ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
ionut72
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de ionut72 »

Ma bucur ca-ti pot raspunde si nu latri singur la luna cu referiri de 2 lei la persoana mea.
Andrei, in situatia asta, la care facem referire, ma intereseaza putin spre deloc persoanele (exceptie facand caracterul lor), si doar situatia de fapt. Daca as proceda asa cum zici, n-as face decat sa ma descalific singur. Eu acord credit oricui, pana la un punct si cred ca o persoana poate foarte bine sa fie in realitate ceea ce afirma ca este si ca face. Pana la proba contrarie.

Te-am intrebat despre relatia ta contractuala cu frps pentru ca (asa-mi amintesc eu, tot ce e pobil sa ma insel), tu ai fost cel care, intr-un topic d'aici, ne-ai anuntat ca ti-a fost propusa semnarea unui contract cu "federatia" (de fapt, din cate mi-aduc aminte asa a si debutat topicul respectiv). Si nu eram sigur daca ai facut-o sau nu.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

ionut72 scrie: Te-am intrebat despre relatia ta contractuala cu frps pentru ca (asa-mi amintesc eu, tot ce e pobil sa ma insel), tu ai fost cel care, intr-un topic d'aici, ne-ai anuntat ca ti-a fost propusa semnarea unui contract cu "federatia" (de fapt, din cate mi-aduc aminte asa a si debutat topicul respectiv). Si nu eram sigur daca ai facut-o sau nu.
nu am facut-o si nici nu am luat vreun ban de la federatie, popescu sau interpusi.
The One Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

O.K. Cum vezi tu ca s-ar rezolva, in viitor, situatia actuala (banuiesc ca si tu esti de acord ca clar ca FRPS are destul de putine sanse sa fie afiliata la CIPS)?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

ionut72 scrie:O.K. Cum vezi tu ca s-ar rezolva, in viitor, situatia actuala (banuiesc ca si tu esti de acord ca clar ca FRPS are destul de putine sanse sa fie afiliata la CIPS)?
Omul este alunecos,nu stie sa raspunda la intrebari ipotetice...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Intreb si eu ..

In loc ca AGVPS prin lobby si influenta sa ceara recunoasterea drept Federatie , ilegal , dovada ca nu a trecut de 2 Camere legislative ... nu era sau este mai simplu sa propuna un amendament la Legea Sportului , sau o OG prin care sa spuna 2 vorbe mari si late ... si asta va trece ca cutzitul prin unt ...

In cazul in care Romanie este deja reprezentata la nivel international , prevederile privind reprezentarea internationala a tarii noastre nu se aplica decit dupa ce noua structura sportiva obtine de la organismul international aferent dreptul de reprezentare al Romaniei .

Si nu era dedicata pescuitului , poate exista si alte cazuri ..... e vorba de o regula ...pina nu dovesti pe plan international ca esti recunoscut .... raminem cu ce avem .. Poate cineva le spune si lui Selaru , Bentu si altor factori de deciziei ...
Scurt .... si simplu . Altfel , raminem impotmoliti in namol .... si ambitii si orgolii si nu ve exista vreodata in urmatorii 2-3 ani vreo varianta de a construi , ci numai de a distruge ...
Ce se obtine

- continuitatea competitiei
- efortul FRPS de a dovedi FIPS ca este reprezentativ , se pune presiune pe noua institutie
- posibilitatea de fi reprezentati oficial mereu si de a scuti procese ... interminabile

O tema si chiar daca este dupa ora 16.00 sper sa meditati la ea . O OG se da in 4 zile si zic toti bogdaproste ca scapa piatra fiebinte din mina .....

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

O tema si chiar daca este dupa ora 16.00 sper sa meditati la ea . O OG se da in 4 zile si zic toti bogdaproste ca scapa piatra fiebinte din mina .....
Aven Amentza!!! :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@val

Nu ar fi mai bine daca ai reusi sa indepartezi gunoiul de Alba de la conducerea federatiei de carton ? Apoi iti garantez eu ca toti pescarii vor face front comun ptr a sprijini noua structura....
Ce zici, chiar este asa greu ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

In cazul in care Romanie este deja reprezentata la nivel international , prevederile privind reprezentarea internationala a tarii noastre nu se aplica decit dupa ce noua structura sportiva obtine de la organismul international aferent dreptul de reprezentare al Romaniei .
Telepatia functioneaza, ma pregateam sa dau drumul unui comentariu asemanator! :) Doar ca ma tot gandeam daca o asemenea ordonanta guvernamentala, in termenii in care e formulata legea sportului, nu e redundanta. Pen' ca legea 69 deja hotaraste ca organizarea competitiilor oficiale si dreptul de reprezentare a Romaniei la acestea sa fie facute de catre Federatia afiliata. "Cuiul lu' Pepelea" e folosirea sintagmei Federatie, care poate fi completat (in ordonanta de urgenta) cu sintagmele asociatie, organizatie, structura.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:@val

Nu ar fi mai bine daca ai reusi sa indepartezi gunoiul de Alba de la conducerea federatiei de carton ? Apoi iti garantez eu ca toti pescarii vor face front comun ptr a sprijini noua structura....
Ce zici, chiar este asa greu ? :roll:
Asta e greu Vlade si nici nu imi propun . De ce ? Trebuie implicare si functie si nimeni nu are consistenta juridica a lui Popescu . Am refuzat o functie de presedinte pe Bucuresti la AJ locala , am refuzat Consilier sau cum dracu ii spunea pe relatii intrenationale ( pesemne ca stiam si vreo 2 limbi straine ...mongola si thailandeza :lol: ) , am refuzat o excursie la San Marino fara sa fiu insotit de 2 geamantane de acte traduse in 2 limbi franceza si engleza si fara 2 avocati de drept international ( nu au fost fonduri ) , am refuzat multe .... dar inca sunt convins ca FRPS poate razbi ... cu mine sau fara , cu Popescu sau fara , este chestie de timp . Poate te vad presedinte la FRPS peste 5 ani ? Ce zici . Never say never ! :oops: :oops: Eu unul ramin discret .... ca la San Marino am fost pe banii mei ))) Si acum mergeam la fel ))) Era repetitiv ...
Ultima oară modificat Mie Apr 16, 2014 18:44 de către Val, modificat de 2 ori în total.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

ionut72 scrie:
Telepatia functioneaza, ma pregateam sa dau drumul unui comentariu asemanator! :) Doar ca ma tot gandeam daca o asemenea ordonanta guvernamentala, in termenii in care e formulata legea sportului, nu e redundanta. Pen' ca legea 69 deja hotaraste ca organizarea competitiilor oficiale si dreptul de reprezentare a Romaniei la acestea sa fie facute de catre Federatia afiliata. "Cuiul lu' Pepelea" e folosirea sintagmei Federatie, care poate fi completat (in ordonanta de urgenta) cu sintagmele asociatie, organizatie, structura.
Nu te complica ca eu dupa ora 16.00 devin alcoolic .... si le dau din imaginatie ... Nuantzele va apartin ! Eu le fac la misto beat find deoarece orice scriu dupa o anumita ora se gaseste cineva care sa imi zica ca sunt beat .... si daca de 1000 ori auzi ceva neadevarat ...e clar ca e adevar ... Nu fortam ! Dezvolta tu . NU costa nimic .... ideea a fost lansata la 16.10 , poate un pic mai tarziu decit termenul limita alocat mie .. dar daca rezolva ceva .... asumati-o si mergi mai departe cu ea .

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”