Moderator: gor965
Puteti sa ne comunicati data la care ati solicitat intalnireaStefan Popescu scrie:Azi am definitivat costurile cu competițiile pe anul 2014. Costurile sunt de peste 340.000 euro. O să aveți ocazia să constatați dacă federația este capabilă să genereze aceste sume de bani. După aia povestim.
Și ca să revenim la subiect, tot azi am solicitat o întâlnire între AGVPSR, RIG SERVICE și FRPS pentru a debloca organizarea CM de crap din 2014, la care am atașat o propunere de protocol de conciliere în acest sens. Am propus de asemenea medierea MTS, autoritate a statului care autorizează desfășurarea competițiilor sportive internaționale pe teritoriul național.
Despre ce calendar competitional vorbiti?Stefan Popescu scrie:Azi am definitivat costurile cu competițiile pe anul 2014. Costurile sunt de peste 340.000 euro. O să aveți ocazia să constatați dacă federația este capabilă să genereze aceste sume de bani. După aia povestim.
Și ca să revenim la subiect, tot azi am solicitat o întâlnire între AGVPSR, RIG SERVICE și FRPS pentru a debloca organizarea CM de crap din 2014, la care am atașat o propunere de protocol de conciliere în acest sens. Am propus de asemenea medierea MTS, autoritate a statului care autorizează desfășurarea competițiilor sportive internaționale pe teritoriul național.
Va fi făcut public, după aprobarea lui de către AG de luna viitoare. Dar de ce sunteți curioși? Pe web site-ul federației am solicitat cluburilor sportive care doresc să participe să solicite afilierea până pe 1 dec. 2013 și nu s-au prea ingesuit. Nici pescarii sportivi să se legitimeze la cluburile afiliate! Așa că anul viitor federația va organiza competițiile oficiale cu sportivii legitimați la cluburile afiliate. Simplu și eficient!gabrielcalin scrie:Despre ce calendar competitional vorbiti?Stefan Popescu scrie:Azi am definitivat costurile cu competițiile pe anul 2014. Costurile sunt de peste 340.000 euro. O să aveți ocazia să constatați dacă federația este capabilă să genereze aceste sume de bani. După aia povestim.
Nu l-am vazut nici macar afisat pe site-ul federatiei.
Poate veniti si cu aceste detalii, cum ati calculat costurile daca nu exista calendarul competional si detaliile privind locatii, cluburi afiliate, regulament competitional.........
Stefan Popescu scrie:Va fi făcut public, după aprobarea lui de către AG de luna viitoare. Dar de ce sunteți curioși? Pe web site-ul federației am solicitat cluburilor sportive care doresc să participe să solicite afilierea până pe 1 dec. 2013 și nu s-au prea ingesuit. Nici pescarii sportivi să se legitimeze la cluburile afiliate! Așa că anul viitor federația va organiza competițiile oficiale cu sportivii legitimați la cluburile afiliate. Simplu și eficient!gabrielcalin scrie:Despre ce calendar competitional vorbiti?Stefan Popescu scrie:Azi am definitivat costurile cu competițiile pe anul 2014. Costurile sunt de peste 340.000 euro. O să aveți ocazia să constatați dacă federația este capabilă să genereze aceste sume de bani. După aia povestim.
Nu l-am vazut nici macar afisat pe site-ul federatiei.
Poate veniti si cu aceste detalii, cum ati calculat costurile daca nu exista calendarul competional si detaliile privind locatii, cluburi afiliate, regulament competitional.........
RSC scrie:Intrebari si ganduri amestecate..
1. Orice intelegere cu frps-ul pt a aduce cm-ul in romania inseamna... "traiasca federatia" ever.
....