FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Mesaj de Victoras Petcu »

cioara scrie:Felicitari campionilor,felicitari Carping,felicitari organizatorilor,respect arbitrilor pt munca si lui Victoras pt balta. PS Moldovenilor,sper sa fiti pe podium in Anglia,am incredere in voi !
MULTUMESC CIORICA!!!!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

DrHook scrie::wink: Felicitari oamenilor implicati in acest CN.
Ma asteptam la o finala discutata dar nu interzisa cardiacilor, daca ar fi posibil CARPING SI PLANET mdritau ambele victoria.
FELICITARI LA APROAPE MAI TOTI ORGANIZATOILOR DE ETAPA, sa traiesti VICTORAS.

MULTUMESC,SA TRAIESTI SI TU GENES!!!!!
Victoras Petcu

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Felicitari Campionilor, Felicitari organizatorilor,Felicitari Participantilor la aceasta Finala si Felicitari pentru cantitatea de peste prins in 72h RECORD AUTENTIC National si European.

P.S.Victoras intentionat am dorit sa te felicit la urma deoarece ai dovedit si acum ca ai avut dreptate si anume ca MOARA VLASIEI 2 are cea mai mare densitate de crap din Romania.
Ti-ai implinit dorinta si anume: sa se depaseasca tona de peste intr-un concurs de 72h .

PRIMESTE IN MOD SPECIAL FELICITARILE MELE
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Liviu Mihai

Mesaj de Liviu Mihai »

Felicitari tuturor celor care au participat la acest CN si aici vreau sa amintesc numele cluburilor participante:

Carping Club
Acvila
Carp Cluj Society
Planet Carp
Carpwest Timisoara
Green Lake
Hook Fishing Buzau
Senior Crap
Soimul
CS Pelicanul
APS CarpFan
CS Natural Carp
CS Ovidius
OJPS Brasov

Felicitari organizatorilor si arbitrilor.
Felicitari domnului Petcu pentru cantitatea impresionanta de peste de la MV2, chiar daca in anumite momente imi doream sa nu fie asa de mult peste :).
Campion national 2010
http://www.planetcarp.ro

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Liviu Mihai scrie:Felicitari tuturor celor care au participat la acest CN si aici vreau sa amintesc numele cluburilor participante:

Carping Club
Acvila
Carp Cluj Society
Planet Carp
Carpwest Timisoara
Green Lake
Hook Fishing Buzau
Senior Crap
Soimul
CS Pelicanul
APS CarpFan
CS Natural Carp
CS Ovidius
OJPS Brasov

Felicitari organizatorilor si arbitrilor.
Felicitari domnului Petcu pentru cantitatea impresionanta de peste de la MV2, chiar daca in anumite momente imi doream sa nu fie asa de mult peste :).
MULTUMESC PENTRU FELICITARI!!!!!
Victoras Petcu

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

FIR INTINS IN ANGLIA PLANET CARP! HAI ROMANIA!

Felicitari tuturor pentru un Campionat National cu mult peste.

Am fost impresionat de indarjirea cu care Planet a reusit marea performanta, dar si de rezultatele CONSTANTE ale celor de la CARPING!

Felicitari SOIMUL si in special Nicu Cioara, care dupa reusita de la TROPHY pe Tancabesti, a re-confirmat si in CN, avand de fiecare data rezultate foarte bune!

Victor Petcu ... nici macar nu va mai felicit :D V-a felicitat deja toata lumea!
De admirat la acest om "nebunia", incapatanarea in atingerea obiectivelor...balta cu cea mai mare densitate de crap din Romania SI CU O MEDIE FOARTE BUNA a CAPTURILOR si doborarea unui record de cantitate in 72 de ore. CU ADEVARAT IMPRESIONANT! BRAVO!

Sper sa nu se supere nimeni, dar mi-as fi dorit sa castige CARPING :) Oricum din acest moment, sunt fan PLANET, ei vor reprezenta ROMANIA! GO PLANET!
Milionar excentric

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Dan Marinita scrie:Felicitari Campionilor, Felicitari organizatorilor,Felicitari Participantilor la aceasta Finala si Felicitari pentru cantitatea de peste prins in 72h RECORD AUTENTIC National si European.

P.S.Victoras intentionat am dorit sa te felicit la urma deoarece ai dovedit si acum ca ai avut dreptate si anume ca MOARA VLASIEI 2 are cea mai mare densitate de crap din Romania.
Ti-ai implinit dorinta si anume: sa se depaseasca tona de peste intr-un concurs de 72h .

"Ti-ai implinit dorinta si anume: sa se depaseasca tona de peste intr-un concurs de 72h ".

MULTUMESC PENTRU FELICITARI DANUTE!!!!! Ai dreptate,iar bucuria mea a fost si mai mare decit ar fi fost cu ceva timp in urma,pentru ca nu sa depasit tona de crap nu intr-un concurs oarecare,s-a depasit tona de crap intr-o finala de CN!!!!! Nu s-a depasit o data s-a depasit de doua ori si nu cu 3-4 kg!!!!!

GABI TOMULESCU - SORIN RUDEANU =1218 KG CRAP!!!!!
LIVIU MIHAI - VIRGIL ZAIT = 1111 KG CRAP!!!!!
9 ECHIPE = 72 ORE = 6.645 KG CRAP!!!!!

Probabil ca nu le convin aceste "evenimente" la "multi",din moment ce sint asa de zgirciti in "felicitari",dar asta este!!!!! :D
Ce s-ar fi intimplat daca aceste "evenimente" s-ar fi intimplat pe o alta balta,cum ar fi Tangabesti sau Chiroiu 4 ? Tot asa "zgirciti" ar fi fost?Oare cum ar fi laudat acea balta si cum ar fi felicitat administratorii baltii respective "unii" gen Vladut Mateianu,etc? Poate ma-nsel si de aceea mai astept!!!!! :D

Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Andrei I scrie:FIR INTINS IN ANGLIA PLANET CARP! HAI ROMANIA!

Felicitari tuturor pentru un Campionat National cu mult peste.

Am fost impresionat de indarjirea cu care Planet a reusit marea performanta, dar si de rezultatele CONSTANTE ale celor de la CARPING!

Felicitari SOIMUL si in special Nicu Cioara, care dupa reusita de la TROPHY pe Tancabesti, a re-confirmat si in CN, avand de fiecare data rezultate foarte bune!

Victor Petcu ... nici macar nu va mai felicit :D V-a felicitat deja toata lumea!
De admirat la acest om "nebunia", incapatanarea in atingerea obiectivelor...balta cu cea mai mare densitate de crap din Romania SI CU O MEDIE FOARTE BUNA a CAPTURILOR si doborarea unui record de cantitate in 72 de ore. CU ADEVARAT IMPRESIONANT! BRAVO!

Sper sa nu se supere nimeni, dar mi-as fi dorit sa castige CARPING :) Oricum din acest moment, sunt fan PLANET, ei vor reprezenta ROMANIA! GO PLANET!
MULTUMESC DL ANDREI!!!!! Cei ca dvs ma fac sa ma simnt si mai bucuros!!!!!
Victoras Petcu

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

petcuvicto scrie:
Dan Marinita scrie:Felicitari Campionilor, Felicitari organizatorilor,Felicitari Participantilor la aceasta Finala si Felicitari pentru cantitatea de peste prins in 72h RECORD AUTENTIC National si European.

"Ti-ai implinit dorinta si anume: sa se depaseasca tona de peste intr-un concurs de 72h ".

MULTUMESC PENTRU FELICITARI DANUTE!!!!! Ai dreptate,iar bucuria mea a fost si mai mare decit ar fi fost cu ceva timp in urma,pentru ca nu sa depasit tona de crap nu intr-un concurs oarecare,s-a depasit tona de crap intr-o finala de CN!!!!! Nu s-a depasit o data s-a depasit de doua ori si nu cu 3-4 kg!!!!!

GABI TOMULESCU - SORIN RUDEANU =1218 KG CRAP!!!!!
LIVIU MIHAI - VIRGIL ZAIT = 1111 KG CRAP!!!!!
9 ECHIPE = 72 ORE = 6.645 KG CRAP!!!!!

Probabil ca nu le convin aceste "evenimente" la "multi",din moment ce sint asa de zgirciti in "felicitari",dar asta este!!!!! :D
Ce s-ar fi intimplat daca aceste "evenimente" s-ar fi intimplat pe o alta balta,cum ar fi Tangabesti sau Chiroiu 4 ? Tot asa "zgirciti" ar fi fost?Oare cum ar fi laudat acea balta si cum ar fi felicitat administratorii baltii respective "unii" gen Vladut Mateianu,etc? Poate ma-nsel si de aceea mai astept!!!!! :D

Felicitari Planet !!!!
Fire intinse in Anglia.
Felicitari V. Petcu pentru cantitatea impresionanta de crap din MV2.

SPER LA UN CN 2011 fara nici un scandal (un CN la fel de frumos si captivant ca aceasta finala).

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@victorash

Ca sa laud MV2 este ca si cum as afirma despre Pamela Anderson ca este frumoasa si buna.... :D Oare mai are rost ? :roll:

PS Plus ca , daca ai reciti topicul de la inceput ai observa ca am fost printre primii care au anticipat rezultatele finale ! :wink: Pe tine o sa te felicit personal, intr-un stil propriu...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”