Vineri am fost la pescuit pe aceasta balta pt o partida de 24 ore. Am ajuns pe balta pe la ora 14 si la pe la ora 16 aveam deja lansetele in apa. Am pregatit un pat de nada la aproximativ 70-75m de mal unde apa avea o profunditate de 7m cu bile solubile si tari facute pe un mix fishmeatliver. un pat de nada destul de rastrans, pescuind cu cu 2lansete, una direct pe el si cealalta un pic in afara lui. a 3-a lanseta am aruncat-o total "haotic" cat am putut in larg.
Trasaturile au inceput la ora pe la ora 21 pe lanseta aruncata in larg pe care l-am pierdut in larg(intepare superficiala cred eu). Patul de nada a inceput sa dea roade abia la miezul noptii, cu doua plecari la interval de cinci minute.
In fine, a fost o noapte alba (placuta, de altfel) in care trasaturile si-au facut prezenta toata noaptea atat dupa patul de nada cat si cea lansata la "interceptare".
In concluzie, 9pesti prinsi (intre 1,5-4kg) si alti 4 scapati. Ceea ce m-a impresionat cel mai mult, au fost plecarile foarte violente (luau foc tamburii la fiecare plecare).
P.S. 1 Din spusele paznicului, saptamana trecuta au fost bagate alte 2 camioane de peste.
P.S. 2 Am cateva poze cu lacul insa nu reusesc sa le pun datorita marimi (3,6 KB). Sper sa i le pot trimite lui George(aka Gor) poate reuseste el
andrei vladeanu scrie:george,
am marea rugaminte sa nu duci pozele primite si pe saitu ala cu .tv in coada
(tv de la travestiti )
multumesc
Am inteles treaba cu exclusivitatea pozelor (de la diferite concursuri,evenimente ,etc.) si o aplic de ceva vreme . Legat de celalalt sit, las-o mai moale ...acolo, eu sunt : Travestitul Sef !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga