Discutie Popescu Stefan vS Gabi Sandu

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Popescu Stefan

Re: CN 2012- INSCRIERI

Mesaj de Popescu Stefan »

FCristea scrie:A nu se face o confuzie.

Clubul Spotiv Planet (Baits) Iasi este un club spotiv desine statator cu sediul in Iasi si este diferit ca denumire si componenta fata de Asociatia Clubul Sportiv Planet Carp cu sediul in Piatra Neamt.

In cadrul CS Planet Iasi pescarii sportivi ce compun lotul pentru nationale sunt exclusiv din Iasi si sunt selectionati si inscrisi (sau vor fi) in club ca membri afiliati cu contract sportiv.
Clubul Planet Iasi esteconstituit și înregistrat în Registrul sportiv sau are această intenție? Este cumva gruparea constituită din membrii Asociației Prieteni Pescari pe care Gabi Sandu a țepuit-o de 100 milioane de lei pe care asociația ia plătit clubului Planet Carp pentru a fi inclusă între membri asociați și pe care Gabi Sandu a uitat să o includă? A dat banii înapoi?

govo
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de govo »

medicamente, medicamente, medicamente!!!!!

sa-l opreasca fratilor cineva, ca strica toate topicurile....
C.S. Friends Carp Team

Popescu Stefan

govo scrie:medicamente, medicamente, medicamente!!!!!

govo,
Dacă informația este falsă, promit să nu mai scriu pe acest forum. Din banii respectivi s-a cumpărat pește. Se pare că Gabi Sandu nu este o Maica Tereza! Și la propriul său club se pregătește o mică revoluție.

FelixCristea

Mesaj de FelixCristea »

Popescu Stefan scrie:
govo scrie:medicamente, medicamente, medicamente!!!!!

govo,
Dacă informația este falsă, promit să nu mai scriu pe acest forum. Din banii respectivi s-a cumpărat pește. Se pare că Gabi Sandu nu este o Maica Tereza! Și la propriul său club se pregătește o mică revoluție.
Domnule popescu (am scris cu p mic intentionat) va rog sa va manifestati pe alt topic, aici este un topic de inscrieri si nu un topic undde sa va dati dumneavoastra cu parerea despre PlanetCarp sau Gabi Sandu sau Prieteni Pescari si chiar nu stiu de unde v-a venit ideea cu revolutia? :))
Nu ne cunoastem, nu va cunosc si ar fi bine sa ramana asa.
PS sunt membru PlanetCarp, membru C&R Fishing Club, Vicepresedinte Asociatia Prieteni Pescari si Presedinte CS Planet Iasi
Planet. Planet Iasi.

Popescu Stefan

Scuzele o să le accept odată cu odată cu prezentarea dumneavoastră la sediul federației cu cererea de afiliere. Mă gândesc că nu constituiți un club sportiv pentru al pune la galeria de trofee.
PS Planet carp este club sportiv numai în mintea lui Gabi Sandu și al celor câțiva naivi pe care i-a prostit. Planet carp Iași nici nu l-ați constituit și deja îl vedeți pe panoplie. Mai aveți de vâslit. Citiți cu atenție Regulamentul de practicare al pescuitului sportiv din România și hotărâți-vă la ce club sportiv legal constituit vă cantonați. Nu puteți să fiți membru decât într-un singur club.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Popescu Stefan scrie:Este cumva gruparea constituită din membrii Asociației Prieteni Pescari pe care Gabi Sandu a țepuit-o de 100 milioane de lei pe care asociația ia plătit clubului Planet Carp pentru a fi inclusă între membri asociați și pe care Gabi Sandu a uitat să o includă? A dat banii înapoi?
Am aflat ca ai vorbit cu Petru Diaconita presedintele PP. Astept scuze pentru mizeriile scrise de tine mai sus.

Popescu Stefan

gabisandu scrie:
Popescu Stefan scrie:Este cumva gruparea constituită din membrii Asociației Prieteni Pescari pe care Gabi Sandu a țepuit-o de 100 milioane de lei pe care asociația ia plătit clubului Planet Carp pentru a fi inclusă între membri asociați și pe care Gabi Sandu a uitat să o includă? A dat banii înapoi?
Am aflat ca ai vorbit cu Petru Diaconita presedintele PP. Astept scuze pentru mizeriile scrise de tine mai sus.
Ai primit 100 de milioane de la Asociația Prieteni pescari pentru ca aceasta asociație să devină membră a Clubului Planet Carp? Da sau nu? E simplu. După aia povestim.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Popescu Stefan scrie:Ai primit 100 de milioane de la Asociația Prieteni pescari pentru ca aceasta asociație să devină membră a Clubului Planet Carp? Da sau nu? E simplu. După aia povestim.
Ai spus ca am tepuit PP cu 100 milioane. Acum ma intrebi daca am primit? :roll:
Intra Petru Diaconita mai tarziu sa-ti dea raspuns ca tu vad ca nu vrei sa-ti ceri scuze.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Popescu Stefan scrie:
gabisandu scrie:
Ai primit 100 de milioane de la Asociația Prieteni pescari pentru ca aceasta asociație să devină membră a Clubului Planet Carp? Da sau nu? E simplu. După aia povestim.
Povesteste la nepoti, mai stai si tu fara sa ataci...
Esti pe ultima suta si vrei sa ramai in istorie? :twisted:
Balta Puiesti

Popescu Stefan

gabisandu scrie:
Popescu Stefan scrie:Ai primit 100 de milioane de la Asociația Prieteni pescari pentru ca aceasta asociație să devină membră a Clubului Planet Carp? Da sau nu? E simplu. După aia povestim.
Ai spus ca am tepuit PP cu 100 milioane. Acum ma intrebi daca am primit? :roll:
Intra Petru Diaconita mai tarziu sa-ti dea raspuns ca tu vad ca nu vrei sa-ti ceri scuze.
Dacă Asociația Prieteni pescari este membră a Asociației Planet carp te cred. Văd că eviți răspunsul. Te mai întreb odată: Ai primit 100 de milioane de lei de la As. Prieteni pescari pentru ca aceasta să devină asociat al clubului? Da sau nu? Lasă-i pe alții. Esti vizat direct.
PS Banii dați cu un anumit scop care nu se materializează se numește țeapă dată de cel care i-a primit fără ca aceștia să își fi atins destinația.

genes,
Ți-ai luat CIS la club? Vezi că băieții ăstia care se tot bat pe campionate, o să rămână fără jucărie.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”