ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
ionut72
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de ionut72 »

andrei vladeanu scrie:
ionut72 scrie:Si inca ceva: ce se mai aude cu proiectul (organigrama, calendar competional, buget etc.) pe care-l incepusesi la comisia de crap. L-ai finalizat? A fost suspus dezbaterii si aprobarii? S-a aprobat sau s-a respins? L-ai abandonat?
habar nu am.

am spus-o si o repet. am fost solicitat sa fac treaba asta in cadrul unei federatii care intra in drepturi.
adica organizeaza exclusiv cn-ul (calificari) si are relatia cu cips-ul.

deocamdata acest lucru nu s-a intamplat.
Multumesc pentru solicitudine! Deci, sa intelegem ca tu nu faci parte din frps acum, nu (mai) ai nici o functie?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

ionut72 scrie: Multumesc pentru solicitudine! Deci, sa intelegem ca tu nu faci parte din frps acum, nu (mai) ai nici o functie?
Si eu multumesc pt. dialogul civilizat.

Am fost numit la subcomisia crap sa structurez activitatea competitionala. Mi s-a spus ca pana in aprilie Federatia isi va intra in drepturi. Iar eu voi avea un contract de munca.

Pana cand aceste lucruri nu se vor intampla, nu ma intereseaza subiectul. Daca se intampla maine si sunt solicitat in continuare de federatie, o fac.
The One Team

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

andrei vladeanu scrie:
ionut72 scrie: Multumesc pentru solicitudine! Deci, sa intelegem ca tu nu faci parte din frps acum, nu (mai) ai nici o functie?
Si eu multumesc pt. dialogul civilizat.

Am fost numit la subcomisia crap sa structurez activitatea competitionala. Mi s-a spus ca pana in aprilie Federatia isi va intra in drepturi. Iar eu voi avea un contract de munca.

Pana cand aceste lucruri nu se vor intampla, nu ma intereseaza subiectul. Daca se intampla maine si sunt solicitat in continuare de federatie, o fac.
:lol: :lol:
Buna vrajeala asta, intri prin spate/pe blat ca supozitorul si cand incepe sa puta nici usturoi n-ai mancat nici gura nu-ti miroase, ai fost "solicitat" prin sechestrare...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

andrei vladeanu
Veteran

ionut72 scrie: Multumesc pentru solicitudine!
Ma bucur ca-ti pot raspunde si nu latri singur la luna cu referiri de 2 lei la persoana mea.
Oricand...
The One Team

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

andrei vladeanu scrie: Iar eu voi avea un contract de munca.
Aha.Toata tiganeala de pe forumuri, de la peveteveu a fost moca? Voluntariat?
Interesant ...si credibil :)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Ma bucur ca-ti pot raspunde si nu latri singur la luna cu referiri de 2 lei la persoana mea.
Andrei, in situatia asta, la care facem referire, ma intereseaza putin spre deloc persoanele (exceptie facand caracterul lor), si doar situatia de fapt. Daca as proceda asa cum zici, n-as face decat sa ma descalific singur. Eu acord credit oricui, pana la un punct si cred ca o persoana poate foarte bine sa fie in realitate ceea ce afirma ca este si ca face. Pana la proba contrarie.

Te-am intrebat despre relatia ta contractuala cu frps pentru ca (asa-mi amintesc eu, tot ce e pobil sa ma insel), tu ai fost cel care, intr-un topic d'aici, ne-ai anuntat ca ti-a fost propusa semnarea unui contract cu "federatia" (de fapt, din cate mi-aduc aminte asa a si debutat topicul respectiv). Si nu eram sigur daca ai facut-o sau nu.

andrei vladeanu
Veteran

ionut72 scrie: Te-am intrebat despre relatia ta contractuala cu frps pentru ca (asa-mi amintesc eu, tot ce e pobil sa ma insel), tu ai fost cel care, intr-un topic d'aici, ne-ai anuntat ca ti-a fost propusa semnarea unui contract cu "federatia" (de fapt, din cate mi-aduc aminte asa a si debutat topicul respectiv). Si nu eram sigur daca ai facut-o sau nu.
nu am facut-o si nici nu am luat vreun ban de la federatie, popescu sau interpusi.
The One Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

O.K. Cum vezi tu ca s-ar rezolva, in viitor, situatia actuala (banuiesc ca si tu esti de acord ca clar ca FRPS are destul de putine sanse sa fie afiliata la CIPS)?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

ionut72 scrie:O.K. Cum vezi tu ca s-ar rezolva, in viitor, situatia actuala (banuiesc ca si tu esti de acord ca clar ca FRPS are destul de putine sanse sa fie afiliata la CIPS)?
Omul este alunecos,nu stie sa raspunda la intrebari ipotetice...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Intreb si eu ..

In loc ca AGVPS prin lobby si influenta sa ceara recunoasterea drept Federatie , ilegal , dovada ca nu a trecut de 2 Camere legislative ... nu era sau este mai simplu sa propuna un amendament la Legea Sportului , sau o OG prin care sa spuna 2 vorbe mari si late ... si asta va trece ca cutzitul prin unt ...

In cazul in care Romanie este deja reprezentata la nivel international , prevederile privind reprezentarea internationala a tarii noastre nu se aplica decit dupa ce noua structura sportiva obtine de la organismul international aferent dreptul de reprezentare al Romaniei .

Si nu era dedicata pescuitului , poate exista si alte cazuri ..... e vorba de o regula ...pina nu dovesti pe plan international ca esti recunoscut .... raminem cu ce avem .. Poate cineva le spune si lui Selaru , Bentu si altor factori de deciziei ...
Scurt .... si simplu . Altfel , raminem impotmoliti in namol .... si ambitii si orgolii si nu ve exista vreodata in urmatorii 2-3 ani vreo varianta de a construi , ci numai de a distruge ...
Ce se obtine

- continuitatea competitiei
- efortul FRPS de a dovedi FIPS ca este reprezentativ , se pune presiune pe noua institutie
- posibilitatea de fi reprezentati oficial mereu si de a scuti procese ... interminabile

O tema si chiar daca este dupa ora 16.00 sper sa meditati la ea . O OG se da in 4 zile si zic toti bogdaproste ca scapa piatra fiebinte din mina .....

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”