la crap ( ca sa nu imi spuna iarasi Mateianu ca eu nu sunt pescar ! si ma bag aiurea ) , de abia atunci vom gasi si noi o solutie morala si decenta a frecusului asta .

Eu unul sunt satul pentru ca efectiv toti care vor , au vrut , sau doresc pe viitor sa faca ceva - in afara de a sta linga lansete la organizare competitiilor de altcineva - fie sunt betivi , fie sunt imorali si hoti , fie nu mai au peste pe balta , fie sunt grasi si fura , fie inregistreaza ilegal convorbiri telefonice private , fie au probleme cu legea , fie ... fie , fie... gura lumii sloboda si da-i romanului spatiu de scris , ca il umple pe tot ..... Nu de alta dar mai avem si noi parteneri de afaceri , sotii , copii mai mari , prieteni , care citesc si se mira !

Uitam foarte usor ca in acest interval tot aceste persoane au asigurat logistica de concurs , universal . M-am saturat ca unul din pescari cu care ma vad pe garla , sa imi zica sanatate si sa traiti sa ne conduceti :wink: :wink: :lol: si sa imi vorbeasca la persoana 3-a si pe Forum sa imi zica tot ce nu a putut sau nu a avut curaj pe balta .... e usor sa scrii cind nu te uiti in ochii celui pe care il faci in toate felurile ...Si nu ma refer numai la mine ...sunt atitia terfeliti pe aici , incit mi-e deja scarba . Sunt multi oameni care au facut si inca mai fac multe , dar sunt terfeliti aici de tot soiul de clone , pescari de 1 zi , samd . S-adeschis o cutie a Pandorei , de la care este imposibil sa ne intoarcem ( cf legendei !! ) De aici s-a hranit Popescu si si-a luat FORTA ! Atit cit crede el ca o are .

Toata campania de 3-4 ani de zile in care toti pescarii de crap au tras , cu stiinta sau fara habar , in AGVPS , isi arata roadele acum . Prea s-au dat multi cu parerea si foarte putini au stiut despre ce vorbesc . Uite ca apare o Struto-camila numita Federatie , care altceva decit ca promite TOT si are 2 hotariri judecatoresti la baza , nu face nimic ..... In schimb AMENINTA la greu !

Cat despre persoanele care il sustin pe d-l Popescu , revin - sunt alunecoase . Constantin Buhac este ales nu stiu ce pe la Federatie .... daca este adevarat , maine AGVPS -ul ii retrage calitatea de membru al AGVPS , statutar .... El nu stie , dar nu poti fi si vanator membru al AGVPS si nu stiu ce strateg pe la Federatia lui Popescu ..... L-am mai ajutat odata si il mai ajut si acum - pentru ca nu doresc raul nimanui .... dar sa stea drept si sa judece , ce vrea el de fapt ?
Dar Costel Buhac - scrie cind drept City Center , cind Buhac , cind la mai stiu eu cine i-a dat parola contului .... Astia suntem fratilor si nu va suparati ca oameni care au dovedit ca pot , in clipa de fata nu mai vor , iar eu unul am o mare lehamite .
Prin prostie si haos in discurs am ajuns fara solutii de rezerva .

In clipa de fata ramine eternul AV ... si pentru el am si un mare respect dar si o mare parere de rau . Nici el nu a stiut sa isi tina oamenii de valoare linga el ...., cu toate ca este singurul care are proiecte mari si interesante in lumea crapului , dar nu ma mira asta pentru ca este unul dintre pescarii de crap exponentiali ai tarii noastre - prin urmare ... e firesc comportamentul .

Inchei aici si nu dati reply la acest mesaj . Consider ca am spus tot ce ma apasa de ceva vreme . Am sa revin cind am sa observ ca fiecare isi intelege propriul interes si spiritul de batut apa in piua a disparut dintre pescari . Este cert ca tot romanul s-a nascut fotbalist , selectioner si suntem la un capat de pix ca sa spunem ca si pescar ....de crap ...

Stiu ca e lunga postarea ...dar e printre ultimele ... pe acest canal de comunicare . Rog rabdare si chibzuinta . Scuze pentru unii.....Promit ca pe www.valpangica.ro sa scriu mai multe ....

Popescu Stefan

matei1971 scrie:
Popescu Stefan scrie:Cică mai ușor este să faci pe alții. Citez dintr-un un clasic în viață. Andrei Vlădeanu. Îl cunoști? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A.V., prin ceea ce a facut pt carpfishingul romanesc, poate sa o faca pe multi din astia ca tine!
Pt tine ramane urarea cu priza de 380!
Matei,
Ceea ce ar trebui să înțelegi, este faptul că pescuitul sportiv românesc nu se reduce doar la practicarea pescuitului sportiv la crap. Pescuitul sportiv este o ramură sportivă mult mai complexă, care cuprinde și alte discipline. Ar trebui, prin comparație, să te întrebi de ce sunt așa de puțini practicanți la această disciplină. Răspunsul este simplu; este o disciplină foarte costisitoare. Nu multă lume își permite practicarea ei. Tocmai acesta este rolul federației. Să creeze cadrul necesar pentru a permite participarea cât mai multor doritori să-și demonstreze talentul și disponibilitatea de a face performanță într-un sport în care nu multă lume a avut acces. Într-o discuție avută cu vijelie (Vali Oprișenescu), acesta mi-a confirmat acest potențial uriaș al pescarilor sportivi.
Nimeni nu-și poate aroga mai multe merite decât cele cu care poate proba ceea ce a făcut. Nimeni nu poate să-i șteargă cu buretele rezultatele lui Andrei Vlădeanu, ca sportiv de performanță. Și-a depășit însă limitele când s-a băgat în organizarea pescuitului sportiv. Dovadă și eșecul lamentabil privind constituirea federației, proiect pe care l-a început și apoi l-a abandonat.

Val Pangică,
Nu pe mine trebui să mă studiezi. E pierdere de timp. Ar trebui să-mi analizezi rezultatele. În istoria pescuitului sportiv din România fiecare va fi analizat prin ce a făcut, nu prin părerile personale ale lui X sau Y despre unul sau altul.
Indiferent ce va fi, nimeni nu va contesta faptul că unii au avut rezultate sportive, iar că Popescu a constituit federația română de pescuit sportiv. Proiect menit să dea coerență unui sport din care până acum unii s-au înfruptat fără să-i dea nimic în schimb.
Te asigur că federația va dăinui, indiferent cât vor încerca unii să se pună de-a curmezișul. Nu se va mai înființa o altă federație, dintr-un motiv pe care îl știi cu siguranță. Legea nu mai permite așa ceva. Și nici aceasta nu va putea fi desființată vreodată. Cine vă gestiona funcționarea ei, este Adunarea generală a acesteia. Nu ne deranjază mârâiturile celor de pe margine atâta timp cât nu sunt membri ai federației. Te asigur că nimeni nu va mai organiza competiții oficiale în România atâta timp cât federația va exista.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie: Într-o discuție avută cu vijelie (Vali Oprișenescu), acesta mi-a confirmat acest potențial uriaș al pescarilor sportivi.
tu cred c-ai vorbit cu alt vali vijelie pentru coloana sonora a competitiilor pe care le vei organiza.... :)
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”