Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabrielcalin
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de gabrielcalin »

Si daca stie ce face sau incearca sa faca (pana acum nu i-a reusit decat faza cu documentele), atitudinea nu o va schimba, atat poate. Mesajele prin care se vrea a fi atotcunoscator , agresivitatea verbala, zeflemismul lui si a celor din jurul sau nu duc la nimic constructiv.
Ati inteles sau a spus ceva concret AV aseara la emisiune?
Nu, pentru ca nu exista nimic palpabil, nimic organizat, plutesc in deriva. Nimic care sa ne apropie de aceasta forma de organizare.
Dorinta mea este de a participa in acest an la CN, al cui CN vom vedea, probabil a celui care va reusi sa-l organizeze.
Inscrierea viitoare a clubului din care fac parte, dupa obtinerea CIS, oricum nu va da dreptul reprezentantului acestuia de a vota in adunarea generala a FRPS, pentru ca asa s-a vrut a fi facut statutul.
Aici jos palaria pentru dl Popescu, dar este unul din punctele prin care nu va atrage cluburile la inscrierea in FRPS.
Cei care ii sunt alaturi acum sau care s-au alaturat se va dovedi la un moment dat ca sunt doar oportunisti, dornici de functii si titluri si asta pentru ca le-au pierdut in alta parte din aceleasi motive.

Gabi Manolache
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Azi am definitivat costurile cu competițiile pe anul 2014. Costurile sunt de peste 340.000 euro. O să aveți ocazia să constatați dacă federația este capabilă să genereze aceste sume de bani. După aia povestim.

Și ca să revenim la subiect, tot azi am solicitat o întâlnire între AGVPSR, RIG SERVICE și FRPS pentru a debloca organizarea CM de crap din 2014, la care am atașat o propunere de protocol de conciliere în acest sens. Am propus de asemenea medierea MTS, autoritate a statului care autorizează desfășurarea competițiilor sportive internaționale pe teritoriul național.

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Domnule Popescu
am si eu 2 intrebarié
1. De unde aceasta suma de 340.000 euro? puteti pune o detaliere a sumei?
2. Se poate sa afisati documentul trimis catre celelalte 2 entitati in cauza?

multumesc
stefan avram

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

Stefan Popescu scrie:Azi am definitivat costurile cu competițiile pe anul 2014. Costurile sunt de peste 340.000 euro. O să aveți ocazia să constatați dacă federația este capabilă să genereze aceste sume de bani. După aia povestim.

Și ca să revenim la subiect, tot azi am solicitat o întâlnire între AGVPSR, RIG SERVICE și FRPS pentru a debloca organizarea CM de crap din 2014, la care am atașat o propunere de protocol de conciliere în acest sens. Am propus de asemenea medierea MTS, autoritate a statului care autorizează desfășurarea competițiilor sportive internaționale pe teritoriul național.
Puteti sa ne comunicati data la care ati solicitat intalnirea
Vice Campion National 2014

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Stefan Popescu scrie:Azi am definitivat costurile cu competițiile pe anul 2014. Costurile sunt de peste 340.000 euro. O să aveți ocazia să constatați dacă federația este capabilă să genereze aceste sume de bani. După aia povestim.

Despre ce calendar competitional vorbiti?
Nu l-am vazut nici macar afisat pe site-ul federatiei.
Poate veniti si cu aceste detalii, cum ati calculat costurile daca nu exista calendarul competional si detaliile privind locatii, cluburi afiliate, regulament competitional.........

Stefan Popescu
pescar de competitie

Am solicitat ca această întâlnire să aibă loc până in 20 decembrie!
Nu pot să fac publică corespondența federatiei, dar puteți cere confirmarea de la adresanți.

Stefan Popescu
pescar de competitie

gabrielcalin scrie:

Poate veniti si cu aceste detalii, cum ati calculat costurile daca nu exista calendarul competional si detaliile privind locatii, cluburi afiliate, regulament competitional.........
Va fi făcut public, după aprobarea lui de către AG de luna viitoare. Dar de ce sunteți curioși? Pe web site-ul federației am solicitat cluburilor sportive care doresc să participe să solicite afilierea până pe 1 dec. 2013 și nu s-au prea ingesuit. Nici pescarii sportivi să se legitimeze la cluburile afiliate! Așa că anul viitor federația va organiza competițiile oficiale cu sportivii legitimați la cluburile afiliate. Simplu și eficient!

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Stefan Popescu scrie:
gabrielcalin scrie:

Va fi făcut public, după aprobarea lui de către AG de luna viitoare. Dar de ce sunteți curioși? Pe web site-ul federației am solicitat cluburilor sportive care doresc să participe să solicite afilierea până pe 1 dec. 2013 și nu s-au prea ingesuit. Nici pescarii sportivi să se legitimeze la cluburile afiliate! Așa că anul viitor federația va organiza competițiile oficiale cu sportivii legitimați la cluburile afiliate. Simplu și eficient!

Noi vrem , dar cum sa o facem cand nu avem date concrete.
Daca afiliem clubul dupa data inscrisa in anunt, ne sunt conferite drepturile de participare pentru urmatorul an competitional ( club in curs de infiintare si obtinere CIS)?
Ar trebui sa va puneti mari semne de intrebare privind faptul nu s-au inghesuit cluburile.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

RSC scrie:Intrebari si ganduri amestecate..
1. Orice intelegere cu frps-ul pt a aduce cm-ul in romania inseamna... "traiasca federatia" ever.
....
"Keep it simple!"

glukas

Mesaj de glukas »

Ce inseamna financiar un CM?

Pai, in primul rand, un CM pentru orice organizator bun manager este o sursa de profit! (peste tot a facut profit)

In al doilea rand, ce inseamna un cash flow la un CM?

Pai, taxele de participare se platesc in avans. Si orice este pe bani, cazare, masa, participarea la festivitatea de deschidere etc.. Plus ca se mai pot face bani din promotionale, exclusivitati, transport, comercianti etc.

Apoi care sunt cheltuielile? Pai, sunt cele cu staff-ul (arbitrii, comisii, asistenta medicala, jandarmi etc.) si cele cu locatia. Majoritatea acestor cheltuieli sunt "la termen". Indiferent, sunt acoperite in avans de incasari.

In concluzie, cash flow pozitiv, iar pentru un bun manager, profit.

Organizarea CM-ului este o afacere profitabila pentru un bun administrator.

Apropo, la CM-ul din Romania, au fost 20 natiunix1350 Euro = 27.000 EURO. Astea au fost veniturile numai din taxa de participare.

Toata balta, stafful, cheltuielile cu tertii credeti ca au fost mai mult???
Ultima oară modificat Mar Dec 10, 2013 13:56 de către glukas, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”