Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Marian Constantin
Veteran
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Marian Constantin »

Vladut Mateianu scrie:Iar ai aparut ?
A cata oara este cand iti incalci promisiunea ? Cum poate cineva sa aiba incredere in tine ? :roll:
Cat va dura pana ai sa-i "arzi" si pe cei din subordinea ta ? :roll:
cand va trebui sa scoata bani ( nu din banii cluburilor ) ... atunci se va da la fund ( a nu se citi c.r ) ....
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Domnule Popescu, eu spre deosebire de dvs nu sunt condus in lupta de interese materiale. In plus sunt pescar, participant la competitii (ca hobby). Nu imi castig existenta din pescuit, nada, combinatii, etc. Din acest motiv am capacitatea de a discuta la obiect. Pescuitul de competitie are nevoie de asociere pentru a populariza acest hobby si in consecinta pentru a creste competitia si implicit a fi mai interesant pentru noi participantii. O asociatie care sa angreneze cluburi, pescari, balti de competitie, media de profil, etc. Pentru producatorii/comerciantii de nada si echipament este benefica cresterea in numar a pescarilor de competitie si sunt interesati sa sustina fenomenul, pentru patronii de balti este benefic si sunt stimulati sa investeasca, pentru media de profil este benefic si ar trebui sa fie interesati sa sustina fenomenul, pentru pescari este important orgoliul de a fi mai bun si vor investi.
Dar cam atat. Restul cu sportivii profesionisti, etc sunt povesti.
AJVPS vrea sa fie federatie sportiva dintr-un motiv similar cu al dvs: interesele materiale. Dvs trebuie doar sa veniti catre noi cu mesajul adevarat: "sunt interesat de fonduri, patrimoniu, bani. Am sesizat aceasta oportunitate si vreau sa o speculez." Pe mine unul ma deranjeaza doar ipocrizia asta fara margini si atitudinea fata de dialogul cu unii dintre noi. Business-ul il pot intelege. Este valabil si pentru oamenii pe care ii aveti in jur si care nu au ce le trebuie pentru a isi asuma deciziile si faptele.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Aveți impresia că îmi spuneți ceva ce nu știu?

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Nu ai inteles nimic din ce ti-a scris Ovidiu! :oops:
C. S. PELICANUL

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

razvan u. scrie:Nu ai inteles nimic din ce ti-a scris Ovidiu! :oops:
A inteles...stai linistit :? stie ce face si ceea ce spune
"X13"

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Si daca stie ce face sau incearca sa faca (pana acum nu i-a reusit decat faza cu documentele), atitudinea nu o va schimba, atat poate. Mesajele prin care se vrea a fi atotcunoscator , agresivitatea verbala, zeflemismul lui si a celor din jurul sau nu duc la nimic constructiv.
Ati inteles sau a spus ceva concret AV aseara la emisiune?
Nu, pentru ca nu exista nimic palpabil, nimic organizat, plutesc in deriva. Nimic care sa ne apropie de aceasta forma de organizare.
Dorinta mea este de a participa in acest an la CN, al cui CN vom vedea, probabil a celui care va reusi sa-l organizeze.
Inscrierea viitoare a clubului din care fac parte, dupa obtinerea CIS, oricum nu va da dreptul reprezentantului acestuia de a vota in adunarea generala a FRPS, pentru ca asa s-a vrut a fi facut statutul.
Aici jos palaria pentru dl Popescu, dar este unul din punctele prin care nu va atrage cluburile la inscrierea in FRPS.
Cei care ii sunt alaturi acum sau care s-au alaturat se va dovedi la un moment dat ca sunt doar oportunisti, dornici de functii si titluri si asta pentru ca le-au pierdut in alta parte din aceleasi motive.

Gabi Manolache
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Azi am definitivat costurile cu competițiile pe anul 2014. Costurile sunt de peste 340.000 euro. O să aveți ocazia să constatați dacă federația este capabilă să genereze aceste sume de bani. După aia povestim.

Și ca să revenim la subiect, tot azi am solicitat o întâlnire între AGVPSR, RIG SERVICE și FRPS pentru a debloca organizarea CM de crap din 2014, la care am atașat o propunere de protocol de conciliere în acest sens. Am propus de asemenea medierea MTS, autoritate a statului care autorizează desfășurarea competițiilor sportive internaționale pe teritoriul național.

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Domnule Popescu
am si eu 2 intrebarié
1. De unde aceasta suma de 340.000 euro? puteti pune o detaliere a sumei?
2. Se poate sa afisati documentul trimis catre celelalte 2 entitati in cauza?

multumesc
stefan avram

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

Stefan Popescu scrie:Azi am definitivat costurile cu competițiile pe anul 2014. Costurile sunt de peste 340.000 euro. O să aveți ocazia să constatați dacă federația este capabilă să genereze aceste sume de bani. După aia povestim.

Și ca să revenim la subiect, tot azi am solicitat o întâlnire între AGVPSR, RIG SERVICE și FRPS pentru a debloca organizarea CM de crap din 2014, la care am atașat o propunere de protocol de conciliere în acest sens. Am propus de asemenea medierea MTS, autoritate a statului care autorizează desfășurarea competițiilor sportive internaționale pe teritoriul național.
Puteti sa ne comunicati data la care ati solicitat intalnirea
Vice Campion National 2014

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Stefan Popescu scrie:Azi am definitivat costurile cu competițiile pe anul 2014. Costurile sunt de peste 340.000 euro. O să aveți ocazia să constatați dacă federația este capabilă să genereze aceste sume de bani. După aia povestim.

Despre ce calendar competitional vorbiti?
Nu l-am vazut nici macar afisat pe site-ul federatiei.
Poate veniti si cu aceste detalii, cum ati calculat costurile daca nu exista calendarul competional si detaliile privind locatii, cluburi afiliate, regulament competitional.........
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”